Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako izboljšati energijo prostorov z slabo po... 6.3.2008 10:49:06
|
|
|
|
Jutra
|
Vprašanje za tiste, ki se ukvarjate s Feng Shujem, energijami... V službi imam vogalno pisarno, ki je sicer zelo svetla, ima okna na dveh straneh, po drugi stani pa ima zelo odročno lego. Iz glavnega hodnika je speljan ozek razvejan hodniček, dodatno zabasan z omarami, tako, da je pohodne površine komaj za enega človeka. Dobesedno se moraš prebiti do moje pisarne. Imela sem že boljšo pisarno, kar se je mi je tudi poznalo na vsakdanu, bil je boljši dotok energije, več informacij, skozi sem bila v stiku z sodelavci, vedno blizu dogajanja, pa kljub temu mi je pozicija še vedno omogočala zasebnost. No, tu je pa vse kontra , celo zasebnosti je preveč. V ta vogal nihče ne zaide in tudi na splošno sem odrezana. Kako se da takšno situacijo izboljšati?
|
|
RE: Kako izboljšati energijo prostorov z slab... 6.3.2008 20:19:27
|
|
|
|
lotoska
|
Zanimivo, da opažaš razliko v energiji prostora v primerjavi s prejšnjo pisarno. Ne znam si ravno prav predstavljat kake oblike in postavitve je tvoja pisarna, pa smeri neba. Očitno je prepih in hkrati zastoji energije. Lahko pa sama prebrskaš v kakši knjigi kako naj bo pisalna miza pospravljena, mogoče bo že to dovolj za začetek.
|
|
|
|
RE: Kako izboljšati energijo prostorov z slab... 7.3.2008 14:33:35
|
|
|
|
mika
|
jaz si grem ravno danes kupit knjigo od karen kingston Ustvarjanje svetega prostora in feng shui. sem jo že prebrala, ampak veliko pozabila. v knjigi je i načrt kako ustvariti prehodnost energije in tudi kako energijsko očistiti prostor. ta hodnik, ki ga oisuješ deluje prav klastrofobično . kako pa imaš opremljeno pisarno...kje je miza, omare, rože....?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?