Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako izgledajo popadki? 1.10.2004 11:11:04
|
|
|
|
filipinka
|
9nebesaMogoče pa so bli. Vsaka, ki jih je že doživela reče, da ko pridejo jih prav hitro prepoznaš, da ni bojazni, da jih ne bi. Tak, da bomo najbrž vedele! V. in :duda:
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 1.10.2004 11:12:28
|
|
|
|
malika
|
Ja, tako se začnejo. Občutek je pa isti kot pri menstrualni bolečini, le da se stopnjuje.
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 1.10.2004 15:43:47
|
|
|
|
Pupica
|
Ja jaz sem imela tudi cel predporodni dan špikajočo bolečino, pa nisem vedla da je to to:zmeden:. Sem pa imela enkrat bolečine v križu, tako da sem hodila celo na fizioterapijo. no in ta bolečina je bila ista. Potem v bolnici pa ko so bili že ornk popadki je bilo pa isto kot menstrualna bolečina. LP pupica+:miska:Tia
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 2.10.2004 15:21:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla Bejba! Tvoj čas se bliža a ne? :bravo: Nič se ne sekiraj, ko pride boš že vedela:)-:)-:)- Jast nikoli nisem imela takih menstrualnih krčev...saj je podobno ampak bolj boli... Je pa nekaj lepšega doživeti popadek, ker veš da bo tvoj otroček kmalu s teboj. Jast bi takoj še enkrat:love::love::love: Pozdravček od naju! 9nebesa
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 2.10.2004 15:42:00
|
|
|
|
Bejba
|
Hoj Zvezdica! Ja, zaenkrat še ni take močne bolečine, le neko špikanje v križu. Mogoče se kaj pripravlja, glede na to da sem bila že prejšno sredo za dva centimetra odprta. Jutri imam pregled v porodnišnici, pa bomo videli pri čem smo. Jaz bi že zibala. Lepo se imejte vse nosečke in tiste, ki se že crkljate s svojimi sončki. LP; Bejba
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 2.10.2004 15:50:41
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla! Danes sem se odločila, da malce pokukam k vam in kaj vidim, da Bejba že pričakuje prve popadke. Kako je čas hitro minil. Veselim se že skupaj s tabo in ti želim čim lažji porod in zdravo pikico:duda: Pa tudi vsem ostalim. Anitka:metulj: P.S. Upam, da se me še spomnite (jaz sem še vedno na spodnjem forumu);)
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 4.10.2004 10:14:50
|
|
|
|
Bejba
|
Ojla Anitka Kako lepo, da pokukaš tudi sem. Tudi jaz še vedno spremljam forum Z in O in se veselim ter žalostim z vami. Še vedno stiskam pesti kot ste jih ve stiskale zame. Ja, res gre hitro čas. Smo že v ciljni ravnini. Vendar pa se mi zadnja dva tedna takoooo hudooo vlečeta, da je joj. Ampak če smo preživeli 8,5 meseca bomo pa še ta dva tedna, čeprav je nestrpnost neznosna. Posebej od bodočega očka, ki res že težko težko čaka. Anitka, hvala za lepe želje. Jaz pa tebi želim, da bi se ti končno nasmehnila sreča in bi se ti izpolnila ta največja želja na svetu, dobiti malega sončka. Zaslužiš si in verjemi, da te nekje čaka. LP; Bejba
|
|
|
|
Kako izgledajo popadki? 4.10.2004 10:15:32
|
|
|
|
Bejba
|
Aja, pa pozdravi tudi vse ostale na vašem forumu in jim povej, da tudi tukaj stiskamo pesti za vas. LP; B
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?