|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je SEDAJ z EA v Mariboru??
21.7.2006 8:42:55   
beba76
Rodila sem pred 14 meseci in so bili vsi fuuuul proti EA in je na koncu tudi dobila nisem, ker dr. Pelkičeva ni dovolila. Pa tudi vse babice po vrsti so me grdo gledale, ko sem rekla, da sem z Zabavnikom dogovorjena za EA.

A so še zmerom tako "trdi" glede tega??? Konec avgusta imam namreč termin in glede na to, da sem dala skozi CR, vakuum in čisto naravni porod, bi si v četrto privoščIla EA user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je SEDAJ z EA v Mariboru??
21.7.2006 8:45:53   
Blink1
Hmm...jaz sem rodila pred 23 meseci v MB, pa ni bilo problema za EA. Res pa je, da je pač ravno takrat dr. Vadnjalova bila v porodnih sobah, zaradi enga CR, pa je EA ponujala, če bi katera hotela. In itak da sem starega vrgla na hodnik, da jo je cukno v mojo porod

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 8:48:09   
Maleal
Če si se odločla za EA pri tem vztrajaj,saj v porodnih sobah ti tega ne smejo preprečit.To je pa čista resnica,da babice niso navdušene,ker baje ne moreš tak pritiskat.Če imaš možnost se zmeni z anestezistom,pa ga pol sama pokliči,ko je tak daleč.Pa kaj pol nisi smela poklicat Zabavnika?Pred kolkim časom pa je to blo?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 8:50:57   
beba76
Pred 14 meseci - mi je kar naravnost povedala, da EA odpade.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 10:27:38   
Maleal
Ja saj sem zdaj vidla,sem površno prebrala.Jaz sem jo tud misla imet,pa sem si sama klicala anestezistko,samo sem se prehitro odpirala,tak da nebi utegnila anestezistka prit pravi čas.Babici sem takoj povedala,da sem zmenjena za EA,ni mi rekla,da je ne smem imet,le grdo me je pogledala.Jaz sem seveda vztrajala in jo poklicala.Potem me je babica še enkrat pogledala in mi lepo rekla,da bom prej rodila,preden bo prišla anest.Zato sem jo nazaj poklicala,da žal odpade.Tako sem rodila brez EA,bilo pa je točno pred 1 letom.
Jaz bi se na tvojem mestu zmenla za ea,zakaj bi pa te bolelo,če te ne rabi,saj ne živimo v srednjem veku.user posted image  Pa vso srečo in čimlepši porod,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?