|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako hitro pozabiš
6.11.2005 22:35:13   
Dejča
Danes smo šli pogledat prijateljico, ki je pred dvema dnevoma rodila punčko in sem bila kar presenečena, kako majhni so dojenčki, ko se rodijo (49 cm, 3140 g in 34 obseg glavice), pa čeprav sem pred 4 meseci in pol sama rodila. Ko sem jo dvignila k sebi, se mi je zdela lahka kot peresce in kar ne morem verjeti, da je bila naša Tara ob rojstvu še lažja od nje. Se tudi vam dogaja podobno, ko vidite drobcene dojenčke in se vam zdi, da se jih še prijeti ne upate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako hitro pozabiš
6.11.2005 22:53:37   
urška
naš je imel ob rojstvu 49 cm in 2220 g. pa je bilo pol lta okol pa sem šla k prijateljici pogledat skoraj 4 kilsko punčko pa se mi je zdela tako lahka in drobcena...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2005 22:57:49   
Kimy
Naša punčka je stara že 3 leta in je dobila bratranca, ki je zdej star en mesec...se mi je zdel tako majčken...kako čas beži...user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2005 23:05:01   
Dejča
Ja, a ne, kako skoraj nemogoče se ti zdi tudi po tako kratkem času, da je bil tudi tvoj otroček tako drobčken. Kot mala miška! Sem se kar malo raznežila ob spominih user posted image

(odgovor članu Kimy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2005 23:09:32   
Kimy
Men se zdi, da otroci zelo hitro rastejo, kar naenkrat mine...še mal pa bo šola.user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2005 0:04:18   
KODA
Šele zdaj ob otrocih vidim kako čas hitro beži.Včasih se mi zdi,kot da sem nedolgo nazaj prišla s tamalim iz porodnišnice.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Kimy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 8:58:20   
Arwen
Res je.user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 11:48:33   
Barči78
Midve sva ravno danes imeli posvetovalnico in je bil tam fantek približno take teže, kot Neja ob rojstvu. Vse kar sem lahko rekla, je bilo: ˝Joj, a je bla res tako majhna˝.
Res prehitro zrastejo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2005 15:52:08   
eva1
Ko je bil Luka star 5 mesecev je moja sestra rodila-sicer pravega korenjaka, a meni se je zdel tak drobižek-ga sploh prjet skor nisem znala...sedaj sta stara 3 m-moj pa 8...pa se mi zdi da moj ni bil nikoli tako majhen-hecen res kok hitro pozabiš, pa kako hitro otroci rastejo...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2005 22:44:00   
Skaana
Res zanimivouser posted image ,

pa sem mislila, da sem edina, ki z negotovostjo pogledujem po novorojenčkih. user posted image  Če so pa tako drobčkeni in krhki in nežni in...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Obiski po porodu
maca83 RR

Dobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?

poklici cez en mesec (24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (27%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!