|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hranite svoje malčke
3.3.2007 11:29:04   
malanja
Moja punčka bo stara 5 mesecev. Približno 1 mesec ji uvajam gosto hrano in sicer v naročju. Jo lahko dam že v stolček za hranjenje ?

Hvala za vaše komentarje

user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.3.2007 22:47:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE
3.3.2007 11:40:01   
maca24
Če že sama sedi jo seveda lahko daš v stolček. Če pa imate stolček za hranjenje, ki se da v več položajev, še toliko boljše. Mi smo našega otročička hranili v ležalniku, ki se je dal v sedeč položaj do šestega meseca. Nato pa smo ga dali v stolček za hranjenje.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2007 11:44:33   
x_srečka_x
Moja bo jutri stara 6mesecev pa jo še vedno hranimv naročju, čeprav že sedi sama. Tako mi je lažje pa še ne "nagaja" toliko. Ker v stolčku pa grabi stvari krožnik in žlico pa ima prveč časa za okrog gledat user posted image

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2007 11:51:28   
Maleal
Jaz sem ga hranla v ležalniku,je najbolj simpl.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2007 22:39:33   
Bonnie_RR
Gosto hrano smo začeli uvajati pri 4m, od takrat tud je v stolčku za hranjenje (najprej s spuščenim naklonom in malo podloženimi nogami).

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2007 12:35:32   
lenika
Gosto hrano smo začeli uvajat pri 5. mesecih. Na začetku je bil v ležalniku, okli 6. meseca pa je šel v stolček  za hranjenje.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2007 22:12:22   
eya
Mi smo začeli pri 5,5 mesecih, najprej v ležalniku, čez kak mesec pa je že bil v trip-trapu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 12:28:01   
borovnička
Z GH sva začela zelo zelo počasi po 4. mesecu. V bistvu je blo bolj okušanje nove hrane. Hranim ga pa vedno v lupinici, ker se jo da namestit tudi v sedeč položaj. Če ga hranim v naročju, potem mi grabi žličko pa skodelico in vse bi rad že sam. Pravi lump je.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 23:18:02   
lojzika
Začela sem ga hraniti v ležalniku, nato sem ga prestavila v stolček no danes pa tudi včasih po celem stanovanju letam za njim z žlico

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2007 15:51:44   
Baucka
Mi smo začeli pri 6,5 mesecev in je sedala v stolčku bumbo. Še sedaj jo večkrat v njega dam, če jo samo jaz hranim. Ko pa imava kosilo in si pomaga tudi sama, tako da košče sama je in potrebuje mizico, pa jo dam v ta veliki stolček.

Gremo veselo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2007 21:53:59   
klaja
Jaz jo hranim v ležalniku že od 4. meseca.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 11:03:08   
super nova
Jaz sem mojo user posted image  hranila v ležalniku vse do 7.meseca, potem sem jo šele dala v stol za hranjenje. Drugače pa, seveda lahko daš otroka v stolček za hranjenje, sploh če že lepo drži glavico.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.