|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hitro seksate?
22.6.2006 14:29:03   
Sibil_
Mene pa zanima, kako hitro se spustite v seks z novim poznanstvom?user posted image
Hočete prej poznat malo osebnosti, al se takoj predate fizični privlačnosti?
In kaj vas najbolj pritegne k seksu?Dejanje?Beseda?Obnašanje?Ali izgled?

Jaz sem hitro očarana od besed, tako da če moški dobro vrti jezik in ve, kaj mora povedat-priznam da me hitro spravi v objem (no, me je spravil).Tudi nekaj izrecno seksualnih avantur (beri dva seksa in se ne poznamo več) je za mano in priznam, da včasih rabiš prav to.A sem zato čudna?user posted image

In ne bom se skrivala, ker se mi zdi brez veze.

No, kakšni ste pa vi (ja Tjazy, tudi za vas moške je to vprašanje..)?user posted image

LP,
Sibil

< Sporočilo je popravil sibil -- 22.6.2006 14:39:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako hitro seksate?
22.6.2006 18:06:53   
Sita
V to se nisem spustila še nikoli z neznancem ali premalo poznanim, sploh z nikomer, v katerega nisem bila zaljubljena. Besede me niso nikoli očarale, ne prej ne zdaj. Jaz sem veliko bolj uživala, če me je kdo osvajal in me ni mogel dobiti. To je bila igra zame ... user posted image  Če bi se komu predala kar tako, bi to čutila kot poraz. Jaz hočem pa zmeraj zmago.
Sedaj sem pa srečno poročena in me take igrice niti drugi moški ne zanimajo več ... razen kot prijatelji.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 19:04:17   
Naty*Taja
Tudi jaz nimam teh predsodkov in verjetno kdaj tudi bi takoj, sam fora je v tem, da lahko o tem presojam samo po svojem sedanjem partnerju - sva bila takoj za...potem je pa sedaj že deset let mimo, kar sva skup. Če sem pa v resnem razmerju pa me drugi res ne zanimajo, ker zdaj včasih še svojga ne folgam user posted image .
Ne, nisi pa zato čudna. Saj smo vsi samo ljudje s potrebami in če ti tvoj status to dovoljuje nimam jaz osebno nič proti, tudi če se greš grupnega s skupino neznancev! Sam pamet v roke in kondom na glavo user posted image !

MONTIGNAC

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 19:20:08   
zoya_
Jaz sem enkrat enga spoznala preko neta, sva si mailala uf... 30 mailov na dan, pa enkrat sem ga vidla za 5 minut... potem sva se pa naslednjič vidla in khm.. dala dol, ker je bil tip hudo dober, pa tud ni mi žal... oba sva vedla kaj želiva in to je bilo važno... user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 19:29:33   
Nasy
še nikoli se nisva merila..user posted image user posted image user posted image ..kako hitro seksava namreč user posted image

drugače pa, kaj vem..midva sva po parih mesecih poznanstva na netu in ko sva videla, da si tega oba močno želiva

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 21:03:09   
soncece24
Oh...kje je že to user posted image user posted image user posted image sem že tak dolgo v resni zvezi, da sem mogla kr malo pomislit user posted image user posted image user posted image ja, jaz se tudi ne pustim prosit na vekomaj. Če mi je bil kateri fejst všeč sem se kr hitro vdala user posted image user posted image user posted image in mi ni niti za enkrat žal - prej za kdaj ko nisem user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 21:32:21   
jasnika
ja midva z mojim sma tud hitro popustila in se predala en drugemu, mislim da že kar po kakšnem tednu, po 2 sma že bila skupaj na morju, po 1 letu prvi otrok-hčerkica, sedaj pa  še mama vedno radauser posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 12:57:01   
dory
No mene pa nobena beseda ne more  polozit...morm najprej cloveka spoznat...halo? v tem svetu k je tolk bolezni pa tega...hvala lepa...se mam prevec rada....ceprav imam zej po porodu blazne tezave...noben dec mi ni vec vsec, niti ni stvari,ki bi me privlacila...niti ne cutim kake blazne potrebe po tipu...se oglasim cez par let,ko mali mal zraste in ko se mal spocijem :)

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2006 21:18:53   
LARIKA
Pri bivšem sva prvič sexala po ene 14dneh. Z možem pa prav tako. Sem šla iz ene zveze v drugo in mi je manjkalo oz. sem bila vsa divja user posted image  tako da sem ga naskočila že po 2 tednih user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2006 22:51:39   
benika
Midva sva zatelovadila po 3 tednih poznanstva. No ja, če bi bilo po moje, bi verjetno že prej...user posted image

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2006 23:03:31   
Anonimen
(Pre)hitro.
Da ne besedičim mesece in mesece potem pa ugotovim, da mi seks ne paše....potem pa spet jezik od začetka vrtet...

Ma, raje seksam kot govorim...

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2006 23:16:23   
Mariposa
Imela sem samo eno avanturo, ki se je končala s sexom, tipa sem pa poznala recimo dva meseca predno se je to zgodilo. In da vam povem, da mi ni niti najmanj žal, ker je bil to najboljši sex v mojem življenju, pa tudi tip se najbolje poljublja kar sem sprobala,..jah mogoče bi ga lahko kaj poklicalauser posted image user posted image

Drugače sem pa pri teh zadevah neverjetno previdna, baje kr ne dam pa ne dam... tako pravijouser posted image user posted image Ne vem, jaz moram človeka bolje spoznat, preden se podam z njim v posteljo. ok, ne bom rekla, da ne more pasti kak objem in poljub, samo vem kje so meje in kje se ustavit.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 23:16:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 12:08:16   
Anonimen
S prvim, po pol leta... prvi sex.... skupaj manj kot leto dni...;
Z naslednjim nekaj ur po poznanstvu (poročena bila 15 let);
s tistimi vmes, tudi takoj...
S sedanjim - nekaj ur po poznanstvu - skupaj 3 leta - sveže poročena...

Ne glede na številne spolne bolezni se mi zdi, da včasih ni dobro kak dodaten krog okoli 'hiše' teči; Ko se potem 1x namenoma spotakneš in si želiš, da te nekdo pobere, tam nikogar ni... Vsaj mene do sedaj občutki, tisti prvinski, niso nikoli varali....

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2006 13:24:07   
Anonimen
Jaz nič ne poveličujem seksa in se ne šparam za pol, k se bova kao bolj spoznala. Če mi/nama paše, gremo dol v akcijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2006 17:10:19   
Maleal
Se je že zgodilo,da po parih urah poznanstva,pa mi nikoli ni blo žal.user posted image  Le enkrat se živi,nikoli ne veš kdaj ti je zadnič.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2006 18:41:47   
Anonimen
Ko sem zvedela, da je frajer (moj sedanji mož) še "frišen" sem mu mogla kar na hitro pokazat kaj vse znam user posted image .

Je bil tok fasciniran, da sem sklenila, da bom od takrat naprej razdevičevala mladce user posted image
Pa ni blo tko... sem kar pr njemu ostala user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2006 14:49:52   
srki
Predvsem vizualnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2006 11:22:49   
Bubamaraa
Z mojim, ki sva skupaj že 5 let sva padla po 2 dneh......user posted image ........če je blo pa fajn.........user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2006 12:19:49   
Anonimen
Meni osebno je sex z osebo, ki jo ravnokar spoznaš eden največjih in najboljših pustolovščin v mojem življenju.
Čeprav sem že poročena kar nekaj let, se z možev kdaj pa kdaj "igrava" zmenek na slepo, vam povem, da paše.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2006 12:43:41   
KIRA
mene pa glih figo briga, če moški dobro vrti jezik. najprej mora bit fizično privlačen, pol mora imet kolkor tolko normalen karakter (ne bit mačo in ne bit mevža). dost govorit mu pa pri seksu sploh ni treba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2006 13:24:18   
Anonimen
Midva sva s seksom začela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In to 2 ure non - stop, me je vse bolelo, sem komaj hodila, pa ne ni bil prvi, je bil 3.
Sem mislila čudovit frajer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2006 18:25:00   
*Karmen*
Midva z mojim sedanjim sva pa kar dolgo filozofirala. Sva bla najprej kao prijatelja. Ampak vseh teh šest mesecev sem imela jezik do tal takoj, ko sem ga zagledala. Sva se pa v tem času zares dobro spoznala in se ujela. No, ko je padel prvi poljub, sem pa tud jaz padla user posted image .

Ja, je blo pa že kar precej let nazaj, ko sem z enim tipom plesala na eni fešti. Poletje, pa vročina, pa oba frej, pa ena počasna glasba... Pa sva kar na hitro smuknila s plesišča user posted image . Potem sva še nekaj časa čvekala in šla vsak svojo pot. Še danes ne vem kako mu je blo ime user posted image . Ampak takega kozla sem ustrelila sam enkrat. Pa ne me obtoževat. Vsi smo bili enkrat mladi, divji in zeleni...

Kaj me najbolj podžge. Niti besede niti zunanjost. Enostavno začutim, če sem z nekom na isti frekvenci. Nekateri moški tako seksipilno sevajo, da jih sploh ni treba gledat, da jih vidiš. Kar začutiš jih. In pri mojemu srčku sem padla ravno na ta prvi občutek. Sem menda tud jaz fajn sevala user posted image . Ja kaj češ, najine frekvence so se preprosto ujele user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?