Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 11:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako dobiti vrtec (jasli) v okolici Kopra... 3.1.2009 12:02:38
|
|
|
|
memole80
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Lani v italijanskem vrtcu, junija smo ga vpisali, julija je začel hodit. Ampak v enoto Hrvatine, ni bil sicer v jaslih, ampak lani je bil tam še tudi prostor. Pokliči tja kamor bi ga rada vpisala in vprašaj kako je s prostimi mesti. Ma vi ste se odločili za italijanski vtrec, ker ni bilo mesta ali ste se tako odločili? MI naše ne bi dali v italijanski...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 12:05:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako dobiti vrtec (jasli) v okolici Kopra... 3.1.2009 20:10:57
|
|
|
|
merendina
|
Mi bomo dobili vrtec v Semedeli s februarjem. Obvestili pa so nas proti koncu decembra.
|
|
|
|
RE: Kako dobiti vrtec (jasli) v okolici Kopra... 4.1.2009 9:43:44
|
|
|
|
memole80
|
Ma kaj vrtec ali jasli? Ma kaj so vam na začetku rekli, da je velika verjetnost, da otrok sploh ne bo prišel notri? Vsaj nam so tako rekli.......
|
|
|
|
RE: Kako dobiti vrtec (jasli) v okolici Kopra... 4.1.2009 15:07:18
|
|
|
|
blak
|
Lani je bilo tudi v italiajnskem vrtcu na Markovcu še možno dobiti prosto mesto. V slovenskem pa boš bolj težko dobila. Sem pa slišala, da so na Markovcu odprli privat vrtec, ki ima tudi jaslično skupino. Vem pa za varuško v Izoli (čuva 4 otroke), ki ima še fraj. Če te zanima, mi pošlji ZS.
|
|
|
|
RE: Kako dobiti vrtec (jasli) v okolici Kopra... 5.1.2009 11:18:31
|
|
|
|
merendina
|
Mi bomo šli februarja v jasli (stari bomo 11 mesecev). Vpisala sem ga že aprila in potem konec novembra dobila zavrnjeno vlogo, ker ni bilo prostih mest. Konec decembra pa so nas poklicali, da bodo odprli še eno skupino. Tudi v Hrvatinih so v tem času imeli še prostih mest za jasli. Prijateljice bodo tam vozile troke. V Šmarjah pa se baje tudi "borijo" za odprtje še ene skupine jasli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?