|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako do menstre???????
27.5.2005 21:41:36   
anajmad
Tok sem besna:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:Menstro bi mogla včeri dobit,ker bi mi ravno klapalo,ker imam v sredo pregled 1.po o.p.Nisem:nosecka:,ampak vem,da dela psiha 300 na uro.Nalivam se z refoškom in pol se grem v vročo vodo kopat.A ma še kera kakšen nasvet,čeprav mi že kr ptički letajo okol glave:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako do menstre???????
27.5.2005 21:46:38   
PiaM
:love: prosi za pomoč...:sloncek::sloncek:

;)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako do menstre???????
27.5.2005 21:47:56   
lenika
Joj ne vem, jaz sem jo tudi 14 dni čakala in nonstop hodila na wc gledat, če je že kaj, pani bilo in potem sem že skoraj pozabila na njo in je prišla in to bolj močna in boleča kot sem si želela.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako do menstre???????
27.5.2005 22:21:52   
Gina
A nisi imela ti laparo ali nekaj podobnega? Se mi zdi, da pravijo, da po tem posegu menstra zamuja. No, vsaj pri eni moji frendici je kar fejst, tako da ne vem...mogoče je pa kaj na tem.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako do menstre???????
28.5.2005 17:12:00   
emaa
ne vem kaj naredit, jaz sem jo po laparo dobila na srečo prej kot ponaavdi, že na 27. dan, sem se tudbala, da bi mi zamujala

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako do menstre???????
28.5.2005 18:00:56   
SOONka
SEKS!:)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako do menstre???????
28.5.2005 18:38:01   
anajmad
Sem dobila,toda me ful boli.
Seks pa še pride........
en lp:morje:D.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako do menstre???????
28.5.2005 19:06:12   
emaa
to pa boli res po laparo, sem se prvi dan hvalila, da ne, pol me je pa zvijat začel, količinsko pa tolk kot prej moje 4 M skupaj, za znoret je blo. Upam, da ne bom zdaj šaltala na boleče M

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Lina
Yassy

super ime (53%)

5 (47%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!