|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako boste uživale med počitnicami?
22.10.2008 21:59:44   
Meggi
 Eto pa SMO DOČAKALI prve šolske počitnice tudi pr naši deklici.user posted image  No odštevamo še jutra user posted image

Splanirala sem si dopust- bravo mami!

In sedaj je na vrsti plan;
- neki uredim bajto v normalno stanje
- uživam z otroci brez norije
- šibnemo na kratek izlet

Kaj priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako boste uživale med počitnicami?
22.10.2008 22:13:10   
lelaval
Dopoldnevi bodo zame delovni, popoldnevi pa za mojega. Tamala bo dopoldne v vrtcu, popoldneve pa bomo preživljali z otroci. No, tako, da na kak izlet bomo še lahko šli, pa šolarja v kino.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 22:31:48   
malenaa
tako kot cel oktober - pridno hodili na predavanjauser posted image res ne vem kaj mi je letosuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 8:08:52   
barba
Najprej se bomo naspali in odpočili. Potem bomo bajto in vrt v red spravili, pa še kam se bomo zapeljali.
Prav veliko pa verjetne ne bomo okrog hodili, ker se jaz lih ne počutim najboljš.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu malenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2008 8:22:11   
Volga
Jaz imam dopust, juhuhu. kar pomeni lenarjenje, do 12-tih v pižamah, dobro kosilo, bratranci na obisku, ki bodo pri nas tudi prespali, tako da bo mali imel družbo, skratka lušno bo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2008 14:01:46   
Rožica I
Z mularijo in parimi kolegicami gremo v toplice. Preverjena uživancija user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2008 8:36:19   
dushka
Normalno bom hodila naprej v službo, razen za praznik. Se pa veslim noč čarovnic.

LP

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2008 8:51:12   
tanikaa
Vstajala bom ob pol šestih in hodila v službo.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2008 8:58:16   
Anonimen
Ravno sem hotla vprašat kaj so to počitnice.user posted image  Ni dopusta, ni počitnic.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2008 12:56:36   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Z mularijo in parimi kolegicami gremo v toplice. Preverjena uživancija user posted image !

Enako, s tem, da gremo z ENIM parom, ne več. Računam na kako na šverc prespano uro tudi kako popoldne, prevsem pa ODKLOP - telefona, živcev, vsega!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2008 13:49:11   
facka
v katere toplice pa greste?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2008 16:37:49   
Jessy
Tudi mi trije gremo še z enim parom v toplice. Zdaj je to že običaj in zelo paše! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2008 16:43:45   
janjja
Dopoldan v službi, vključno s petkom popoldan pa z družinico..... Bomo pa imeli bolj delovne počitnice....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?