Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 16:44:46
|
|
|
|
AndrejBiz
|
Kupujem nov LCD TV, ki naj bi bil obenem tudi darilo. Zato tega ravno ne razglašam in se bom na koncu moral odločiti sam. Stanovanje imava sodobno opremljeno, Tv pa je še star, tako da se mi zdi, da je zamisel dobra. Skratka, rabim LEP televizor. Malo sem pogledal okrog in kar se tehnike tiče, ni problema. Gorenje Illumina je dobra. Zanimiva se mi zdi njihova črna barva. Težko opišem, a se sveti, kot na kakšnem dobrem klavirju. A bi lahko rekli, da je tak TV lep? Ker konec koncem želim kupiti lepo in ne samo uporabno darilo. Če ni lepo, potem raje kupim kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 16:50:59
|
|
|
|
AndrejBiz
|
še to, pomoč potrebujem do jutri do 15. ure.
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 16:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa to bi kupil partnerki za darilo?
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 17:08:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
lep je, ampak jaz bi te s takim darilom, ki je za skupno uporabo nekam poslala
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 17:21:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je ok, televizor kot televizor , nic posebnega.
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 15.6.2008 18:06:36
|
|
|
|
urška
|
jaz sem zadnjič vidla ta TV v trgovini. hudo lep. jaz bi ga takoj imela, samo ne za obletnico poroke
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 16.6.2008 14:08:06
|
|
|
|
kokoska007
|
sem ženska in pri avtomobilu mi je zelo pomembno kako izgleda. pri TV pa NE. tam je važno kakšna je slika. in LG in Panasonic sta vodilna. če bi mi mož sedaj v času EP kupil nov Gorenjev TV, bi vprašala, če je bil v akciji???? kupi LG SCARLET, mi je bila všeč reklama. http://us.lge.com/SCARLET/ http://lg-scarlet.com/
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 16.6.2008 14:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Imava LG plazmo ki je skor ista k ta gorenjev LCD po videzu. Lep? Kaj pa jst vem. Men je všeč. Glih darilo zame pa to ni no. Razen če tvoja ful dost televizijo gleda, pa če ti na tem tvju ne boš fuzbala gledal, pol je pa dobro darilo
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 16.6.2008 22:33:20
|
|
|
|
bilbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: AndrejBiz Kupujem nov LCD TV, ki naj bi bil obenem tudi darilo. Zato tega ravno ne razglašam in se bom na koncu moral odločiti sam. Stanovanje imava sodobno opremljeno, Tv pa je še star, tako da se mi zdi, da je zamisel dobra. Skratka, rabim LEP televizor. Malo sem pogledal okrog in kar se tehnike tiče, ni problema. Gorenje Illumina je dobra. Zanimiva se mi zdi njihova črna barva. Težko opišem, a se sveti, kot na kakšnem dobrem klavirju. A bi lahko rekli, da je tak TV lep? Ker konec koncem želim kupiti lepo in ne samo uporabno darilo. Če ni lepo, potem raje kupim kaj drugega. kupi Philipsa z Ambilight, lep design in užitek predvsem ob večerih z Ambilightom. Verjemi, ne boš zgrešil.
|
|
|
|
RE: Kako lepi so lahko LCD televizorji 20.6.2008 14:41:08
|
|
|
|
totimato
|
Kupi sliko. Če ji ne bo všeč, se lahko izgovoriš, da je to umetnost in da ne razume.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.