Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 15:28:29
|
|
|
|
solatja
|
zelo lepa oprijete hlače barve džins, črne, rjave ali vijolične. lahko pa kak odtenek vmes najdeš. zelo pomagala, kajne?
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 15:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm...kukr jst vidm je do kolen nekje,no mal krajša...tk da jst bi jo nosila na črne leggice,al pa pač žabe-gladke,pa ene petke k majo odspredi na balerinko oz balerinke...
|
|
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 15:36:06
|
|
|
|
pety78
|
Jaz bi jo definitivno na sive hlače ali brez hlač. Črna in vijoličasta, še posebej takšna temno vijoličasta mi ne gresta skupaj. Saj so tisti vzorčki tudi nekaj sivkasti, a ne?
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 20:39:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
leggiske ali pa kavbojke na korenček obutev: balerinke ali fajn špičake
|
|
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 21:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
luštna ja, jz bi tudi imela težave s tem kako kombinirati, zato sploh ne kupujem teh "modernih" zadev
|
|
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 11.10.2007 22:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee luštna ja, jz bi tudi imela težave s tem kako kombinirati, zato sploh ne kupujem teh "modernih" zadev Jaz isto. Mi je všeč, samo da bi pa jaz to na kavbojke nosila ... bi se počutila, kot da imela eno stvar na sebi preveč. Kot bi se ravno kar preoblačila, na primer, pa bi se pozabila do konca preoblečt.
|
|
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 12.10.2007 13:23:50
|
|
|
|
Maxica
|
Mah, ja, po moje, da bo kr nazaj romala. Hvala vseeno.
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 13.10.2007 16:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mah, ja, po moje, da bo kr nazaj romala. Hvala vseeno. Kako pa to A ni bilo dovolj idej?
|
|
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 13.10.2007 16:32:17
|
|
|
|
Maxica
|
V bistvu nimam v omari trenutno nič takega, da bi zraven skombinirala, samo zaradi ene oblekce nabavit še en kup stvari, ki bi pasale samo tu zraven, se mi pa tudi ne splača. Imam v rezervi še en par drugih idej, ki mi bodo verjetno bolj prišle prav. Pa oblekca se mi zdi, da je lih malo predolga, mi pride skoraj čez kolena, tako da mi, če oblečem kakršnekoli hlače spodaj, celotno postavo skrajša. Mah, ni, preveč pomislekov, če ni, ni.
|
|
RE: Kako in s čim skombinirati? 13.10.2007 16:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica V bistvu nimam v omari trenutno nič takega, da bi zraven skombinirala, samo zaradi ene oblekce nabavit še en kup stvari, ki bi pasale samo tu zraven, se mi pa tudi ne splača. Seveda se ti
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.