|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako držati 4. mesece starega dojenčka
19.2.2009 11:16:54   
Tašana
Naša punčka je stara skoraj 5. mesecev ... ker je bila malo težja, glavico drži samostojno šele dobre tri tedne. Sem videla malo manjše sorojence, ki so glavico ponosno držali že pri dveh mesecih!?
Vedno sem delala handling in njen razvoj je BP. Vedno sem jo nosila v položaju lunce, tako da je ležala v mojem naročju. Sedaj pa ko drži glavico je mehka samo še v trupu. Ali to pomeni, da lahko sedi v mojem naročju večino dneva? Ali jo moram še vedno dati v ležeči položaj? Saj sedaj ni več možnosti, da bi se ji hrbtenica sesedla kajne?

Če sedaj pogledam kako jo nosim čez dan, vidim da je to večinoma sede. Pa nisem čisto prepričana ali to že smem. Glavico pa drži ponosno in kar živahno pogleduje levo, desno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka
19.2.2009 11:27:53   
Luni
Tašana, seveda lahko, pa saj ima že 5 m. Če je razvoj ok, ni dileme. Moji trije so se od rojstva POKONCI DRŽALI, SPLOH NISO MARALI BITI V LEŽEČEM POLOŽAJU, KO SO BILI BUDNI. nO, PRI ZADNJI SEM SE ITAK, ups, velike črke,... user posted image  nandlinga naučila in to pomeni, da otroka ves čas držiš v napol sedečem položaju! Kar korajžno pokonci!

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 12:22:10   
Taula
V naročju jo imaš lahko, samo podpiraj jo v hrbtu da bo ravna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 12:28:47   
Taula
Upam da se vidita sliki. To je iz knjigice katero sem dobila pri P.  Nanju klikni da ti ju poveča.user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 19.2.2009 12:30:24 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2009 12:43:04   
andrejkam
Taula, to je pa super knjigica, škoda, da je nisem imela prej, da bi pokazala domačim, ker jim ni šel ta handling najboljše (verjetno so si mislili, da sem samo tečna).
A poveš naslov?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 12:54:22   
Taula
Ah to je bolj zloženka/knjigica, ki ima 15 strani.user posted image  Naslov je Dojenček, kako ga pestujemo in se ukvarjamo z njim. Zavrlova (razvojna terapevtka) je glavna avtorica. Notri imaš pa kako se pravilno nosi novorojenčka, dojenje, hranjenje po steklenički, podiranje kupkča, pasenje kravic, posaganje/dvigovanje dojenčka, previjanje, kako ga nosimo bolj pokonci, sedenje, večji otroci, igra z otrokom...slikice. V ZD imajo te knjigice.

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2009 12:59:00   
Anonimen
evo, TULE maste to knjigico user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2009 13:11:15   
andrejkam
Super, hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2009 19:46:32   
Tašana
Taula hvala celo za fotogtafiranje user posted image

Mi pa pogumno pokonci!

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 13:00:29   
kristinaj
naš je pravkar dopolnil 4m in ga že od 3m, ne ves dan ampak kadar je buden in pokonci držim tako da gleda naprej kot mi... desno roko mu rito podložim z levo ga pa čez prsi držim...glavice pri tem ni treba podpirati... glavico sicer samostojno držijo ampak se spomnem, da sem naši ta prvi še pri 5m glavico podprla kadar sem jo vzdigovala tako, da ni imela zadaj podpore.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Tašana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?