|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako mu....
3.9.2006 16:54:49   
Anonimen
....vcepit v glavo,da se bo sam spomnil,da je treba kdaj pa kdaj z otrokom ven na sprehod??user posted image  Mali je star 14 mesecev in vedno,ko je treba it z njim na sprehod,pa da jaz nimam časa se moram pošteno skregat z njim,da gre ven z malim.Čez tedn ga s sprehodi ne obremenjujem,ker dela od 7 ih do 19 ih,čez vikend predlagam ,da bi šli skupaj ven oz. v park v mesto,pa se mu ne da kao preoblačit,da pa gre z malim ven z vozičkom ali triciklom pa se moram vedno,ampak res vedno razkurit.To mi že gre na živce,da se ne more sam spomnit.user posted image  Kaj mi predlagate,kako taktiko naj speljem?Ni mi,da se kregama zaradi tega,prosit ga ne mislim,saj je otrok od obeh in ne le moj.user posted image
Aja gre za mojga user posted image ,očeta mojga user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako mu....
3.9.2006 18:14:03   
arabela*
lepa beseda lepo mesto najdeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2006 18:31:20   
Anonimen
lepa beseda lepo mesto najde

user posted image user posted image user posted image  se podpišem

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2006 19:04:58   
Anonimen
moj gre pa z mojimuser posted image  (20m) vsak dan sam na sprehod in prav vesela se mi zdi, da sta tipa, da lahko sama lutata.user posted image

Tako da ti svetujem, da mu rečeš da bo tamali vesel, ker bo šel ven z očijem, reči da bi se tudi ti rada malo odpočila in valjda bo razumel, pa bo za kako urico, dve odpeljal malega ven

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2006 19:25:33   
DORI
Mislim, da ni kaj dosti za pomagat-vidim, da se mu ne da. Se boš morala glih skregat vsakič. Moj gre pa z Lukcem ful rad sam ven, čeprav imam najraje, da gremo skupaj, ampak pride prav, če imam drugo delo.
Ti ga najboljše poznaš in najlažje boš ti izbrala pravo taktiko.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2006 20:33:26   
daddy
   lahko se vsakič posebej skregaš z njim. lahko ga podkupiš. lahko psihično pritiskaš nanj. ampak ...... sej veš, da to ni to, a ne?
   ja .... škoda, ker tega nista prej razpucala. preden sta se odločila za otroka. kaj dosti več od zgoraj naštetih variant žal ne preostane. jasno, da otrok ni samo tvoj, ampak, kaj ti to pomaga, če se tega zavedaš samo ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2006 21:37:25   
Miss Piggy
Sploh ga ne vabit s sabo ven. Zadrži se zunaj zdaj ko je lepo vreme. Pa ful bodi dobre volje, ko prideš domov.
Nekajkrat stori tako, pa ga ne bo treba prosit, da gre s tabo.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2006 22:07:11   
MojcaG
Ni mi,da se kregama zaradi tega,prosit ga ne mislim,saj je otrok od obeh in ne le moj.

meni se zdi predvsem žalostno, da si kot očka ne želi preživeti nekaj časa sam z otrokom, da ga to ne veseli, da ga MORAŠ TO CELO PROSITI???

saj je vendar njegov otrok, ne razumem, kako se mu ne ljubi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2006 22:29:48   
muki1
user posted image  za vse tiste, ki imate tak vzorne možičke, pa ji tega niste pozabile povedat, se bo punca ziher še boljše počutila user posted image .
No, šalo na stran.
Alma ti je lepo povedala. Pojdi sama. Očitno je len in se mu ne da. Kakšne posebne taktike verjetno res ne boš izumila, da bi ga čez noč spremenila.
Lahko mu pa pustiš malega tečnega doma, pa nekam odideš sama, v trgovino, ali na kavo, nekam pač...pa naj sam ugotovi, da se otrok boljše počuti, če gresta ven, kot pa če sta notri.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2006 22:37:56   
ona
Počakaj še 4 mesece,ga bo mali sam ven zvlekel!user posted image
Moj tudi ni bil od sprehodov,zdaj ga pa tamala prime za roko in gre lepo z njo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2006 7:18:16   
srki
Nekaj na silo od nekoga zvlečt, ne gre. Ko mu bo naredilo "klik" v glavi, pa bo šel. Če ne prej, res takrat, ko ga bo otrok sam začel ven vlečt.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2006 8:21:58   
Sita
Čeprav je otrok od obeh, se moraš zavedati, da je tudi tvoj dragi sam svoja osebnost. In je odrasla osebnost s svojo voljo, svojimi željami ...
Če se boš kregala z njim, ti bo slaj ko prej pobegnil. In prav bo imel. Kdo bi hotel kakšnega zoprneža nad sabo, ki zmeraj nekaj sili ...
Mu pač ni, da bi hodil ven z malim. Pa pojdite skupaj in uživajte! Pa pojdite v gore, na morje, kam drugam! Vprašaj ga, kam si želi.
Torej kreganje bo stvar poslabšalo in enkrat se bo uprl in šel. Torej, kaj bi rajši - ostala sama ali si pripravljena na kompromise? Zakon je zmeraj skupek kompromisov in če znata oba popuščat in razumet drug drugega, sta lahko srečna in shajata brez problemov vse življenje. In če se potrudita, lahko zagotovo najdeta nekaj, v čemer boste vsi uživali.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2006 9:47:01   
Anonimen
A je problam v tem, da noce z otrokom na sprehod.. sam pa gre? Ali sploh noce ven.. tudi sam ne?

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2006 10:17:43   
Sita
Če delaš res intenzivno ves teden 12 ur na dan, si v soboto tako utrujen, da rabiš skoraj ves dan, da se ponovno sestaviš. In tudi. če si neznansko želiš, da bi šel na zrak, preprosto nimaš energije. Zato najprej ugotovi, v čem je problem - zakaj ne želi iti ven, ne takoj obsojat.
Mogoče bi bilo pa bolje, da v nedeljo skupaj greste na daljši izlet, po enem dnevu počitka.

Firasto

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2006 13:05:35   
Urška//
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image  za vse tiste, ki imate tak vzorne možičke, pa ji tega niste pozabile povedat, se bo punca ziher še boljše počutila user posted image .

user posted image Muki1

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2006 13:43:14   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
jaz nimam časa se moram pošteno skregat z njim,da gre ven z malim.
čez vikend predlagam ,da bi šli skupaj ven oz. v park v mesto,
To mi že gre na živce,

Torej sta dva primera. Da gresta sama med vikendom in da greste vsi skupaj.

Verjamem da ti gre na živce. Vendar so ti sprehodi ne samo gibanje za zdravje ampak predvsem utrjevanje družinskih vezi in druženje, ukvarjanje z otrokom in vzgajanje. Glede na to, da ga ob delavnikih ni veliko doma tudi ni prav veliko vključen v vzgojo otroka. Zato je NUJNO da hodite čim več skupaj. Brez tega se boste odtujili in kmalu se boš spraševala, kako to da gre po svoje.

Da je to zelo pomembno za družinske vezi bi moral vedeti že sam, kolikor pa ne, je na tebi da mu to dopoveš. Ker gre za veliko več kot samo hoja po parku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?