|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo še?
28.12.2007 19:20:12   
vitae
Punce, pozdravljene.

Vem, da nisem edina s problemi, vendar ne vem več kako in kaj. Na dojenčku delava z možem že več kot dve leti, kmalu bova že pri treh. Šla sem skozi vse možne preiskave - HSG (v redu, nič bolečuser posted image ), laparoskopija+histeroskopija (v redu, le malce so mi "prešpikali jajčnike" - citiram ginekologa), klomifen, cyclo-proginova...pa še kakšne tablete bi se našlo. Z nama klinično ni nič narobe. Jaz naj bi imela PCO sindrom (kar je zelo pogosto), čigar posledice so neredne menstruacije. Ne uredi mi jih noben hudič, razen tablet (s tem, da je s hormoni vse ok). Ciklusi se mi gibljejo med 30-45. Po klomifenu, ko naj bi se mi uredil, je postal še bolj strašen. Z možem je ok (oz. ni slabo in ni odlično).

A je šla kakšna skozi podobno pot? Nasvetom dobivam od vseposvod - sprosti sem, manj se sekiraj, manj delaj...A nič ne pomaga. Želje ne morem kar tako spraviti iz glave. Sem se v tem času že precej spremenila, a kaj ko ura tiktaka. Nisem še čez 30, a resno razmišljam, da mi šla v postopek za umetno.

Dovolj imam čakanja. Postala sem teta, upam, da me bo to deloma odrešilo.

Kar pa je najhuje, da trenutno user posted image  ni na spregled že 56 dni. In ne upam upati, ker se bojim ponovnega razočaranja in user posted image . S tem, da imam že 100 vse simptome.

Pomagalo bi mi, če kakšna s podobnimi izkušnjami deli mojo trnovo pot. Hvaležna bom za vsak nasvet, namig.

KAKO DALJE???

Kljub vsemu ostajam večni OPTIMIST.
Novo leto je za večino nas lahko le boljše.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo še?
28.12.2007 19:23:14   
pika74
Imam podobno zgodovino, le da sem malo starejša (33) in da je pot malo daljša...

kako dolgo še?

dokler bom lahko... oz. dokler bom imela še šanse. Tako nekak.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 19:24:36   
Anonimen
Poskusi z alternativnim zdravljenjem.user posted image

Upam,d a boš kmalu srečka user posted image .

(odgovor članu vitae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2007 19:29:55   
vitae
Kar se tiče alternativnega zdravljenja ni stvari, ki jo nismo dali skozi. Bila sem pri Domančiču v Kranjski gori (priporočam), se zdravila na daljavo (zvedela presenetljive stvari, katere še celo verjamem)....

In vmes zvedela, da bomo imeli najprej fantka (kar je že srhljivo, in ne to, da bomo imeli fantka, ampak dejstvo, da se je že 3/4 stvari uresničilo...)

Se strinjam - nikoli ni predolgo za takšen cilj, je pa boleče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 20:32:09   
Naja30
Nimam prave ideje, kaj naj bi ti pomagalo, moram pa ti napisat, da si zelo pogumna in da se bo tudi za vaju z možem našla pikica, ki se bo zasidrala in ostala samo vajina. Take zgodbe kot je tvoja ali pikina me vedno spravijo v jok. Ful vam privoščim otročka user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 23:27:24   
enia
vitae, evo še mene tu. Podobna zgodba .. PCO, hormoni ok, vsaj tisti, ki sem jih dala v Adrialabu prevert, sem šla pa še do endokrinologa, da dobim bolj popolno sliko. Spremiogram mojga ok .. vse ok, razen mojih lenih jajčnikov. In tud ja, tableti, tabletke, čakanje in upanje.
Kako dolgo .. tako dolgo kot bomo lahko, ja. user posted image
Važno je, da je vedno upanje in optimizem, ne.

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2007 23:50:54   
ledenka
iz tvojega sporocila ne vidim, ali sta ze sla na IUI ali IVF? samo alternativa lahko sicer pomaga, ampak to je zelo vprasljivo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 23:52:36   
Rubin.
Ne vem, kaj sprašuješ? Kako dolgo še, kaj? Naj čakaš preden se prijaviš za umetno?
No tu ti lahko dam nasvet. Prijavi se čimmprej. Itak, boš še dolgo čakala, da boš prišla na vrsto (v MB je čakalna doba eno leto), in če ti v tem času, ko čakaš na postopek uspe zanositi po naravni poti, toliko bolje. Ker postopki oz. priprave za IVF/ICSI niso nič kaj prijetne. In občutek zanositve po naravni poti je naravnost čudovit (pri meni je sicer trajal samo en mesec, pa vseeno je bilo čudežno).

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 10:10:34   
vitae
Živjo,

Za umetno se še nisva prijavila, pravi moj ginekolog naj še počakava, da bo in da imam še čas. A jaz imam počasi dovolj čakanja? Konec januarja imam pregled in takrat bom "stopila v vrsto".  Upam, da bom do takrat že user posted image . Trenutno je ni že 57 dni. In ne upam narediti testa. Sva se zmenila, da po novem leti enkrat...

Kaj sem hotela vprašati? Zlasti me je zanimalo, če je kdo šel po moji poti. Če sem še kaj spregledala, bi lahko še kaj naredili.

Lp.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 11:26:31   
skrivnost
vitae - držim pesti za tvojo pikico in da čimprej s tvojim dragim ugledata user posted image !

pozdravcek

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?