Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako in kdaj začet z žlico? 9.3.2009 20:45:02
|
|
|
|
julči
|
Naša deklica je stara 10m, hrane ji že lep čas ne mečkam, pasiram,,... uglavnem dam ji na koščke na krožnik in se naje sama, z rokami nosi v usta (no razen kakšne juho ji dam po žlički). Ima tudi svojo žlico, daje jo sicer v usta, jo gloda,... da bi pa zajemala hrano to ne, v tem smislu je ne zanima, se pač čist fajn naje z rokami. Je verjetno še prekmalu ne? Zanima me kdaj ste začeli z žličko, da so se mali trudili zajemati in kdaj so potem lepo jedli z žlico?
|
|
|
|
RE: Kako in kdaj začet z žlico? 10.3.2009 13:15:10
|
|
|
|
andrejkam
|
Moj ima 11m in ima svojo žličko v roki in se trudi zajemat, včasih nese v usta prazno, včasih mu pade dol, včasih mu tudi rata (in je ves vesel). Zraven ga hranim z drugo žlico. Vaja dela mojstra
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.