puncica
|
Ma pri nas smo pa leni v drugo stran, da se nam ne da it v trgovino in zaščitit stvari. No zdej sva končno kupila tiste zaščite za vtičnico in imamo eno zadelano, ker druge itak niso vidne. Omaro s čistili v kopalnici imam kr z eno rožico na vrvici zvezano, pa ne more odpret, vložki so še vedno na udaru, ker nimam placa jih nikamor dat in mi jih še vedno ko je kopalnica odprta zmeče ne v bano ampak v WC , sem jih že enih parkrat vrgla v smeti, dobr da sem zdej noseča, da mi ni treba novih kupovat, nisva še pogruntala kako bi tisto omaro zaščitla, tako da zdej kr kopalnico zapiramo. Omara v sobi je tud zadelana s postlco, kr postlco porinem tja, če ne mi vse plenice ven zmeče. V kuhinji pa če se glih spomni odpre predal, ampak loncev pa še nikol ni ven jemala, očitno bo po mamici (ki ne mara kuhanja) Smeti v sobi kjer je računalnik imamo pa tud mi na omari, če ne vse ven zmeče, skratka naša je kr pridna, kakih omar pa predalov ne odpira glih redno, če se pa že spomne mi pa vse ven zmeče, pač nazaj pospravim, ni pa to dnevno na sporedu. A ja pri peči, ko zdaj kurimo na drva, pa ve da ne sme blizu in se že na daleč ogne, pa pravi as (ais po naše), rož pa tud nimamo na tleh, ker jih imamo bol mal, so pa na okenjski polici. Ma za enkrat bo že, najbolj rada pa copate vse iz predala zmeče, pol pa jih skup pospravljamo nazaj.