|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako izgleda
14.8.2005 16:43:28   
Drejči
...začetek poroda oz. zanimajo me vaše izkušnje...Kakšen je občutek ko ti odteče voda,..ali vam je odtekla podnevi, ponoči med spanjem,...Ker se počasi bliža tudi moj čas, mi po glavi rojijo takšna in drugačna vprašanja o samem porodu....ok, to mi je jasno, da popadkov vrjetno ne bom spregledala:), me pa zanima kako je, ko ti odteče voda...
Hvala,
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako izgleda
14.8.2005 16:51:35   
Seven*
Ko ti odtece voda, se predvsem USTRASIS, ker lije in lije in lije. Vsaj pri meni je bilo tako. Obcutek imas, da sploh ne neha tect. Meni je odtekla ponoci med spanjem. Je bila cela postelja v trenutku mokra..

Glede popadkov pa.. Verjemi mi, da popadkov nobena ne spregleda. Prevec bolijo.. :)-:)-:)- Mogoce so tisti zacetni nekoliko podobni menstrualni bolecini, potem se pa zadeva stopnjuje..

Aja, pa ne se zanasat na to, da plodovnica vedno odtece v litrih. Vcasih odtece samo deciliter in sele kasneje ostalo. Treba biti pozoren!

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako izgleda
14.8.2005 18:09:37   
jazz
Jaz sem bila v bolnišnici zaradi pritiska in beljakovin v urinu, na opazovanju in po osmih dneh mi je ponoči odtekla voda. Začelo me je nekaj šravfati, pa sem se dvignila da bi šla na wc in takrat je začelo tečt in to fuuul in kar ni nehalo. Potem sem poklicala sestro, da mi je prinesla dve brisači da bi prišla do tuša in je po hodniku kljub dvema brisačama teklo za mano. No, pa še tableto za živce so mi moral dat, tako sem se ustrašila, da mi je pritiska nabilo 190/90. Potem se pa do treh popoldan ni nič kaj dogajalo- samo malo šravfanja na 10 minut. Popadkov- tistih pravih pa res ne boš zgrešila, ker preden se začne zares lahko minejo še ure in ure! Pa srečno!!!!

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako izgleda
14.8.2005 20:20:44   
Marogica
Meni je pri prvem odtekla voda, vendar sem najprej mislila, da mi je ušel urin, kar se mi je zadnja dva meseca pred porodm dogajalo. Tako, da najprej nisem "resno" vzela tega. SMo pa imeli piknik in sem veselo dalje skakala naokoli, potem pa le vprašala prijateljico, če bi mi lahko mogoče voda odtekla in kako to vem. Je rekla, da je prozorna tekočina brez kakršnega vonja. Sem šla na WC in res mi je odtekala voda. Vendar pri meni ni "lila", temveč počasi, ne vem kako se naj izrazim-po curkih. Ni me "šraufalo", ni me bolel križ, nič posebnega
pri drugem mi voda ni odtekla, temveč sem močno krvavela in so mi šele v porodnišnici predrli mehur. Me je pa "šraufalo" in imela podobne znake kot pri menstruaciji.
obakrat se je začelo sredi dneva.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako izgleda
15.8.2005 9:25:02   
lelaval
Jaz sem 3x rodila in vsakokrat se je drugače začelo. Prvič sem imela popadke in mi je voda počasi odtekala, drugič sem imela samo popadke, tretjič pa nič popadkov, a sem krvavela.
Je pač odvisno od organizma. Verjemi pa, da popadkov NE BOŠ spregledala.
Želim ti čim lažji in čim krajši porod ter zdravega :duda:.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako izgleda
15.8.2005 9:25:05   
lelaval
Jaz sem 3x rodila in vsakokrat se je drugače začelo. Prvič sem imela popadke in mi je voda počasi odtekala, drugič sem imela samo popadke, tretjič pa nič popadkov, a sem krvavela.
Je pač odvisno od organizma. Verjemi pa, da popadkov NE BOŠ spregledala.
Želim ti čim lažji in čim krajši porod ter zdravega :duda:.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako izgleda
15.8.2005 11:29:18   
Anonimen
Mene pa je zjutraj okrot 7. ure zbudilo rahlo "šraufanje" kot pred menstruacijo. In ker sem bila dva dni čez rok, sem hitro na uro pogledala. In res se je zadeva čez 15 min ponovila. Takoj sem vedela, da je to to. Zato sem šla hitro nazaj v posteljo - sem si mislila, da se še zadnjič dobro naspim! (By the way - dobro sem mislila, tisto je bil moj zadnji dober spanec do danes :) ) in ob 13. uri se mi je voda kar ulila. Takrat smo pakirali za porodnišnico.

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?