Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:40:01
|
|
|
|
maca24
|
Če že sama sedi jo seveda lahko daš v stolček. Če pa imate stolček za hranjenje, ki se da v več položajev, še toliko boljše. Mi smo našega otročička hranili v ležalniku, ki se je dal v sedeč položaj do šestega meseca. Nato pa smo ga dali v stolček za hranjenje.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:44:33
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Moja bo jutri stara 6mesecev pa jo še vedno hranimv naročju, čeprav že sedi sama. Tako mi je lažje pa še ne "nagaja" toliko. Ker v stolčku pa grabi stvari krožnik in žlico pa ima prveč časa za okrog gledat
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:51:28
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem ga hranla v ležalniku,je najbolj simpl.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 22:39:33
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Gosto hrano smo začeli uvajati pri 4m, od takrat tud je v stolčku za hranjenje (najprej s spuščenim naklonom in malo podloženimi nogami).
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 4.3.2007 12:35:32
|
|
|
|
lenika
|
Gosto hrano smo začeli uvajat pri 5. mesecih. Na začetku je bil v ležalniku, okli 6. meseca pa je šel v stolček za hranjenje.
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 4.3.2007 22:12:22
|
|
|
|
eya
|
Mi smo začeli pri 5,5 mesecih, najprej v ležalniku, čez kak mesec pa je že bil v trip-trapu.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 6.3.2007 12:28:01
|
|
|
|
borovnička
|
Z GH sva začela zelo zelo počasi po 4. mesecu. V bistvu je blo bolj okušanje nove hrane. Hranim ga pa vedno v lupinici, ker se jo da namestit tudi v sedeč položaj. Če ga hranim v naročju, potem mi grabi žličko pa skodelico in vse bi rad že sam. Pravi lump je. Pozdravček
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 8.3.2007 23:18:02
|
|
|
|
lojzika
|
Začela sem ga hraniti v ležalniku, nato sem ga prestavila v stolček no danes pa tudi včasih po celem stanovanju letam za njim z žlico
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 9.3.2007 15:51:44
|
|
|
|
Baucka
|
Mi smo začeli pri 6,5 mesecev in je sedala v stolčku bumbo. Še sedaj jo večkrat v njega dam, če jo samo jaz hranim. Ko pa imava kosilo in si pomaga tudi sama, tako da košče sama je in potrebuje mizico, pa jo dam v ta veliki stolček.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 9.3.2007 21:53:59
|
|
|
|
klaja
|
Jaz jo hranim v ležalniku že od 4. meseca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.