|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava sama?
1.5.2007 22:19:55   
3T
Vem, da že neštetokrat zastavljeno vprašanje, ampak kljub vsemu bi želela slišati predloge oziroma morda kakšno podobno izkušnjo, kajti moja skoraj 6-mesečna dojenčica, potem ko zvečer ( ob 20h ) zaspi se po prvi rundi, ki traja nekje 4 ure, zbuja na 1 uro, to je do 7-h zjutraj, ko vstanema.
Menim, da se ponoči zbudi in da ne zna ali ne more zaspati sama nazaj, kajti dovolj je, da jo le za 5 min dam na zizo ( zato predvidevam da ni lačna ), včasih je celo dovolj, da jo le stisnem k sebi.

Skratka želela bi, da nama uspelo prespati noč vsaj v dveh ali treh delih.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
1.5.2007 23:44:26   
madela
Daj si jo k sebi v posteljo,da se bo počutila varno in tudi ti boš manj utrujena od vstajanja.
Recepta pa nimam,ker imam skoraj triletnika s takimi težavami glede spanja,pa tud drugih je veliko,ki potožijo,da otroci ne spijo.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
2.5.2007 8:46:39   
Arabela
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1263072

Tako se tega lotijo nekatere mamice... nekatere odobravajo, nekatere so proti... ti sama odloči ali ti ustreza... Imela sem (oziroma še imam) enak problem, malecko sem si dala k sebi v posteljo pa je bilo še huje, ker se sploh nisem naspala.. včeraj zvečer sem jo dala v njeno posteljo, malo je jokala pa potem sama zaspala.. vskič ko seje ponoči zbudila sem ji dala za pit vodo, je popila, sem jo božala pa je nazaj zaspala.... celo noč na uro, uro in pol je bilo tako, prej pa sva se tako dojile... bomo videli kako bo danes ponoči...


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
2.5.2007 8:59:19   
Blejka26
moja pikica je stara 16mesecev pa mi še vedno zaspi le z zizo.tudi sama iščem način kako joodvaditi pa ne gre in ne gre.ko se ponoči zbuja vem da ni lačna,ampak se le crklja.Jaz jo imam že od rojstva ob sebi-da spi pri meni tko da tudi ne vem drugega načina kako jo odvadit.Moj ima pa vedno nočno službo tako da z njim ni nič,da bi mi pomagal.

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
2.5.2007 10:41:54   
Pikicapokica6
Še ena s takim problemom. Nič ne pomaga, vsaj pri meni ne. Pri nas tudi flaške ali dude ne mara in išče samo mojo joško. Če ji ne dam takoj, se dere kot sraka in spravi celo bajto v luft. Probavala sem tako, da sem jo vzela iz posteljice in jo držala v naročju, brez zize. Mislim, da je 2x zaspala nazaj brez zize, potem pa nikoli več. Naša tudi vleče prstek, vendar ponoči ne zadostuje.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
2.5.2007 17:43:38   
krfjolca
Se pridružujem. Pri nas je vsako noč slabše. Danes enkstremno. Do 23 je lepo spal, potem se je pa začelo - na vsake 10 minut! Sem danes ko zombi. Krivim zobke in luno, ampak če se bo ponavljalo, bom kar znorela user posted image . Sicer nisem pristaš raznih metod "pusti ga jokat", ampak če ne bo šlo drugače, bomo tudi to probali. user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
2.5.2007 22:41:27   
sas888
Pozdravček! Tudi mi smo se srečali s to težavo saj naš Luka ni in ni spal ponoči več kot dve uri nazadnje se je zbujal na eno uro. Težava je bila v tem, da je imel prve 3 mesece grozne krče in smo ga veliko nosili, zaspal pa je vedno pri meni med hranjenjem. Skratka navajen na zibanje- totalno in na ziziko. No tako smo preživeli osem mesecev ker nisva imela srca pustit ga jokat, ker to ni bilo za poslušat. Poskusila sva ene trikrat v osmih mesecih. Pa sva zdržala le kakih pet minut. Luka se je jokal kot bi ga iz kože dajali in spet smo pristali na zizi. Potem je prišlo tako daleč da se je zbujal na eno uro ponoči in jedel. To je spet trajalo kakšne dva meseca. Ampak ker nisva iz železa in tudi on ni imel nič od tega razen neprespanosti in premočene plenice in pižame, sva ( beri sem) se odločila da se ne gremo več. Zdaj bo po moje in konec. Moraš se odločiti. Jaz sem pač potrebovala 8 mesecev, nekdo več nekdo manj. Otroka sem dala k sebi v posteljo in ga nahranila in je zaspal. In se čez pol ure zbudil. In se začel jokat. Božala sem ga in mu pela pa se je še bolj jokal in se metal po postelji. Ampak star je osem mesecev in ponoči ni več lačen in jaz sem odločena-ker drugače ne morem več. Ko enkrat ne moreš več se odločiš.Tri dni se je še zbujal in se jokal ampak sem ga samo božala in trepljala po ritki in tako je vedno hitreje zaspal. Zdaj je en teden in zvečer poje in nato sam zaspi sicer v najini postelji ampak do posteljice še nismo prišli. To nas še čaka. Ampak bo. Še vedno se zbudi ponoči ampak spi več ur skupaj. Podojim ga ob pol petih, petih. Prej ga samo božam in trepljam. Vesela sem da mi je uspelo in tudi vam bo če boste le odločeni. Pa ni mi žal vseh teh mesecev ko sem se zbujala in prehodila pol noči po stanovanju saj sem bila z otrokom in to sem delala zanj. Ampak tudi on je bil božček in je zdaj bolj naspan in zadovoljen. Tako zdaj pa novim zmagam naproti. Pa sorry če sem bila predolga.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 12:08:47   
monika30
Tudi jaz ga še nisem naučila, pa ima skoraj 11 mesecev.
Sem parkrat poskusila, da joka, ko sem bila že res utrujena, pa nisem nič dosegla, razen tega, da se je še bolj jokal.
Tudi jaz mu dajem vodo, ga trepljam po ritki, če pa ne gre, dobi flaško in gre spat k nama. Mogoče delam napako, ampak zaenkrat nimam drugih idej.

Lp.

(odgovor članu sas888)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 16:26:53   
atteya
Se pridružujem klubu! Tudi pri nas je tako, le z razliko, da sem ga začela odvajati od prvega uspavanja na zizi.
Zdaj vsak večer zaspi brez zize, vendar je od dneva odvisno kako dolgo traja uspavanje (včasih sama skoraj zaspim ob prepevanju pesmice, on pa se še živahno igra s svojimi rokicami, nogicami, z odejico in z vsem kar mu pride takrat pod roke, samo, da ne bi blo treba spat). Prejšnji teden mi je zaspal malo pred četrto uro zjutraj, kak dan pa ga zmanjka že od 21h ali 23h (takrat hoče it spat in nič prej!). Tudi sama sem po sedmih in pol mesecih nespanja že popolnoma izmučena. Ravno zaradi tega in ker pogosto jé premalo GH sem se odločila, da bo počasi treba zmanjšat dozo na zizi. Takoj je začel več jesti in zvečer nekako prej ali slej popusti in zaspi. Ponoči se še vedno cerkljava na zizi in to ne enkrat ali dvakrat! Danes me je user posted image zbujal na dve uri, kot vsak dan pa proti jutru na uro ali celo manj user posted image .  Od vsega sem že tako utrujena, da se zbujam slabe volje, pa potem pride do tega (ker se hoče še potem ves dan po rokah nosit, jaz pa čist fuč), da se nemalokrat tudi zaderem nanj.
Sama za neprespane noči krivim malo zobke, malo slabe dni, včasih vreme ali nespanje čez dan, v glavnem s čimerkoli (tudi nerealnim), samo da mi je v (SLABO) uteho.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 18:39:30   
miska2004
Še ena s podobnim problemom se javljauser posted image  Naš se zadnji teden zbuja na 2h, včasih tudi na 1h, vendar takrat ga samo dvignemo, da podere kupčka. Če pa se zbudi na 2h, pa nič ne pomaga, samo zizikauser posted image  Jaz tudi krivim zobke, ker enega imamo že zunaj, verjetno je drugi "za vogalom"... Stari pa smo danes točno 6m.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 19:04:24   
Anonimen
Pusti času čas; drugega recepta nima.
Manj se sekiraš, prej se stvari poštimajo user posted image

(odgovor članu 3T)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 19:09:52   
štorkljica
Počasi nas bo že za gasilsko veselicouser posted image
Tudi jaz se javljam, pri nas pa je zdaj v zadnjem času nastala neka čudna situacija. Mala ob 20.00 lepo zaspi in spi okrog 3 ure v kosu. Nato se zbudi recimo ob 22.30 jo dam na zizo ona se doji in carta nakar po 10 min zaspi. Jaz jo dam nazaj v posteljico in spi še točno 10 min nakar se zbudi in noče več zaspat vsaj uro in pol! Groza. Mamo prave nočne žure, gremo se igrice okrog spanja, zaspanja, nošenja in tuljenja. Groza jaz več enostavno nevem kaj naj. No potem pa po uri in pol zaspi nazaj in spi 5 ur v kosu spet, ko se spet zbudi za dojenje in po tem še spi 1 uro.
Vem da lačna ni, ker ko se ob 22.30 podoji in še 1 uro ne spi, potem pa ko zaspi spi 5 ur - ziher ni lačna. Po mojem so pri nas zobeki, ker je prvi danes že skoraj pogledal na plano, malo se že čuti s prstekom. Upam, da jo čeljust žuli in da jo bo še samo nekaj dni, ker jaz sem že ko sunja.
Meni jo je v tem primeru brezveze pustiti tuliti, ker itak ne bo nazaj zaspala, ampak jo bo enako kot sedaj od utrujenosti pobralo.
Sicer pa kot mi je že enkrat kolegica rekla, da naši otročički začnejo kvalitetno spati tam enkrat do tretjega leta starostiuser posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
3.5.2007 19:13:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Počasi nas bo že za gasilsko veselicouser posted image


To je pa dobra ideja. Gasilce pokličite na pomoč, oni itak dežurajo user posted image  user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
4.5.2007 7:28:02   
Arabela
Tretjo noč smo prespali od 22ih do 6ih brez prebujanja!!!!user posted image user posted image
Prvo noč sem vam že opisala, drugo noč je spala od 21ih do 1ih, sem ji dala vodo, zaspala nazaj se zbudila ob 3ih in štala... uspavala sem jo 1.5ure.... vsakič je zaspala pa se po 5min spet zbudila.. ko je začela zganjat histerijo sem jo vzela k sebi, podojila in dala nazaj v posteljo.. je malo protestirala (10sec) in padla v komo in spala do 8ih zjutraj...
No tretjo noč je šla spat šele ob 22ih (ker je zadnji popoldanski spanec vlekla do 18.15) in se je nato do 22ih najedla, skopala in se igrala, ni bila nič tečkasta... sem tako dolgo čakala da si je začela mencati okice kar pomeni da je že utrujena, sem jo podojila, dala v posteljo, je malo zajokala (10sec) in padla v komo do 6ih!!!! Nato sem jo pdojila in spi še sedaj...
PRiznam da sta bili prvi dve noči katastrofalni predvsem zame, sem samo jokala tudi ko je mala spala, ampak danes pa se je pokazal napredek.... jaz sem vztrajala... pa mislim da sem s tem otroku naredila dobro...
Upam le da se bo tak tempo nadaljeval... upam upam..



_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
4.5.2007 9:07:27   
mis
Tudi jaz sem mnenja da je treba vztrajat. Tretjo noč ko smo začeli je spala od 20h do 6h. Vztrajat! Je pa težko...

_____________________________

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 10:10:15   
silvestra
No pa smo tam. Prijava uspela v klub "nočnih ptic"? user posted image

Tudi pri nas ni nič boljše. Stari smo polnih 7 mescev (korigirane starosti 5,5 m) pa ne spimi čisto nič ponoči. Spat gremo če seveda rata med 21,30 uro in 23 uro. Po petju in umirjanju zaspi približno 3 ure potem se pa začne vstajanje na 30 min oziroma na eno uro. Problrm je v tem da to ne traja kak teden al pa mesec, ampak že kar tri mesece. Tolažim se s tem, da mogoče rastejo zobki, pa ni ne duha ne sluha o njih. Res da nosi vse v usta in grize kar pride pod roko, pa slinjenje, ampak nič. Sem že čisto out z živci, zjutraj kot zombi. Ampak si vsak dan govorim saj bom. Pa ko se zbudi ga vidiš kako se smeji in igra, pa si spet rečem saj bo. Ampak bog pomagaj KDAJ? user posted image
Sem šla tudi po metodi Spi dete, spi pa je blo še slabše. Jok, histerija, dretje,...user posted image

No pa sem mislila, da je samo pri nas tako. Da je preveč hiperaktiven. user posted image
Kako je pa z vašimi malčki popoldne? Spanje, igra, razpoloženje? user posted image
Mi spimo na vsake 2 ure cca po 30 min-1 ure. V akciji smo skoz, če ne drugač se bi skoz nosu po rokah, men bo pa vsak čas hrbet poču, ker je že težek. user posted image

A katera ve če je mogoče pri nedonošenčkih spanje kako drugače? user posted image


Po dežju vedno posije sonček.  



(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 10:29:25   
Arabela
Včeraj popoldne ni šans da zaspi sama v posteljici, pa sva spet skupaj spali na veliki postelji.. zvečer pa mi je šele v tretje uspelo... ker zaspi na rokah se je vsakič ko sem jo položila v posteljo zbudila in jok.. v tretje pa sem šla čisto počasi, je zajokala jaz pa sem jo obsula s poljubi, pa jo lupčkala tam nekaj minut.. .pa je vragica zaspala, zraven pa sem ji pustila uspavanke za dojenčke da je poslušala... pa je spala od 22ih do 4ih, sva se podojili, nato pa do 7ih, jo dala k atiju v posteljo in je spala zdaj do 10ih..


Opažam pa da je čez dan mnogo boljše volje ker se bolje naspi ponoči.. in nekako si je oblikovala da dopoldne potegne v vozeku kako urico, popolden pa sva sedaj že dva dni spali od 16ih do 18.30, zato pa sva šli šele ob 22ih spat.. ampak čez dan ni nič tečkasta, nič kaj ne joka, pravi cukrčkek...

Ampak mene to uspavanje ubija psihično.. ampak če sem začela bom vztrajala...


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 11:54:30   
sonchica
mam 11 mesečnika in od rojstva pa sedaj daj je vsega skup prespau 3 noči , drugače pa se zbujava na noč po 5 x user posted image s tem da hodi že od 9 mesca in se nič ne zmantra , jaz sem zvečer tako povožena da samo padnem v posteljo , moj mi reče ti greš sam iz kopalnice v sobo pa že med potjo spiš user posted image saj bo bojše jaz se s tem tolažim ....

_____________________________



(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 12:11:48   
Anonimen
Se vam pridružim...naš bo star 7 mesecev pa tudi ponoči ne spi...spi v svoji posteljici, spat gre od 20-21 in se prvič zbudi ob 1 ali prej, potem pa na 2-3 ure...je bilo že huje...pa sem nekaj probavala tako kot Mis in Arabela, ampak se je tako jokal, da nisem mogla več...bom kar počakala, da se bo sam odločil, kdaj bo začel spati celo noč...do najstništva že menda bo...

LP

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 12:41:59   
Nea
Večina nas ima enake probleme. Res zavidam tistim mamicam ki pravijo, da otroke položijo v posteljico, jim navijejo vrtiljak in v petih minutah zapsijo. user posted image To se pri nas še ni zgodilo, pa mislim da se tudi ne bo.

Mi smo pri obeh prve tri mesece prestali strašne kolike in bili prav veseli, da dete sploh kaj spi ponoči. Zaradi tega smo se veliko crkljali, nesli, peli, spali v veliki postelji in seveda, navadili na zizaland (beri: ko se zbudi, jo dam na zizo, v 3min zaspi in jo prestavim nazaj v malo poseteljo, če pred tem sama na zaspim).
Pri user posted image je to še vedno tako in se mi včasih zbuja vsako uro.

Pri starejši je trajalo enih 10m dokler zbujanje ni bilo na vsako pol ure. Takrat mi je prekipelo in sem rekla: dojenje samo zvečer in zgodaj zjutraj. Ne da se je jokala... ampak je sosede zbujala. Trajalo je en teden, da je ukapirala da zizo ponoči ne bo dobila in se je potem umirila. Zaspala je tako, da sem jo stisnula k sebi, se je umirila in sem jo položila nazaj v njeno posteljo.
Prvič je prespala celo noč pri enem letu, ko je začela hodit v vrtec.
Od 2,8l pa spi brez zbujanja. Tudi če se zbudi, spije malo vode in nadaljuje do jutra.
Tako da punce... potrpeti bo treba.

Nea


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
5.5.2007 20:45:35   
Vesna
pri nas je enako,zaspi okrog 21ih in se vsako uro ali na dve ure zbuja in joče,razen zize ga nič ne potolaži.samo ga reje tako na hitro uspavam,če ne je jok in stok bo cel blok zbudil,seveda je tečen cel dan,in čez dan spi le eno uro.ne vem od kod mu energija,jaz je nimam več,sem tečna ,star je pa 9 mesecev.če te kaj potolaži da nas je več.

_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
6.5.2007 6:35:23   
Arabela
Meni pa včeraj ni uspelo da bi jo položila v posteljico brez joka.. je zaspala na rokah in čim sem jo hotela položiti jok jok jok... pa sem jo dala k sebi v posteljo in je tam zaspala... sva se samo stiskali druga k drugi.. in res je nato spala od 23ih do 4ih v enem kosu brez dojenja... no vsaj nekaj...

Ker ta jok me res ubija.. zdaj berem knjigo E. Pentley, mogoče mi bo to kako pomagalo....


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
6.5.2007 12:56:08   
smeska
Moj desetmesečnik zaspi okrog devetih, nato pa se zbudi okrog enih in bi bil buden in se igral.... pridem zraven, ga pobožam rečem ninanana, ga položim v posteljo nato pa jok.

Potem sem poskusila, da hodim na krajša obdobja k njemu in ga božam ponavljam ninanana in takoj nato ko grem, vstane in se groooozno dere - se kar trese. Grem spet k njemu.... zaspi le če se me drži ali da ga božam, pa še to samo za nekja časa, nato spet jok in bi imel dudo.

A ma katera kakšen pameten predlog, pri nas metoda po knjigi Spi dete spi ne bi učinkovala, ker ima tako voljo, da bi se lahko drl tri ure... to je pa za moje pojme prehuda. Že tako hodim prej k njemu kot na tista obdobja, ki so predpisana v knjigi Spi, dete spi. Zdravnica je priporočala, da naj hodim k njemu na dve, nato na štiri, nato na šest minut, samo če bi jaz to upoštevala bi že bruhal, se davil .... res, za to pa nimam srca.




_____________________________

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako naj jo naučim, da se ponoči uspava s...
6.5.2007 13:01:27   
smeska
Sem pozabila napisat....... danes ponoči je bil buden tri ure...user posted image

_____________________________

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
6.5.2007 14:31:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?