|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:34:08   
Maja Z
ojla

ker moja Kaja dosti bruha oz. poliva in malo hrope mi je zdravnica rekla naj ji dvignem vzglavje na posteljici. Zdej me pa zanima kako to najlažje narediti??? Sem podložila z brisačami, ampak se mi zdi da je premehko. A je bolje dvigniti posteljico?

V glavnem, prosim za nasvete, kako ste to ve naredile, ker mi je zmanjkalo idej.

Hvala,
LP Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:36:00   
Anonimen
Kaj pa vem, eni dajo spod kasno knjigo ala telefonski imenik...al pa kej sruzga.

(odgovor članu Maja Z)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:40:11   
Lenny
Maja, pod žimnico daj kaj debelejšega. Jaz sem dala zloženo kopalno brisačo, v porodnišnici so podložili kar nekaj zloženih pleničk. Je pa patronažna rekla, da obvezno pod žimnico.
Lp

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:54:57   
malika
V bolnicah dvignejo posteljice, ampak potem otrokec leze dol.

Ti kar daj pod jogi brisače, lahko jih naložiš več, ampak pazi, da se jogi ne bo "lomil" .

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:57:36   
Errai
Meni je pediater svetoval knjigo pod noge postelje.

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 11:58:35   
BARBARA R.
Tudi mi smo imeli takšne težave.Tako, kot sta rekli al bina in Leny, lahko daš telefonski imetnik pod žimnico ali pa če podložiš nogi posteljice.Ker smo imeli zibelko na koleščkih sem se poslužila prve možnosti.

:muca:

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 12:12:00   
Blink1
jaz sem pod žimnico dala velik družinski album, ki je na eni strani debel, na drugi pa tanjši, da je bil prehod lepši

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako dvigniti vzglavje?
20.5.2005 12:33:57   
Anonimen
js sem pod jogi zrovnala eno deko tako da je bla na eni strani mal bl debela na drugi pa tanjša da je lepo naklon padal.

lp, lara

(odgovor članu Maja Z)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako dvigniti vzglavje?
21.5.2005 11:40:57   
Talija
Tudi naš ima t. i. gastroezofagealni reflux-veliko poliva že od rojstva. Kako dvigniti posteljico, da bo naklon 30 stopinj, kakor priporočajo za zdravljenje?Problem sem doma rešila tako: iz omare sem vzela kar leseno polico(desko), ki ima približne dimenzije otroške posteljice ter jo položila na dno. Nato sem pri vzglavju podložila pod omenjeno polico kup knjig, da sem dobila pravi naklon- čez pa še jogi- in ležišče je bilo nared.
Potem se je pojavil problem z drsenjem otročka po posteljici navzdol- tega sem rešila z drogo precej tanjšo desko, ki sem jo ovila v kovterček(deka, rjuha) ter jo zataknila med posteljne prečke. Z drugim kovterčkom pa sem naredila svitek v obliki črke U ter ga oblikovala kot gnezdo okrog otročka. Ta mi služi za podlaganje, ko ga po hranjenju položim na bok ter pomaga, da se otroček ne kar takoj odkotali v dolino. Upam da sem kaj pomagala pa lp!

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?