Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:37:56
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz kuhinjo čistim z odstranjevalcem loščil od Čisto. Je ful poceni čistilo, neagresivno in odstrani vse od maščobe do prahu, prstnih odtisov. Čistim pa s tem vse od tal do kuhinjskih omaric. Pa mam tudi lesena vrata, ki niso gladka, kuhinja je pa Ikeina.
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:39:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
naša sicer ni Marles, ampak je DanKüchen, a najboljše in najlepše jo ščistim kar z Ajaxom z rdečo pomarančo (pa milsim, da ima še kis notr) in s papirnatimi brisačkami
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem,ko sem imela leseno površino,najprej z blagim razmaščevalcem,razmastila nato pa z sprejom za leseno pohištvo.
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:41:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N A ima katera tako kuhinjo? Kako za vraga jo čistite? Moja je samočistilna.
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:44:16
|
|
|
|
marsovcek
|
Bi blo res dobr met tako. sanja prašiček koruzico, a koruze ni.
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:47:54
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: N&N A ima katera tako kuhinjo? Kako za vraga jo čistite? Moja je samočistilna. you wish, ja
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:50:33
|
|
|
|
Blink1
|
He he...naša je tudi samočistilna...ker glede na to, da jo imamo še 3 leta, še ni tak hudo fsrana
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa z mojo skregana-kuhinjo. Preveč je stra,da bi jo imela užitek pucat še mal pa bo razpadla,pa bom krožnike in lonce kar na tleh imela
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:56:39
|
|
|
|
Blink1
|
Hja...pol boš imela popoln razlog za novo
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 10:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N Hja...pol boš imela popoln razlog za novo Ko bodo sloni leteli
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 11:18:47
|
|
|
|
Blink1
|
hehe... mogoče pa vržem jaz kakega iz Maribora, pa poleti mimo vas
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 11:27:00
|
|
|
|
ZARA
|
N&N. Kaj pa čistilo Meglio? Un rumen, na šprico. Naša mati ima tud tako zafrknjeno kuhinjo za čistit, pa je šel s tem ves drek dol. Drugič pa naslednjič doplačaj za samočistilno, pa bo...
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 11:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Moja je samočistilna. Zato pa maš tok cajta, da skoz tle gor visiš.
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 11:31:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Zato pa maš tok cajta, da skoz tle gor visiš. Šadap.
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 11:40:54
|
|
|
|
barbara b
|
Ej, saj N&N v resnici sploh ne zanima kako se kuhinja čisti Verjetno se je hotela sam mal považit, kako lepo kuhinjo ima
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 12:39:28
|
|
|
|
facka
|
pokliči proizvajalca, ker nekateri imajo svoja čistila, vsaj Kolpa ima tudi neko svoje čistilo za tuše, z drugimi komercialnimi čistili se pa tut ne da očistit dobro
|
|
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 6.3.2007 14:09:58
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Ej, saj N&N v resnici sploh ne zanima kako se kuhinja čisti Verjetno se je hotela sam mal považit, kako lepo kuhinjo ima Pa res...sam ta na sliki je še čista...če pa mojo pod določenim kotom pogledaš, pa ni
|
|
RE: Kako naj čistim kuhinjo? 7.3.2007 16:47:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kako dolgo pa čistiš tako veliko kuhinjo???
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.