Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 11:11:53
|
|
|
|
eya
|
Za cunje uporabim Vanish. S flaškami pa nisem imela problemov, ker sem malemu dajala hrano takoj po žlički-flaške smo pri nas imeli samo za pitje, ne za hrano. Zakaj pa imate dude oranžne? A misliš na cuclje? Lahko pa oboje prekuhaš.
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 11:14:55
|
|
|
|
TONČI.
|
Dude lahko prekuhaš, samo ne bo šlo takoj dol. Sem mojemu enkrat dala en korenčkov sok v flaško. Cucelj je bil od takrat dalje umazano oranžen. S perila mi je pa ponavadi šlo dol z običajnim pranjem. In sušeno na soncu. Sonce veliko flekov ven potegne.
|
|
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 11:19:17
|
|
|
|
blue sky
|
Eya, saj mi jemo kašico z žličko, ampak potem, ko mu dam dudo ali flaško, se ta umaže.
|
|
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 11:20:27
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. Sem mojemu enkrat dala en korenčkov sok v flaško. Cucelj je bil od takrat dalje umazano oranžen. Ja, tudi jaz mu dam korenčkov sok v flaški.
< Sporočilo je popravil blue sky -- 20.6.2007 11:21:11 >
|
|
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 11:37:23
|
|
|
|
TONČI.
|
blu sky, da se temu izogneš mu reje naredi jabolčno korenčkovo čežanco. To je meni prišlo na morju še kako prav. Zjutraj sem skuhala, zmiksala in dala v frutek kozarčke. Na sprehodu je lepo jedel in ne pil.
|
|
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 12:10:09
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sonce veliko flekov ven potegne. To pa res prvič slišim. Tudi mi smo imeli oranžne cuclje od korenčkovega soka, je pa šlo z časom dol.
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 12:54:00
|
|
|
|
ema79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky mene pa zanima, kako bi lahko očistila oblačila, na katerih so madeži korenčkove kašice (gosto hrano šele uvajamo, pa je potem korenček vsepovsod ). Jst te madeže naprej polijem z vanishem, pol pa ga dodam še k prašku in mi gre vse ven!
|
|
RE: Kako naj očistim korenčkove madeže? 20.6.2007 13:29:34
|
|
|
|
piščanc
|
jaz za te fleke raje uporabljam Omino bianco, cucelj bo pa treba nov kupit
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.