|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ga prepričati?
4.11.2005 14:04:54   
Lorena
LP!
Saj ne vem, zakaj sploh pišem,upam, da mi bo vedel kdo svetovati. Čeprav že točno vem, kakšni bodo vaši odgovori.
Na kratko: poročena 4 mesece, vse o.k. in prav, noseča 20t, z možem vse štima. Oziroma je štimalo...do sedaj.
2 dni po poroki sva bila dobesedno izterana iz hiše njegovih staršev, ki sta nama pred tem dovolila tam živet in sva midva norca vse prenavljala in vlagala in bla bla, in ko sva jima hiško LEPO prenovila z NOVIM pohištvom, sva morala lepo iz čistega mira odpeketati v eno staro bajturino, ki ni imela niti WC-ja ( 2 dni po poroki!), v upanju da bo mir. In je bil...pa sva to bajturino iz 60. let lepo spet prenavljala, vse na novo, tlaki, stene, voda, elektrika, pohištvo, vse sva dala spet v to hišo, nič si nisva privoščila! Niti enih usranih gat si nisva kupila, nič! In kaj sedaj? Hiše nama ne mislijo prepisati, ni važno kdo, nekdo pač, ki naju je takrat z odprtimi rokami sprejel pod ''svojo'' streho (nekdo pač iz njegove strani). In sva sedaj rekla, da ne vlagava več nič, da greva na stanovanje oziroma nekam na svoje. Skratka, sva vse poslala v en krasni k*(če oprostite izrazu).
Sedaj iščeva stanovanje. Najini dohodki niso ne vem kako veliki, ker sva se ''zapufala'' za gradnjo teh dveh hiš, ampak nekako gre. Tukaj je še najin nerojeni otrok. Zaradi njega odhajava, ker naju dobesedno j* v glavo, vsi od njegove strani ( ampak on drži z mano in se zame vedno potegne!) No, končno je spoznal, da to verbalno zmerjanje ( mene kot kurbo, prasico itd.) ne pelje nikamor, še posebaj ne zato, ker se to prenaša na otroka, ker me take stvari enostavno spravljajo v jok in v obup.
Bilo je že tako hudo, da vam povem, da bi v primeru, da ne nosim najinega otroka, naredila samomor. Ne zdržim več, enostavno. Samo otrok me še drži po koncu!
Moji starši naju imajo vse tri zelo zelo radi, tudi mož njih, super se razumemo, vse to o.k., AMPAK kako naj razumem to, da moj mož raje ''gnije'' v tej luknji ( ki je dobesedno luknja, ker nama pač ni uspelo dokončati z adaptiranjem, polno prahu, brez kuhinje, ena mala sobica, groza na polni črti), kot da bi šel z mano VSAJ začasno živet k mojim staršem, ki naju imajo res radi. Drugega, finančno, nama ne morejo ponudit, ker so nama že dosti, lahko pa naju sprejmejo in bi bila pač dokler ne najdeva stanovanja v moji prejšnji sobi, ki je ogromna, z novim pohištvom, bila bi v dobrih družinskih odnosih. Moj mož se čuti krivega za to moje nesrečno življenje, vedno si očita, da je on kriv za vse, ampak mu tega nihče z moje strani ne reče, niti ne misli, ker to enostavno ni res. Ima pač takšne starše, ki so se ga dobesedno odpovedali, nikogar nima, razen mene, ki bi mu dajal upanje za življenje. Večkrat omenja, da če nebi imel mene, da bi se uničil, verjamem, da bi naredil samomor. Ni mu lahko, vem. Tudi meni ni, tudi to ve, ampak zakaj se noče toliko '' ponižati'' in sprejet tole rešitev, ki je ta trenutek res edina, kljub temu pa še dobra za vse.
Mislim, da ga malo skrbi še tisto,...kaj bodo pa rekli drugi.....čeprav vsi vejo kako sva že sedaj naje* in vsi držijo z nama.
Stanovanja ni lahko najti, zato zgleda da bom morala še vedno gniti v tisti luknji vse dokler kaj ne najdeva. Čeprav vam povem, da ne verjamem, da bom še dolgo zdržala poslušati to zmerjanje in življenje v teh neznosnih pogojih. Sama pa tudi ne grem nikamor, ker sva sedaj z možem eno, in bom ostala z njim, pa čeprav trpela. On mi pravi, naj grem sama k mojim staršem, ve, da tukaj škodiva otroku, da ni iz tega nič dobrega, ampak sama, brez njega ne morem it. Sem že enkrat šla s kovčkom (ker sem se pač hotel vmakniti prepiru) ampak ni zdržal brez mene, joče po telefonu, da brez mene noče in ne more živet. Pa sem šla lepo nazaj spet v to luknjo. Ampak nikdar se ne prepirava zaradi tega - on hoče da jaz grem, po drugi strani pa ne zdrži brez mene niti minute. Samo mene ima, in ne glede, kako ste to pismo razumeli, zelo zelo me ljubi. Ampak je preveč trmast. Ne vem kako naprej.
Kako ga prepričat, da bi požrl ta svoj ponos in šel z mano? Pravi, da mu je težko pogledat mojim v oči, ker mi je pa tako zaje* življenje. Enostavno se čuti krivega, ne dojame, da mu tega nihče ne očita, ker vsak vidi, da je največja žrtev tujak prav on sam, neljubljen od nikogar, tudi od svojih staršev ne.

Prosim vas, pomagajte mi, kako ga prepričat? Je kakšen izhod iz te situacije?
Sama ne grem nikamor, preveč ga ljubim, ne zdrživa drug brez drugega.
Prosim pomagajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ga prepričati?
4.11.2005 14:15:11   
Anonimen
Živijo!
Jaz ti bom takole rekla: jaz na tvojem mestu bi v trenutku spakirala in šla k mojim, on pa, če ima mene in najinega nerojenega otroka dovolj rad, bo prišel za mano. Kje pa piše, da morate vsi trije trpeti tako golazen? Čim prej pojdi nazaj v svojo staro sobo, saj bo prišel za tabo.

Upam, da se kmalu stvari uredijo.

Lep pozdrav,
S.

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 14:23:49   
tinaaja
Ja, res nezavidljiva situacija.

Ce imata racune, pa placajta odvetniku, da v vajinem imenu iztirja (zlepa ali preko tozbe) denar od starsev in lastnika "luknje".
Ce te ima tok rad, ne razumem zakaj je pol on pri sebi na prvem mestu - trma??? Halo, otrok bi moral biti prvi  ne on.. Pa pojdi ti in mu pusti odprta vrata, da naj pride za tabo ... Bolje v lukni kot pa malo ponosa pozret?

No ja, zelim ti, da uredis zadevo!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 14:24:27   
Anonimen
Lorena, mi je zelo zelo žal zate in za situacijo v kateri sta.

Upam, da ti je bilo vse skupaj dobra šola draga, hudo in preveč draga. In da si se iz nje naučila vsaj eno stvar:
NIKOLI AMPAK RES NIKOLI, NIKOLI VEČ ne vloži NITI TOLARJA, NITI EVRA v nepremičnino, ki ni tvoja!!!
Če ima kdo resen namen, ti kaj zapustit lahko to naredi z darlino pogodbo že pred smrtjo. Obljube so lahko tako lepe in prazne...Žal. Saj sama veš.

Res mi je žal zate, ampak ne verjemi, punce ne verjemte, niti lastnim staršem kar se teh stvari tiče. Res ne. Človek še prehitro izvisi.

Kar pa se vajine začasne selitve domov tiče, če vidiš, da je to ena in edina rešitev in absolutno začasna, bo moral tudi tvoj mož to sprevidet.
Lej kredite imata in plačujeta za stvari, ki jih sploh ne moreta uživat. Nej zdej potrpi vsaj tolk, da se postavita vsaj malo na zeleno vejo. Odselita se lahko kadarkoli in ta čas, ko sta pri tebi doma lahko iščeta rešitev za vajin stanovanjski problem. Ni vrag, da v parih mesecih ne najdeta primernega stanovanja (predvidevam, da za najem).

Poskrbi zase in za otroka, vidva sta zdaj najpomembnejša. Ti moraš živet vsaj približno v zdravih in normalnih razmerah. To mora sprevideti tudi tvoj mož.
In še neki - sam ne ti meni o samomoru. Nikoli ni tolk težko, da se ne bi dalo prežvet.
Starši so vama dali življenje - ne dajta jim te pravice, da odločajo o vajini smrti. Ker že s tem, da vidva razmišljata o tem, jim to pravico dajeta.

Življenje nam je dano, nihče nas ne vpraša ali se hočemo it ta štos al ne - ampak naše je, živimo ga. Je težko včasih, še pretežko, vem še predobro. Sam to ni način, ker življenje je tako lepo...

Še enkrat NITI TOLARJA V NIČ na čemer ni v zemljiški knjigi vajinega imena!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 14:35:20   
malicki
Prepričati ga ne boš mogla, prisiliti pa tudi ne. To mora sam spoznati, ker če se pri tvojih ne bo dobro počutil tudi ne boš srečna. In najlažje bo verjetno spoznal tako, da greš sama. Ampak potem moraš biti tudi pripravljena na to, da mogoče pa le ne bo prišel za tabo.
Jaz sem po eni strani mnenja, da bi morala ostati skupaj, saj ločeno življenje tudi nikamor ne vodi. Ampak samo zaradi njegovega ponosa trpeti pa se mi tudi ne zdi prav.
Tvoj mož daje kar precejšen občutek nezrelosti. Malo se pogovori z njim, da zdaj ni čas da misli na svoj ponos ampak na vajino dete, na vajino družinico. A lahko imata bejbija v tej podrtiji in v teh razmerah? Če je odgovor ne, potem selitev - če ne k tvojim pa čisto na svoje.

Pa veliko sreče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 15:48:20   
Miloš
Sreča je vsa nesreča, ki be se lahko storila, pa se ni !

To pomeni, da recimo za začetek, dokler je z zdravjem vse o.k., pa v pričakovanju user posted image , sploh ni tako slabo oz. je super.

Prepričati nekoga oz. prepričevati oz. spreminjati...ni smisla in ni pravice !  Najti bo treba dogovor, ki bi ustrezal obema-
če pa negdo dela nekaj pod prisilo, je nesrečen kar pa sigurno pelje kmalu le do prepirov...bistvo je  v komunikaciji...
poizkusi z raznimi prijemi pri dragemu...slabe izkušnje pa naj te krepijo!

držim pestiuser posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 15:58:27   
rija
Lorena, prvo kot prvo: nihče, res nihče na tem svetu ni toliko vreden, da bi ti ali tvoj mož zaradi njega sploh mislila na samomor! Zapomni si to!

Kot drugo: tvoj mož ima pač verjetno posebno izrazt ponos, ki mu blokira pamet in racionalno razmišljanje o začasni selitvi k tvojim staršem. Po eni strani ga razumem, kajti osel gre enkrat na led, vidva sta šla že drugič in nikoli ne veš, kako bi funkcionirala vidva kot par pri vajinih starših. Velikokrat je vse super, dokler ne živiš z nekom pod isto streho. Verjemi, prevejeno na lastni koži.

Kot tretje: v dobrem in slabem. Tudi jaz nebi šla. Nekoč so pa ljudje tudi hodili ven na wc na štrbunk, pa živeli v eni sobi pa PREŽIVELI. Pa nočem zvenet kot kaka babica, ki še vedno živi v prejšnjem stoletju...
Vsekakor pa poskušajta situacijo rešit pred prihodom otroka.

Kot četrto: kar te ne ubije, te krepi. Po vseh štorijah verjamem da si že močna punca in ne popusti. Vedno ostanejo neka vrata priprta....samo na pravo kljuko moraš pritisnit.

Srečno.

...vox populi...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2005 16:08:51   
Lunca1
Jaz bi šla po moje na tvojem mestu domov, pa bi potem tudi on prišel. Pa iz prve hiše vzemita vse premičnine, pohištvo in podobne zadeve. Saj sta jih vidva kupila in ne oni. Pa saj ne morem verjet kakšni so lahko eni starši do svojih otrok.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2005 16:16:44   
soncece24
od njegovih staršev in od lastnikov "luknje" izterjajte ves denar, ki sta ga tja vložila. Će ne bo šlo zlepa, pa z odvetnikom. Pa kaj se pa grejo, to je golufija , da nekoga lepo naserješ, da ti hišo renovira, potem ga pa ven vržeš... halo???? jaz bi jim že pokazala. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2005 17:44:51   
CatJa
Popolnoma te razumem kako nemočno se počutiš v nastali situaciji. Če smem, pa bi pripomnila, da pri tvojem možu sploh ne gre za stvar ponosa, pač pa za popolno samoNEspoštovanje. Nisem noben psihoanalitik, ampak mislim, da otrok (v tem primeru tvoj mož) na podlagi največjega možnega izdajstva (njegovih staršev), verjetno ne more zaupat nikomur več. In tako ne zaupa niti tvojim staršem, pa naj mu izkazujejo še takšno ljubezen in naklonjenost. Če želita rešit vajin položaj in vajino duševno zdravje, se čimprej odselita k tvojim staršem, še naprej pa vse moči usmerita v rešitev vajinega stanovanjskega problema.

Želim vama vso srečo! user posted image

p.s. jaz bi razen pohištva in vsega kar se da odnest iz hiše, verjetno uničila vse, kar se uničiti da. Bi se me user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  dobro zapomnili !!!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2005 17:59:39   
ankaa
Zgodba deluje zelo komplicirana, v glavnem bi rekel, da samori gor in samori dol ne peljejo nikamor, še posebno, če res ne moreta drug brez drugega, se bosta potem težko srečala.

V glavnem držita skupaj, razčistita pred rojstvom otroka okrog tega, zakaj ima on fobijo živeti (začasno) pri tvojih starših. Zdi se mi, da prihajata iz konca kjer stanovanja niso ne tako draga kot v npr. Ljubljani, se pravi da tudi stanovanje ne bi smelo biti nedosegljiv srednjeročni cilj. Najemita odvetnika in iztožita vložena sredstva v obnovo, ker je to enostaven postopek, seveda če nimata navado metati računov v smeti.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2005 18:03:05   
Primoza
Seveda je za odgovor ankaa kriv primoza, ker nisem opazil, da je logirana žena.

(odgovor članu ankaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2005 18:23:09   
Soncnica
Hoj!

Najprej pravni nasvet: Na podlagi vseh finančnih vlaganj (ce sta vzela kredit imata z banko zagotovo sklenjene ustrezne pogodbe) lahko na sodišču uveljavljaš povračilo vloženega. Niti ni nujno, da najameta odvetnika, poskusita z mediacijo (ki se npr. izvaja na okrožnem sodišču v Ljubljani). Ne vem s katerega konca slovenije si, v vsakem primeru pa se na pristojnem okrožnem sodišču pozanimaj če pri njih že potekajo mediacije. Ti postopki so zaenkrat še zastonj, če pa ne uspeta s tem, lahko še vedno vložiš tožbo. Na sodišču se lahko pozanimaš tudi kako je z brezplačno pravno pomočjo.

Glede samomora: ne ga lomit!!! To je za šibke, ti pa zaradi otroka moraš biti močna.

Glede ostalega; vsaka šola nekaj stane, ta vajina pa je bila res draga. Hudo mi je za vse tri, ampak ali si prepričana, da boste pri vas lahko vsi trije pri vas doma tako super funkcionirali kot zatrjuješ. Osebno sem raje v luknji, kot pa da bi živela s starši v skupnem gospodinjstvu (pa se z vsemi dobro razumemo). Mislim, da bi se morala glede tega s svojim dragim odkrito pogovoriti, predvsem pa morata misliti na vajino user posted image

Srečno!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2005 18:32:08   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica
Niti ni nujno, da najameta odvetnika, poskusita z mediacijo (ki se npr. izvaja na okrožnem sodišču v Ljubljani). Ne vem s katerega konca slovenije si, v vsakem primeru pa se na pristojnem okrožnem sodišču pozanimaj če pri njih že potekajo mediacije.

Za mediacijo morata biti zainteresirana dva  - tu pa se mi zdi, da niso tam kaj preveč zainteresirani za prostovoljno vračanje vloženega, če so se jih kar odrekli.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2005 19:38:24   
janjja
Če hočeš dobro svojemu otroku TAKOJ spakiraj kufre in idi domov. Če te ima rad kot trdi bo prišel za tabo, in tu se bo tudi videlo kako iskrena je njegova ljubezen.
Otrok naj ti bo na prvem mestu vse ostalo se bo samo uredilo.

Glede njegovih pa se jim lahko najbolj maščuješ da jim ne dovoliš nobene veze s tvojim otrokom ko se bo seveda rodil. In ta jim bo verjemi veliko pomenil vndar jim nikakor ne dovoli da se mu približujejo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2005 19:50:32   
Jančika_
Mogoče bi bilo fajn, če bi nam napisala, kakšne so razmere pri tebi doma (pri tvojih starših). Je mogoče treba spet kaj malega obnoviti? Kaj vložiti? V tem primeru moža čisto razumem, saj sta se že dvakrat pustila hudo naplahtati.

Morda bi pomagalo, če bi se pri vas doma natančno dogovorili, za kakšno časovno obdobje gre (recimo do takrat, ko izplačata kredite), kakšne so vajine pravice in dožnosti; skratka, da napišete nekakšno najemno pogodbo, pač brez plačila najemnine, in jo overite. Mogoče bi se tvoj mož tako počutil boljše?

Vsekakor pa izterjajta denar! Če vama ne uspe, bosta tistim ljudem vsaj malo podkurilauser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika -- 4.11.2005 19:51:11 >

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2005 20:19:47   
Joe
In ČE NIČ DRUGEGA, usmerita prizadetost zaradi dobljenih zmerljivk na njihove avtorje, ne nase. Samomor je tu slabša možnost kot tujemor. Vsakomur svoje. Naj gre karma pravo pot.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2005 11:52:32   
Anonimen
Saj ne vem, kje naj začnem...
Najprej mi ni jasno, ali v tisti luknji, kjer sta zdaj, živita sama ali je še kdo od njegovih sorodnikov tam? Ker če sta sama, in glede na to, koliko sta že vložila (že drugič) v hišo, potem tvojega moža po svoje razumem, da noče iti ven, ker je raje v luknji, kjer sta sama, kot da ima spet neke sorodnike na glavi.
No, saj če prav razumem, je problem v tem, da življenjski pogoji niso dobri, vidva pa nimata namen vlagat v nekaj, kar ni vajino, kar je edino pravilno. Tako kot so ti že drugi svetovali, resnično se obrnita na odvetnika, sodišče, da izterjata vsaj nekaj vloženega denarja. Upam, da imata račune, čeprav se bo mogoče tudi brez njih dalo kaj urediti, če sta vzela namenski kredit. Vsekakor je bila tole zelo zelo draga šola in razumem vajin obup.
Druga stvar, ki se jo sprašujem, je, v kakšnih odnosih je tvoj mož s tvojimi starši? Zakaj mu je tako težko iti tja? Ali je mogoče res treba tudi tam spet kaj vložit (čeprav dvomim), kot je že ena vprašala? Ali so mu že kdaj kaj očitali? Saj če poznajo situacijo, potem jim je menda jasno, da ni on tebe spravil v tak zos, ampak so vaju oba v to spravili njegovi sorodniki! In tudi sicer se res nima kaj obremenjevat, kaj si bodo o vama mislili ljudje, saj nima vaju za kaj biti sram! Sta pravzaprav sploh razčistila, zakaj noče k tvojim? Ker potem bi bilo lažje kaj svetovat.
Jaz ti sicer ne bom svetovala, da zdaj na vrat na nos sama popokaj k tvojim, ker razumem, da bosta težko eden brez drugega, samo na koncu koncev ti čez dva ali tri mesece mogoče ne bo preostalo drugega, kot da točno to narediš, če ne bo hotel s tabo, ker boš resnično morala misliti na otroka. Tukaj bosta morala razčistiti, da je ponos v trenutni situaciji popolnoma odveč, celo škodljiv. In če res ne more brez tebe, bo šel s tabo.
Ne vem... ne znam ti kaj resnično pametnega svetovati... dejstvo je, da nihče ne bo mogel tega narediti namesto tebe. Zbrati boš morala moč za naprej. Še najbolj se mi zdi, da vidva sploh nista razčistila, zakaj on noče k tvojim. Ali pa nisi napisala oz. ne znam razbrati. To naj ti bo prvi korak, da boš potem lažje ukrepala naprej.
Ja, in res poskusita izterjati vložen denar nazaj. Saj bo trajalo, ampak bolje pozno kot nikoli, a ne?
Pa vso srečo!user posted image

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2005 11:58:08   
Lorena
Dobro jutro!

Najprej iskrena HVALA za VSE vaše odgovore in za vaše razumevanje!
Naj vam napišem eno veselo novico; sam pri sebi je uvidel, da ta njegova ''trma'' ne vodi nikamor in da imam prav.
Verjetno nisem bila v svojem prvotnem sporočilu dovolj jasna, pa ponavljam; bivanje pri mojih starših bi bilo le začasno, saj sva že začela z intenzivnim iskanjem stanovanja (najem). Ampak, ker je tako stanovanje v našem kraju res težko za dobit in bo lahko prej preteklo mesec, dva, tri, sva rekla, da greva k mojim LE DOKLER ne najdeva stanovanja! Tudi moji starši so nama predlagali tak način, nihče naju ne sili da ostaneva tam za zmeraj.
Pri mojih starših nama ni potrebno vložiti niti tolarja, ker imam jaz v svoji sobi novo pohištvo in vse. kar sem si sama kupila. Soba je ostala nedotaknjena, ker sem mislila, da bo prišla prav za najinega otroka, ko ga bova morebiti tam peljala kdaj v varstvo.
Z mojimi starši se mož odlično razume, radi ga imajo kot da je njihov sin.
Vglavnem, ni več važno, skratka ni bil problem v tem, da noče it, ampak rad bi se že enkart nekje ustalil, ker nama je teh selitev že poln k*. Upam, da razumete. In zato greva sedaj ta teden k mojim staršem, DOKLER ne najdeva stanovanja.
Hvala še enkrat vsem, ki ste me tolažili.
Hvala Bogu, zaenkrat vse dobro kaže ( končno).
Sedaj samo iščeva stanovanje in upava, da ga čimprej tudi najdeva!

Hvala še enkrat vsem za vzpodbudne besede.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2005 12:03:22   
CatJa
Držim pesti, da vama čimprej rata!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2005 19:28:20   
Anonimen
Me veseli, da sta se pogovorila in našla rešitev! Vaju pa popolnoma razumem glede večkratnih selitev. Te ubijajo!
Upam, da čimprej najdeta stanovanje in da se vama življenje končno uredi in umiri!

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?