|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako jih oblečete te dni za v vrtec?
27.11.2007 11:12:42   
Maxica
No, naš triletnik zdaj končno hodi v štiri urni program, pa smo še malo zgubljeni. Zjutraj, ko ga mama pelje, je še hladno in mu damo žabe, pa trenirko čez. Potem, ko ga mož pride iskat, so vedno zunaj. V vrtcu imajo ful toplo in verjamem, da mu je v žabah in trenirki prevroče, ampak ko grejo pa potem ven, bi bila pa trenirka verjetno premalo, al kako? Predvidevam pa, da ga vzgojiteljice ne slečejo, da bi bil samo v žabah. Al kako? Bi na to morali kaj opozorit vzgojiteljice? Joj, mi je ful smotano takole to spraševat, ampak imam lih tak delovni čas, da se mi pokriva z delovnim časom vrtca in težko pridem do vzgojiteljice, mož pa, ah, saj veste, kakšni so moški, njim je cool tako kot je.user posted image
Aha, pa še to kr tu zraven vprašam - če je otrok lih malo prehlajen, se pravi, mu teče iz noska, pa kaj pokašlja, ga vseeno peljete v vrtec ali ga raje pustite doma? Pri nas ni problema z varstvom, vpisali smo ga samo zaradi družbe in socializacije.user posted image  
Hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako jih oblečete te dni za v vrtec?
27.11.2007 11:26:11   
Petraa
ima nogavice,hlače,bodij z dolgimi rokavi,tanjšo majčko in jopico,zgoraj pa še bundo in to je to

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 11:32:47   
Nika v službi
Jaz našo 2-letnico oblečem v žabice in neke normalne, ne preveč debele hlače, spodaj ima bodi s kratkimi rokavi in tanjšo majico z dolgimi, kak brezrokavnik ali tanjšo jopico čez, pa bundico.

Ko z babi prideta v vrtec, ji hlače sleče in obleče v krilce. Žabice ostanejo. Kasneje ji vzgojiteljici slečeta še brezrokavnik ali jopico.

Ko gredo ven, jo preoblečejo nazaj v hlače (in potem spet slečejo po vrnitvi s sprehoda).

Pri nas ni problema glede preoblačenja, lahko so notri tudi samo v žabicah. Imamo pa normalno toplo, ne preveč in ne premalo.

Če samo malce smrka in pokašlja, jo jaz peljem, čeprav imamo prav tako opcijo varstva doma. Če pa ji zelo teče in fajn kašlja, potem ostane kak dan, dva doma.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 11:37:47   
natasaom
naša 3letnica ima žabe,hlače,sp.majčko majico z dolg.rokavi,čez kakšno jopco pa še bundo.v vrtcu se sleče,da je samo v majčki.
jo pa ne preoblačim posebej,ko pride v vrtec,tako kot je oblečena je cel dan.če ji je prevroče pa itak sama pove

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 11:44:21   
Miss Piggy
Zjutraj mu spodaj oblečem trenirkico, čez pa hlače, zgoraj pa tanko majčko, čez pa pulover. Hlače zjutaj v garderobi slečeva, tako da je v vrtcu v trenirki. Pa pulover tudi pustimo v garderobi.
Žab ne prakticiramo v vrtcu, saj  v samih žabah noče bit v igralnici, ker ga je sram, ne morem pa pričakovat, da bojo vzgojiteljice dvajsetim otrokom oblačile žabe preden grejo ven. Tko pa si hlače kar sam potegne čez trenerko.user posted image Mogoče mal hecna, ampak praktična rešitev.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 12:53:49   
Bejba
Naš 3-letnik zaenkrat še nima žabic za vrtec, ampak dokolenke, čez hlače, zgoraj spodnjo majico, majico z dolgimi rokavi, jopčko, bundico.

1,5-letnik pa ima tako kot starejši, s to razliko, da ima namesto dokolenk žabice (pa še to šele kakšen teden ali dva). Imajo pa v našem vrtcu navado, da jim slečejo hlače in so notri vsi v žabicah, ko gredo ven, pa jim oblečejo hlače. Meni je to super, ker je otrok tudi bolj komot v žabah, se lažje giba in igra, ker ga nič ne veže. Tudi popoldne doma, je mali večinoma v žabicah.

Sedaj se dobijo tako luštkane žabice, da prav fino zgleda, tudi če so brez hlačuser posted image .  

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 13:57:40   
Anonimen
4-letnica:
Spodnjo majčko z dolgimi rokavi, tanke žabice, nogavice, trenirka (hlače + zg. del).

1-letnik:
Bodi z dolgimi rokavi, tanke žabice, nogavice, trenirka (hlače + zg. del).

V bistvu smo vsi 4 napravljeni enako.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 14:16:58   
Anonimen
Meni trenutno največji problem predstavlja to, ali pod jakno obleči še en dodaten pulover ali ne. Tako da zdaj nekako držim pravila, da če je minus, mu ga dan, če pa ni, pa samo jakno (zimsko, seveda). Razen če ima puhovko, tam spodaj mu pa ne tlačim še puloverja, ampak je tudi ne more imeti, če ravno minus, ker je res fuuuul debela in tudi čez rit dolga.

Žab pa nima, ima take podložene mehke hlače ali pa žametke. Danes sem mu hotela dati kavbojke in bombažno spodnje smučarsko perilo, pa je planil v tak jok, da žab pa že ne bo imel, da sva potem hlače zamenjala.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 18:03:31   
dory
Moj triletnik ima obvezno že tanke žabe spodaj.
torej: spodnja majčka, boxerce, žabe, tanka majica z dolgimi rokavi, pulover in hlače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 18:31:13   
jakaracman
Če se ti zdi, da so žabe prevroče z notri mu daj samo trenirkico, čez pa za ven samo flisaste hlače npr..Tako mi prakticiramo celo zimo( so mi lansko lto svetovali v vrtcu) in je super.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2007 23:44:25   
notranjka
Jaz sicer delam pri dveletnikih in svetujem tako, da so oblečeni v majčko oz. bodi brez rokavov ali kratkimi rokavi, pa še eno majico z dolgimi rokavi. Dečki so samo v žabah, deklice pa še v kikilicah. Ko pa gremo ven, kiklice slečemo in oblečemo hlače, ki jih starši pripravijo v garderobi, pa še puloverje in ostalo, kar je pripravljeno, lp

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2007 7:25:19   
mojsoncek
Midva nasega 1,5 letnika obleceva v zabe, hlace, bodi s kratkimi in majico z dolgimi rokavi. V vrcu mu slecemo hlace, tako da je tam samo v zabicah.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu notranjka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2007 8:37:34   
Bonnie_RR
Nik je oblečen v bodi z dolgimi rokavi, tanjšo majčko z dolgimi rokavi, spodaj pa žabice in hlače. Čez pa bundo.
Sem pa js tud že, kot Splišni, razmišljala o kakšnem pulovrčku ali jopici čez, pa se za to še nisem odločila.

Če je rahlo prehlajen in smrkav, gre normalno v vrtec.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2007 8:44:55   
OliveOyl
Oba 3leta+11 mes.

kratek rokav,tanka majčka na dolge rokave,jopica,bunda
Tamali najlonke,hlače
Tamala žabe-debele,hlaše
v vrtcu jo pustim samo v žabah,
zunaj pa pride tam okrog -4 ob sedmih.user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2007 11:49:20   
benika
Naš 2-letnik ima oblečene žabice, trenerkico, bodi z dolgimi rokavi ter tanjši puloverček pa seveda bundico in kapo. V vrtcu mu včasih slečejo trenerkico, tako da je samo v žabah, imajo pa čisto normalno T, ne prevroče in ne premraz.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?