rija
|
Pri opremljanju stanovanja je dobro, da si najdeš neko rdečo nit: se pravi določiš stil, barve. Če želiš moderno stanovanje, je zelo preprosto in funkcionalno, da ti opremo naredi mizar. In v končni fazi tudi ceneje. Pri modernih opremah tudi potem ni problema shranjevati stvari, ker so to lahko elementi zelo čistih linij, brez prostora za odlaganje nepotrebne krame. Tudi jaz sem tip, ki mu je težko kaj stran vreči, samo prej, ko sem živela v majhnem stanovanju, sem enostavno bila primorana marsikatero stvar zavreči, sicer bi se v nepotrebnih stvareh zadušila. Glede arhitektov: mi smo najeli eno, da je najine ideje spravila na papir, vendar se je na koncu izkazalo, da bi enako lahko storili z mizarjem sami. Ker jo poznamo, je za celo hišo stalo nekaj čes 100 tisoč. Ceneje bo, da si kupip par italijanskih revih, izbereš kar ti je všeč, pa daš da ti mizar naredi kaj podobnega. Druga stvar je čas: imeti ga moraš dovolj, da hodiš po trgovinah s pohištvom in dodatki, pa izbrskaš neverjetne stvari po dobrih cenah. Da smo oprmili 200 m2 hiše, komplet, nas je pohištvo, brez bele tehnike in pip in podobnega stalo nekje 3,5 mio. Barve, ki prevladujejo pri nas pa so: smetana, čokolada in oranžna. Če želiš, si lahko stanovanje ogledaš v mojem albumu. Ni bilo še sicer čisto gotovo, slikano je še pred vselitvijo, zato zgleda mogoče še malce sterilno, ampak ideja pa bi lahko kakšna padla. Glede na reakcije obiskovalcev, bi lahko opremljala stanovanja
|