Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:35:23
|
|
|
|
gamini
|
No, tudi mene to zanima... Naša pikica bi morala nocoj vzeti zadnjo dozo Summemeda, pa je že sinoči skoraj vse "spljuvala", sem ji potem dala v stekleničko, ko je spala (skupaj s čajem), pa je naredila dva požirka in nič več...
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:36:21
|
|
|
|
dory
|
Jst sem cez dan uporabljala razno razne trike in animacije,da je slo po grlu dol, ponoci pa itak fajn spi, jest pa sem bla hitra in spretna, tko da se preden se je zavedel je bila pumpica ze zunaj :) Je tezko, ampak je treba bit vztrajen in doslen, pa cetud vcas mal na silo...zdravila so le zdravila...
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:37:17
|
|
|
|
JASNA D
|
Ne vem sicer, kakšen tip si (mehek ali bolj šarf). Ker zlepa ni šlo, sem ga položila na hrbet, se napol usedla čez njegove noge, z eno roko razprla usta (ob strani lepo stisneš) in mu pumpico porinila čim bolj na koren jezika. Na brzino spustila noter vsebino in mu glavo pridržala, da je ni mogel zmakniti levo ali desno. Vaja dela mojstra. Ponoči je bilo lažje, ker je bil zadet od spanca. Če imaš pri roki moža/fanta, je vse skupaj lahko še lažje - pri nas sem raje sama, ker sem ga vsaj orng prijela, dedu se pa otrok smili, pa ga je bolj šlatal , kot orng zagrabil. Jasna
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, s tisto plastično brizgo iz Dalerona, tista je dobra. Saj v začetku je najbrž povsod jok in stok (in brc in tep ), potem pa počasi poštekajo, da je bolje za njih, če se ne upirajo preveč. Hudo, ampak se sčasoma navadijo.
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem tudi počela v začetku nekako tako kot Jasna. Nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 20:47:58
|
|
|
|
san
|
s plastično injekcijo in to točno tako kot je napisala jasna d lp s
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 21:17:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz sem ji vedno sirup nalila v cucelj od flaške iz katerega je potem rada posrkala sirup. Druge varjante ni bilo.
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 30.12.2005 21:42:02
|
|
|
|
JASNA D
|
Splišni-počasi skopčajo, kdo je šef . Proti koncu jemanja antibiotika je ponavadi hodil za mano in prosil za še . Je ugotovil, da je dober. Jasna
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 31.12.2005 5:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahaha, Jasna, pri nas je isto. Sicer mu lahko dam samo 1,2 ml Cedax sirupa, ampak vseeno, je fuuuuuuuuul dober. Obvezno ga dobi po injekciji, ker sicer ne bo odprl ust. Ko pa ugotovi, da je pa to dobro, je pa že prepozno, ker ga je tako zelo malo. Takrat pe pocuza tisto malo ven, kar je ostalo. Drugače pa sem imela isti princip. Midva sva običajno delala v paru. Ati ga je držal za telo (roke in noge), jaz sem ga prijela za nos, da je odprl usta in mu na brzino stisnila sirup v usta. Da ne govorim o sirupu Sanostol - to so vitaminski dodatki. Ne dajem mu ga preveč pogosto, temveč samo tiste dni, ko noče kaj dosti jesti. Mali samo stekleničko zagleda, pa je že čisto fertik, kaže s prstkom na njo in dela: "M... m... m!" Prevod: "V trenutku mi daj ta sirup, če ne te bom ugriznil!!!"
|
|
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 31.12.2005 9:43:58
|
|
|
|
Cikica
|
Pri nas je nekaj krat šlo z lepega,je sam vzel brez joka in stoka,sedaj pa spet na silo.Ati ga drži jaz pa mu dam v usta,malo že polijevaoz.izpljuva ven pa mu dam še malo.Sedaj ko mu dajem sirup kot nor.Sem mu probala dati v čaj pa ne pomaga ker ga itak vse ne spije škoda.pri nas trenutno gre na silo,pač mora dobiti to pa pika. lp,Cikica
|
|
RE: Kako dati zdravilo enoletniku 10.1.2006 10:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pije še po flaši lahko poizkusiš dati v cucelj. Pri nas tudi ponoči k sreči ni problema in vzame sirup po žlički. Drugače pa bi poizkusila po brizgalki. Druge ideje nimam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?