Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je pa s krstom v muslimanskih deželah? 21.1.2013 14:22:17
|
|
|
|
Tippi
|
Govorim kot laik, se pravi napamet, po neki kmečki logiki Če imajo poleg đamije še kakšne druge cerkve, katoliške, pravoslavne...bi se po moje dal. Za začetek se poskusi pozanimat na ambasadi (dežele kjer naj bi krst bil), pa naj ti tam dajo konkretne podatke o cerkvah, če so, in če so, še telefonsko številko, pa se direkt pozanimaš pri njih. Kakorkoli jaz bi najprej poskusila z ambasado, potem pa dalje. a po netu si kaj prebrskala?
|
|
|
|
RE: Kako je pa s krstom v muslimanskih deželah? 21.1.2013 14:31:46
|
|
|
|
Tippi
|
joooj je rabilo, da je tole odprlo Ja, želela sem še dodat. Poraja se mi vprašanje, zakaj pa bi krstila otroka, sebe? v muslimanski deželi? potem je eden od vaju musliman in bi tisti moral prestopit v katoliško vero?? To je po moje bolj zakomplicirano, kot se zdi. Ali bi vidva kot oba katoličana, živeča v muslimanski deželi, rada krstila otroka? Kakorkoli po moje se da na ambasadi pozanimat, vsaj tisti prvi korak k odgovorom, katere potrebuješ.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.1.2013 14:32:48 >
|
|
|
|
RE: Kako je pa s krstom v muslimanskih deželah? 21.1.2013 16:07:50
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi joooj je rabilo, da je tole odprlo Ja, želela sem še dodat. Poraja se mi vprašanje, zakaj pa bi krstila otroka, sebe? v muslimanski deželi? potem je eden od vaju musliman in bi tisti moral prestopit v katoliško vero?? To je po moje bolj zakomplicirano, kot se zdi. Ali bi vidva kot oba katoličana, živeča v muslimanski deželi, rada krstila otroka? Kakorkoli po moje se da na ambasadi pozanimat, vsaj tisti prvi korak k odgovorom, katere potrebuješ. Moja kolegica je poročena z muslimanom.....in je krstila otroka, sicer v Sloveniji, živijo pa v Sarajevu, vendar oče ni prestopil v katoliško vero......
|
|
|
|
RE: Kako je pa s krstom v muslimanskih deželah? 21.1.2013 20:32:46
|
|
|
|
Tippi
|
Moja kolegica je poročena z muslimanom.....in je krstila otroka, sicer v Sloveniji, Jap, ravno v tem je hec. Šlo brez problema v Sloveniji. itak! Krstiti otroka v muslimanski deželi, ob tem, da je eden od staršev musliman, po možnosti oče, zna bit po moje kar zahteven "podvig", če je sploh možen, s predpostavko, da nihče od njiju ne prestopi v drugo vero. Ne vem... govorim na pamet....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?