Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:11:33
|
|
|
|
srki
|
Mogoče je pa še preveč pod vtisom prometne nesreče. Daj mu še malo časa no, pa pomeni se z njim oz. ga vprašaj, zakaj se grdo obnaša do tebe. Mogoče mu je bilo izpod časti, da si ga tako "pedenala", kdo bi vedel.
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:12:11
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Z mojim dragim sva že več kot eno leto skupaj. Pred kakšnim tednom se je poškodoval v prometni nesreči in je bil 5 dni v bolnici. Ves čas sem skrbela za njega, bila ob njem, ga razvajala z vsem kar si je zaželel, on pa se v tem času tako grdo obnaša do mene, skos je neki tečen, slabe volje, zadirčen. Ni mi vseeno ampak se trudim zanj, da mu vsaj malo olajšam zadevo. Kako naj mu dam vedeti, da me bo počasi ta trud minil, če se bo tako obnašal? Naj se malo umaknem? Besede ne zaležejo ravno najbolje. Spolnost
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:14:00
|
|
|
|
tanikaa
|
In že po enem tednu te mine potrpljenje? Kaj šele bo po desetih letih skupnega življenja.
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:15:16
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Se ti ne zdi, da te bo mal prehitro minilo? Itak, da gre sam sebi na živce.... Sicer pa mu na lep, uvideven način povej, da veš da ga vse skupaj žre in najeda in da ti je čist jasno, da ima verjetno še sam sebe poln kufr - pa, da ga sicer rade volje pedenaš in mu pomagaš - vendar od njega pričakuješ vsaj kanček prijaznosti..
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
En teden je od nesreče. Ja pod spolnost, ker želim ostati anonimna. Prosim.
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:17:59
|
|
|
|
Marogica
|
Vprašanje je seveda, zakaj je bil v bolnišnici oz. zaradi česa se je zdravil. Mogoče so kakšne stvari, zaradi katerih doživlja travme, je nezadovoljen.... V vsakem primeru se pa po nesreči, ki ti na nek način vsaj na začetku, spremeni življenje, zato se "pobiraš", psihični in fizično.... Za vse te domneve si navedla premalo podatkov, da bi ti lahko kaj več napisala. Mislim pa, da bi vsekakor morala biti bolj potrpežljiva. Če pa te ta stvar muči, ga pa enostavno vprašaj. Enostaven pogovor včasih razjasni marsikaj.
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne me narobe razumet-imam slabo vest, ker me prizadanejo njegovi izpadi v taki situaciji ampk ne morm si pomagat, ko me zaboli, ker je tak do mene. Sej ne želim, da se zdej ob tla meče ampk naj me ne žali. Ne rabim niti hvala, ker to počnem iz ljubezni do njega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 11:29:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:31:51
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Običajno so ljudje (posebej moški), ki postanejo kakorkoli odvisni od pomoči drugih, nerazpoloženi, tečni in nepoterpežljivi, ker pač ne marajo biti nesamostojni. Zato pogoltni cmok in bodi hvaležna, da se mu v prometni nesreči ni zgodilo kaj hujšega (sklepam, da poškodbe niso trajne).
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:32:29
|
|
|
|
BAMBINA_
|
.
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:32:40
|
|
|
|
lelaval
|
ti izpadi po mojem ne pomenijo, da te nima rad, ampak je na splošno tečen in slabe volje, ker se mu je to zgodilo in se počuti nemočnega. kaj hujšega za moškega kod to, da ostane privezan na posteljo in ne more nikamor it in nič počet. umakni se, bo minilo... pa ne prerekaj se z njim, ker bo še slabše. bolani moški so kot otroci. Sama bi ti nekako takole napisala. Mogoče mu ravno to, da mu preveč in skozi vse nudiš ne paše - moški, ki je odvisen od drugih, se ne počuti moški.
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Se bom malo umaknila. In hvalabogu poškodbe niso trajne oz.preveč hude.
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:37:12
|
|
|
|
Marogica
|
Se tudi strinjam s tem, da se moški v takšni situaciji počuti nemočnega, kar konec koncev tudi je...Ti misliš seveda dobro s tvojo pomočjo, njemu pa gre pač na živce. Pa ne ti temveč to, da si mora pustiti pomagati. Probaj ob naslednjem obisku narediti tako, da ga vprašaš, če mu kaj pomagaš, narediš.....Pa naj sam odloči.
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:49:28
|
|
|
|
srki
|
Pa je imel kako operacijo? Slišala sem že za ljudi, ki so po narkozi čisto spremenjeni in rabijo nekaj časa, da se "spravijo" k sebi.
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 11:59:54
|
|
|
|
Mišni
|
Po moje mu gre že vse na jetra, ker nič ne more narediti sam. Samo je pa vseeno grdo, da te zmerja ali žali ali kaj si že napisala. Ko sem jaz bila nebogljena po CR, sme bila ful hvaležna mami, ki mi je pomagala, pa še komu. Ampak dedci so pač dedci, to je tudi res.
< Sporočilo je popravil Mišni -- 3.6.2008 12:00:55 >
|
|
|
|
RE: Kako naj mu dam vedeti? 3.6.2008 12:29:12
|
|
|
|
košuta
|
Moj je bil tudi slabe volje in jezen - predvsem nase - ko je pred nekaj leti pristal za 5 dni v bolnišnici zaradi poškodbe očesa. Tam je imel ogromno časa, da je študiral različne bedarije, ki sicer niso imele osnove. Skrbelo ga je tudi, če si bom jaz kar drugega našla, ker on ni več popoln , jaz pa sem še študirala v LJ. Obiskovala sem ga vsak dan in nekega dne sem kar spontano rekla, ko sem videla, kako se sekira: Saj jaz te imam vseeno rada... Mislim, da ga je to precej potolažilo. Res pa je, da me nikoli ni žalil, ko sem prihajala k njemu... Malo potrpi in se ne odločaj na horuk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)
nekaj mesecev (
19%)
vsaj pol leta (
18%)
eno leto ali več (
17%)
je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!