|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo se čaka izvid brisa?
8.5.2007 18:08:55   
dezurna
Zanima me kako dolgo čakate ve na izvide od brisa.Sama sem dala bris konec marca pa še ni izvida.A je to normalno da se tako dolgo čaka.Do zdaj še nikoli nisem čakala več kot osem dni.Menda pa moja G. pošilja brise zdaj drugam.Komaj čakam da jih dobim in upam da bo končno vse o.k.,da lahko začnemo delat nauser posted image !

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 8.5.2007 20:24:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo?
8.5.2007 18:42:15   
florita
Jaz 6 tednov.....sem klicala in če ti nič ne pošljejo domov, potem je vse OK, če je pa kaj narobe te pa obvestijo. Pravijo da 4-6 tednov se čaka na rezultate.Pomoje če ti niso nič poslali domov, potem je vse OK. Vsaj pri meni je bilo tako.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako dolgo?
8.5.2007 19:36:58   
blanč
Se podpišem pod florito

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako dolgo se čaka izvid brisa?
8.5.2007 22:46:36   
lelaval
Ko je moj bil pozitiven, me je sestra od G že po tednu dni klicala, da moram k G - še sam G se je čudil, da so izvidi prišli tako hitro. Sicer pa se čaka nekje 3-4 tedne.
P.S. (zdaj jih ne upajo več le odlagat v omareuser posted image user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako dolgo se čaka izvid brisa?
9.5.2007 10:21:07   
stunfek
Jaz sem imela bris 21.3. in so mi rekli, naj pokličem po 15.5 za rezultate! Nekje to kar traja...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?