tassika
|
Evo hitri odgovor ene, ki je to tudi dala skozi komaj 1 mesec nazaj. Greš na urgenco, v LJ greš do sprejemne pisarne za poškodbe in potem do konca hodnika, soba 31 in 32 mislim, tam te pregledajo in če si tešča in vse te potem sprejmejo na oddelek, ki pa je v drugem nadstropju. Meni je rekla, da je najbolje priti med 8 in 8,30 uro zjutraj, ker potem imaš poseg okoli 11 in greš po popoldanski viziti domov. Mora te pa obvezno nekdo peljat, ker sama ne boš mogla, meni se je ful vrtelo od narkoze in res ni priporočljivo da si sam. Pa še malo inf., ki jih meni ni nihče povedal. Poseg res traja samo par minutk, dobiš narkozo, zmanjka te tako hitro da sploh ne veš, ne smeš imeti nobenega nakita na sebi (jaz sem mogla še pirs iz nosa vzeti vn), ne smeš imeti kontaknih leč in ne nalakiranih nohtov na rokah. Mene po posegu ni skoraj nič bolelo, krvavela pa sem kar, čeprav glede na punce, ki so bile z mano v sobi še najmanj. Me je pa bolelo, ko sem se peljala domov, čutila sem vse luknje na cesti. Aja pa še nekaj, res je dobro, da greš čimprej, ker če pride doma do SS, baje ful boli pa še če preveč vlečeš lahko dobiš vnetje. Itak si potem še cel teden na bolniški (je fajn, da si, ker mene je ene 3 dan tako zvilo, me je prav bolel trebuh in sem cel dan ležala, potem pa naslednji dan konec, kot da bi odrezal bolečino). V službi sem jaz povedala samo šefom in so bili zelo razumevajoči. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj. lp