|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dojenčka obleči?
20.2.2008 9:00:45   
buči
V soboto bomo stari 14 dni in patronažna nas že skoraj preganja ven. Ker naj bi bilo 13 stopinj, imam težavo, ker ne vem, kako našega user posted image  obleči. Pripravljen imam le zimski kombinezon, ki pa je sigurno za te temperature pretopel. Kako naj ga oblečem? Prvič in drugič sigurno ne bomo dolgo zuneja, torej ne bo zadekan v vozičku.

Hvala za nasvet.

TDAT - štirje prestopniki!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dojenčka obleči?
20.2.2008 9:19:04   
želva
Jaz bi ga oblekla tako kot za nori, eno majčko več, pa ravnotako kombinezonček čez,pa 2 kapice seveda. Tako majhni se še ne grejejo sami, pa samo ležijo in ne hodijo zraven tako kot mi, pa jim je bolj marzlo.Drugače pa kar po občutku

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 9:29:25   
lane31
Nikoli nisem oblekla 2-eh kapic pa smo pri minusu začeli ven hodit.....itak ima kombinezon tudi kapo......obleči kot doma samo v kombinezona ga preloži in brez koc ,pa eno kapico user posted image ....Pa hitro ven- sta že lahko tudi 45 minut zunaj user posted image - toliko smo mi bili prvič (patronažna rekla ), pa je bil minus a sonček user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 9:54:37   
aluš
Počakaj tam do 11-12 ure, da se fajn zgreje (na tistih 12-13 °C) in pride sonček, potem pa brez problema gresta lahko ven. Pa v pajaca ga obleči (pa ga boš še en čas, boš videla, ker je bolj praktično za oblačit). Je zelo praktično za oblačenje. Spodaj mu nič več ne daj kot ima za noter, bosta pa 123 oblečena. Ker če bi mu sto jopice pa puloverčke gor šla dajat, bo popi..., tebi bo pa tudi vse dol teklo preden ga boš oblekla. Do drugega meseca jih je treba kar faj oblečt, ker dojenčki sami še ne znajo proizvajat toplote. In je bolj, da je bolj oblečen, kot premalo. Tako, da bi ga jaz še z dekico pokrila. Ker leži na miru, biti mora bolj onlečen kot ti. Ti boš pa najbrž v bundi (vsaj jaz sem še).

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2008 11:38:39   
buči
Hvala, a potem kombinezon - zimski (tak kot bunda) ne bo preveč?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2008 11:41:49   
BlackyMouse
zunaj je toplo.mojga oblačim v body,majčko,škrampe,bundico,hlače in čeveljčke.ter kapo.
e je pa fejst mrzlo,potem pa daš kombinezonček.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!