|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako jesti juho?
15.10.2006 16:03:59   
lenika
Mene zanima, ko skuhaš otročku juho z zelenjavo in nato zelenjavo pretlačiš, kako to potem ponudiš? A je otrok juho posebej in pretlačeno zelenjavo iz juhe posebej ali daš pretlačeno zelenjavo nazaj v juho?

user posted image  Hvala za odgovore, sem pač prvič mama.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako jesti juho?
15.10.2006 16:10:04   
šnucika
user posted image mi imamo že 10 mesecev,pa nam še ni ratalo juhe jest...skuham jo sicer,potem vse kar je noter nasekljam,pretlačim in vmešam v juho in v najboljšem primeru nastane malo redkejša mineštrauser posted image
...pa komaj en zobek ima naša user posted image ,tako,da še nimamo kakšnih jedilnikov z bogato "domišljijo".....čeprav je poskusila in tudi je veliko stvari.
načrtujem pa v prihodnje bistro govejo juho ji ponudit,potem pa še njeno pretlačeno papico....da bo končno imela bolj pestra kosilauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2006 16:24:01   
SaaS
Jaz sploh nisem imela takega problema. Govejo juho smo dobili kuhano (babici), brez zelenjave. Če sem pa skuhala zelenjavno juho, sem jo pa spasirala in takšno sevrirala.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2006 16:38:37   
April
korenček v juhi sem pretlačila z vilico. To delam še sedaj.user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2006 18:07:27   
KatjaD
V goveji juhi korenček pretlačim z vilico, rezance, ribano kašo, kroglice,... pa je kar cele, sej ima že zobe.

Zelenjavno juho pa skuham, dam normalno na krožnik in dobro pretlačim vso zelenjavo. Dobim pa kao eno kremasto juhico potem ven. Ne vidim razloga, da bi posebej jedel zelenjavo in posebej juho (no, razen če si juho spraviš kot osnovo za druge jedi). Matic ima juhe še posebej rad, tako da zdej skušamo čim več stvari spravit v takšno obliko (zelenjavne omake za testenine so pač malo bolj tekoče,...).

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2006 18:25:09   
Marogica
Jaz sem mojima, ko je bila zelenjavna juha kuhana, enostavno zmiksala s paličnim mešalnikom. Kasneje(nekje pri 8. mesesih) pa sem samo na drobno narezala, da sta se navadila jesti koščke.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2006 21:35:46   
rainbow
absolutno vse skupaj, na začetku zmiksano, potem z vilicam pretlačenouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2006 21:59:48   
BLAŽIKA
Najprej sem z paličnim vse skupaj zmiksala, kasneje pa kar z vilico pretlačila, tako da zgleda kot kremasta juhica, ki jo še sedaj obožuje.user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2006 23:22:09   
Anonimen
Čisto juho sem mu na začetku dala kar po flaški pit, pa je bil full navdušen. Juho "z vsebino" user posted image  smo pa pretlačili z vilico in potem lepo po žlički. Pa je šlo.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.