|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj malo pripravim , da gre na kahlico
6.8.2009 21:39:57   
dadii
Pozdravljeni!Imam en problem.Kako naj mojo malo (stara je 2leti pa pol)
pripravim do tega  da bo povedla kdaj mora na kahlico?Zaenkrat sprobavam z tem , da je brez planic.Enkrat ji je ratalo , da je rekla , da gre lulat drugači pa vedno v hlače.Vem , da to ni nič narobe saj še majo čas do 3 let, ampak mene zanima , če je kakšna varjanta da ji bo všeč ko bo morala na kahlico.Pa lepo bodite in hvala za odgovor.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj malo pripravim , da gre na kahlico
6.8.2009 21:43:32   
hubi
Pusti ji, da dozori, čas ima pa do 5, celo 6 leta.

(odgovor članu dadii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2009 22:31:04   
Najaa
Ja, pusti jo, da dozori. Naša tud ni hotla na kahlico... pa je v dveh tednih ali še manj zaštekala.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 22:34:06   
Anonimen
Pusti casu cas.
Poskusi cez mesec ali dva spet...

(odgovor članu dadii)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2009 23:13:18   
anajmad
Sej pol ko so večji,jih je sram,tako da se nimaš kej sekirat,da bo šla s plenicami v šolo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 5:25:17   
2.2.
jaz sem mojo čez dan pustila nago takrat ko je bilo zelo vroče...no in enega dne zvečer da ji dam pleničko je rekla da noče pleničke in konc in jo seveda vprašala če gre prej lulat...in da se ne bo ponoči polulala...in od tistega dne je bila suha po dnevu in ponoči. v roku enega tedna se je odvadila. čez dan ko je bila naga je lulala v travici kahlo smo imela kar v dnevni sobi in je vsake toliko 15 min vprašali če grre lulat. no saj se zgodi da se je kdaj populala samo res redko.

sem pa glih danes no in že včeraj zatipala da je mokra ponoči ko spi-verjetno se je kje prehladila ker nonstop bi hodila bosa. zdaj pa nevem ali ji dam ponovno pleničko ali neuser posted image . včasih se kar revica zjoka ker ji je hudo ko se polula.

drugač pa ti večkrat poskusi jo vprašaj gremo rožico zalit na vrt ali kar koli  pa se že bo odvadila

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2009 11:32:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Sej pol ko so večji,jih je sram,tako da se nimaš kej sekirat,da bo šla s plenicami v šolo.

Dobra! user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2009 12:51:19   
Lunca1
Pri nas pojma ni imela zakaj je kahla. Je bila sposobna pol ure gor sedet in nič naredit. Potem pa vstat in se polulat. No mimogrede je zadnjič isto naredil naš najmlajši.user posted image  No punco sva pač dajala na kahlo in enkrat ji je uspelo. Potem smo pa za vsako lužico na en plakat začeli dajat žige, potem se ji je pa kar odprlo. Odvajali smo jo pa nekaj mesecev kasneje na morju.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2009 14:32:55   
mateyka
mah, naša se noče niti pod razno gor usest. če že, potem za sekundo, da naredi mami uslugo user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2009 14:54:34   
biga
Moj dveletnik se pa vsakič, ko ga dam na kahlico, polula (kakanje nam še ni ratalo), ampak ga vedno dam sama, preden se greva tuširat, npr. Nikoli noče sam povedat, mami, lulat, zato ga nimam v hlačkah. Mogoče bi morala vseeno probat tak sistem, pa bi sam se spomnil.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?