Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:19:19
|
|
|
|
KIRA
|
ščipalec - gre zelo hitro. na naogicah med previjanjem, čeprav brca. ima na steni obešene plišaste živalce - and previjalno in se zamoti ko jih gleda. na rokicah pa tudi sščipalcem, običajno ko zadrema, včasih pa tudi ko je dobre volje. pol gleda kaj počnem in nič ne maha in ne krili. zlo je pridna kar se tega tiče.
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:19:35
|
|
|
|
Donja
|
Mi strižemo s ščipalcem in nisem nikoli imela problemov. Ponavadi sem samo rekla, da tako lep fant pač ne sme imeti grdih in dolgih nohtkov. Pa se fino strižemo.
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:20:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Posadim Anžeta v naročje, ga trdno primem in mu jih postrižem. Sicer se dere zraven ko da bi ga iz kože dajala (zato ker mora sedeti pri miru)... ampak je treba. Na nogah je mal težje, ker potem še vedno miga s prstki, tko da mu jih na nogah strižem en dan enga, drugi dan druzga, kot jih pač uspem ujet. Ponoči (ati z baterijo v roki) pa tud pri nas ne gre, ker se vedno zbudi. Ja, pri 19 mesecih ga bova pa verjetn že dva mogla držat... :)- LP
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:24:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kira in Vikica da samo povem nasvet mojega pediatra - odsvetoval mi je striženje s ščipalcem (tud jaz sem jih prej), ker lahko otroku ob nenadnem gibu, ko je ščipalec stisnjen, odtrgaš cel noht, saj še nimajo tako močno priraščenih kot odrasli. To je potem pa hudo... LP
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:32:27
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem ji že od začetka strigla nohtke ko je bila budna, da me je gledala, strižem jih pa s škarjicami in nikoli nisem imeala težav, ker je čisto mirna:duda: in gleda kaj počnem, lp!
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo imam v naročju, nekdo pa mi pomaga, ji bere knjigico ali se pogovarja z njo. Če sva sami pa včasih televizija priskoči na pomoč, če so kakšne živali.
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 13:40:12
|
|
|
|
KIRA
|
tvoj pediater je bedak. oster ščipalec mora bit, pa noht odščipne. se nič ne trga. če mu nič ne strižeš, pa se lahko ZATRGA in zagnoji. ali pa dobi vraščene nohtke. to je ena velika bedarija da ne strižt. s škarjicami gre dosti težem, pa še kakšen prstek pride vmes med klingice. ščipalec je 1 mijlon krat boljši.
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 14:12:59
|
|
|
|
kimi
|
Jaz svojemu tudi strišem z ščipalcem. In kar mirno gleda kaj mu delam. Ko pa bo star 19 mesecev pa ne vem kako bo
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 15:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Now problem!!!Naš se kar pusti.Včasih je potrebno ga zamotit tako da kakšen afne gunca,drugač pa kar z škarjicami je moja hči bolj z njimi spretna. Verjele ali ne se spomnim da je mojega sina bolelo striženje nohtov na nogicah.Sem prašala dohtarja pa je rekel,da se otrok ne izmišljuje,da je res. Neva6:rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 16:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 17:13:13
|
|
|
|
Annny
|
Med spanjem s ščipalcem:)
|
|
|
|
Kako jim strižete nohtke?? 13.1.2005 19:00:03
|
|
|
|
ZARA
|
jst tud nimam problemov,ker je Zara tko firbcna kaj ji bom naredila,da je cist primiru...;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?