|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dišite?
12.8.2005 22:27:06   
Mariposa
Kateri je tenutno vaš naljubši parfum? Jaz sem ravno danes odkrila trenutno mojega najljubšega od J.Lo Miami Glow (mešanica kokosa in sadja):love: Drugače pa so mi všeč tudi Escadini parfumi. Kaj čem, pač rada dišim po bombončkih in sladkarijah nasploh:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako dišite?
12.8.2005 22:30:26   
neja
Ja, ta ni slab, ampak njen prejšnji STIL, pa mi je the best.

LP

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako dišite?
12.8.2005 22:31:31   
tinčica
jaz prisegam na armanija, sam se hitro razdišijo.

drugač pa kupim kokr imam dnar, sam ponavad bolj mal, imam čebulno denarnico- zmeram k not pogledam mi gre na jok. :)-:)-:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako dišite?
12.8.2005 22:31:35   
HuAnita
Trenutno (in vedno;) ) od Naomi Campbell - Exult, sicer pa obožujem vse njene dišave:bravo: :bravo: :bravo:
dišim pa kot :rozica:;)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako dišite?
12.8.2005 22:33:43   
smrka
christian dior

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako dišite?
12.8.2005 22:35:01   
Urška*
Ok punce, mene pa nekaj zanima!

A daste res tolko denarja za en parfum??? Je bila že enkrat debata o parfumih, pa ste/so punce naštevale take parfume, ki so svinsko dragi-vsaj za mene!

Meni je že parfum za 5 jurijev dragi ko hudič. Pa za to nič kaj manj ne dišim, ali pač?:)-:ups:

lp:)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako dišite?
12.8.2005 22:35:56   
smrka
jest jih dobim za rojstni dan... men se tud zdijo parfumi dragi. Drgac saj se dobijo tudi dobri parfumi tam do 5.000 sit

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako dišite?
12.8.2005 22:38:24   
HuAnita
Urška*, v AUT jih dobim v mahjnem pakiranju (akr je zame idealno, ker se jih hitro naveličam, jih pa ne polivam po sebi, ampak le kakšno kapljico uporabim), pa stanejo 20 EUR maximalno, če je pa akcija,pa še manj... Enkrat na recimo 4m mi je to še znosno...:zmeden2:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako dišite?
12.8.2005 22:38:52   
CUKRČEK
Kako dišim??
*ko pridem iz štale dišim po gnoju:pujs:
*če se ne operem, po švicu:bljak:
*če se pa naparfumam pa dišim božansko8)

hi hi hi

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako dišite?
12.8.2005 22:40:40   
mamči
Od mojega 14leta- to pomeni že 14let:zmeden (še sama ne morm verjet) uporabljam samo moj vonj- ROMA od Laure Biagiotti. Pa sem hotela že neštetokrat kaj novega, ampak očitno je ta parfum narejen točno za mene! Me tolaži rek: vsaka :rozica: ima svoj vonj.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako dišite?
12.8.2005 22:40:42   
dejčka2
Jaz imam amor-amor od cacharela, sem ga dobila od mojga :love: za rojstni dan. Ne uporabljam ga vedno, zdaj sploh ko dojim, večinoma za najine romance, drugač pa ko kam gremo, se mi zdi da se tako dobro počutim,ko dišim!

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako dišite?
12.8.2005 22:45:27   
SANDY
Kenzo jungle mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako dišite?
12.8.2005 22:50:25   
Magi*
Cerutti Image in CK Truth, včasih zmešam oba vonja - božansko.

naparfumam se izredno malo, zato za parfum ne porabim dosti (čeprav sta ta dva kar draga). če sama sebe voham, je to zame že preveč. nazadnje sem kupila parfum pred cca dvemi leti in pol. pri meni se prej zgodi, da se parfum pokvari, kot da ga porabim:zmeden2:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako dišite?
12.8.2005 22:57:41   
polona2
Najraje imam Dash, zadnje čase pa uporabljam Frosch, oboje z dodatkom Silana.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako dišite?
12.8.2005 23:00:34   
ninocka
Jst mam celo polico parfumov, uporabljam jih pa skor nikoli (se ne spomnem). Uporabljam deo stik in deodorant (kar mi pac trenutno disi), od parfumov pa najveckrat Hugo Boss Women, Davidoff Cool water in od Avona Incandessence. Ostali pa bolj ali manj veghetrirajo na policah. ;)

Kok casa so pa parfumi sploh uporabni?

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako dišite?
12.8.2005 23:15:21   
Seven*
Uporabljam Angel. Je pa res, da sem si ga do zdaj samo 2x privoscila, pa se to je bil v neki extra akciji. Dobri parfumi, ki se ne razdisijo takoj stanejo od 10 jurjev naprej. Al mam pa samo jaz tak voh, da mi sami taki disijo.. :((:(( Itak nimam nikol dnarja za take zadeve.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako dišite?
12.8.2005 23:41:54   
frutka_
Jaz imam Jadore,pa od G. Sabatini sem dobila enega za RD, pred tem sem dooolgo prisegala na Givenchy-jeve, vmes sem imela od Lancoma, Aroma Fit kolekcije oranžnega in mi je noro dišal. Sicer pa so mi všeč sadni vonji, paše mi tudi vsakoletna izdaja Escade.

Aja, od Givenchy-ja parfumi so tako "močni" da ostanejo v cotah tudi ko jih opereš!
Sicer pa si kakšen parfum privoščim, kakšnega dobim za RD , z njimi se ne polivam, rada pa si ga nadenem ko grem spat, da zapeljem možeka:love::love::love:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako dišite?
13.8.2005 0:18:18   
cmokec
Seven mislim, da je tvoj zmagal kot najdražji, saj včasih je bilo tako. Pa seveda božansko diši. Jaz sem se zasidrala na Armani Emporio.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako dišite?
13.8.2005 0:24:34   
frutka_
Emporio Armani fuuull diši. Angel je za moj okus presadek. Sicer pa je moj sanjski Rush od Guccija...stane pa celo poremoženje!

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako dišite?
13.8.2005 1:10:51   
Anonimen
"Moj" parfum je ta star Vanderbilt - tisti v pastelno vijočilni škatlici.
Pa tudi "Poison" je še vedno zakon, in "Chanel no.1", vsaj zame.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako dišite?
13.8.2005 1:19:44   
pika**
trenutno je moj parfum službeno -mama - pobruhani mlekec :duda:
drugač pa obožujem Emporio od Armanija.:rozica:
kiksnla sem z nakupom Sunseta od Naomi - ni mi več všeč.:((
glede cene - sam 1x letno si privoščim to razsipništvo in ker sem nehala kadit, si dovolim zapravt ene 10.000 za parfumček

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako dišite?
13.8.2005 7:36:41   
anajmad
Tudi jst Angel.Čeprav je svinjsko drag,sam mislim,da sem si ga zaslužla:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako dišite?
13.8.2005 7:53:27   
Tiki
Trenutno uporabljam ali Intuition od Estee Lauder ali Libertine od Vivienne Westwood.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako dišite?
13.8.2005 8:06:48   
morska deklica
D&G Light blu.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kako dišite?
13.8.2005 8:41:03   
Anonimen
Imam toliko parfumov, da se ven ne vidim, v življenju nisem kupila še niti enega, vse sem dobila kot darilo. Najrajši pa imam Tender Poison od Diorja (ta zelen), pa ta novi Lacoste mi je tudi všeč. Uporabljam jih zelo malo, Poison v mali steklenički imam že 5 let, pa ga bo šele sedaj zmanjkalo.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?