Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 13:57:55
|
|
|
|
dory
|
tko se govori
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 14:05:07
|
|
|
|
fipi
|
to mi delaj......, o nas bodo same pohvale
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 14:11:02
|
|
|
|
Marogica
|
Super tema viv, vendar 10-15 let prehitra. Mlajše uporabnice RR-ja o tem res ne razmišljajo-saj jaz tudi ne bi. Si pa kar predstavljam, pri vsem tem kompliciranju..........Uboge snahe/zeti
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 14:15:36
|
|
|
|
lex
|
Ga že tašča na je , kak ga bo šele snaha
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 19:34:54
|
|
|
|
Maxica
|
Sej imaš prav, Viv.
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 19:40:27
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Me bomo pa vse super truper tašče!
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 20:19:39
|
|
|
|
muki1
|
Misli si. Jaz bom cela rahitična težila zetu 100 na uro. Me bo vsak dan mogel peljati v Špar bo žemlje .
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 20:31:52
|
|
|
|
Ezi
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Me bomo pa vse super truper tašče! Ja, verjetn da res
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 9.12.2005 22:23:16
|
|
|
|
giga
|
Jest srčno upam, da bom znala bit tok kul tašča k je moja. Ko je treba, nam pomaga, se ne vtikuje, čeprav je moj mož še vedno njen mali ljubček. Res je prava faca. Ful jo mam rada, z njo se bolj štekam k z mojo mami.
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 11.12.2005 21:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj samo upam, da ne bom taka , kot moja, ampak da bom He, he...sanja kukuruz a kukuruza nema
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 6:25:41
|
|
|
|
anajmad
|
jst upam,da bom.Piine prjatlce,me imajo že zdej ful rade,da ne govorim o prjatlih . Res,ni problema pr nas,samo upam da bo tako ostal še nadaljnih 70 let. en lp D.
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 11:37:07
|
|
|
|
kepa*
|
To sem se že sama spraševala, ko sam jamramo čez tašče (vključno z mano, seveda). le kake bomo me? Ne mislit, da bomo kaj boljše.
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 11:45:52
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: primoza IZVIRNO SPOROČILO: viv Me bomo pa vse super truper tašče! primoza - čez taste se niti približno tok ne jamra kot čez tašče... če te je zmotila samo ženska oblika.
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 14:36:12
|
|
|
|
pupika
|
Tud jaz upam, da bom zelo dobra tašča, no najprej moram pridet do svoje da bom lahko sploh tašča komu. Upam, samo, da ne bom zatežena in da bom zeta/snaho prijazno sprejela v svoje okolje in ji nudila to kar imam jaz od moje tašče.
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 20:53:56
|
|
|
|
lefairyon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ezi IZVIRNO SPOROČILO: viv Me bomo pa vse super truper tašče! Ja, verjetn da res pol bojo pa naši potomci slučajno našli ta forum pa bojo vidseli da smo še bolj prtegnjene
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 21:25:51
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz bom pa ful zajebana tašča....... .....če nam dobila enkrat na teden čokoladne tortice bom tečna k hudič!!!!
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 22:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tudi zajebana tašča., sploh če bom sina mela! Pa ne glede na to, če bo slaščičarko oženil!
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 12.12.2005 22:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa, če so tudi te naše tečne tašče 20-30 let nazaj govorile, da bodo kul in nikoli tečne? hmmm...... slaščičerke..... mene bi se tudi dalo podkupit.
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 13.12.2005 8:01:52
|
|
|
|
pupika
|
Ja sej jaz mislim, da so morale bit ravno tako dobre v naših letah in so verjetno isto govorile, da bodo dobre tašče, da se bodo potrudile, da bodo čimbolje sprejele svojo snaho. Ampak kaj pa niso mogle it iz svoje kože in jim je šlo kaj na živce. Jaz sem lahko samo srečna da nimam take tašče, kot jo ima moja tašča, to je šele . Jaz bi na njenem mestu takole.
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 13.12.2005 15:31:35
|
|
|
|
ninocka
|
Mi bomo ze OH in SPLOH FENOMENALNE, ENKRATNE, FANTASTICNE tasce, sam kaj, ko snahe ne bojo take
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 15.12.2005 18:40:11
|
|
|
|
Anja**
|
...jaz sem ze zaj svakinja, kaka sele tasca bom ...
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 15.12.2005 18:47:34
|
|
|
|
Primoza
|
Ne, zmotilo me je samo to, da vsaka tašča zase misli, da je najboljša.
|
|
|
|
RE: Kako bojo naši otroci srečni!!! 15.12.2005 19:02:56
|
|
|
|
Maxica
|
Misim, da je pa prav za tu primerna ta zgodbica: (prepisano iz Naše družine) V kratkem času se poročita hči in sin. Ko se njuna mama sreča s sosedo, jo ta vpraša, kako kaj njena otroka. Iz tašče se kaj vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno moj sin tako smolo in se poroči s tako leno žensko. Kuha ji, pere, pospravlja; za nameček je pa še ves nor nanjo, nosi ji darila, rože, jo vozi na večerje...Saj bom še znorela!" "Ja, to je pa res hudo," jo razume soseda. "Kako pa kaj hči?" Tašči zažari obraz:"Ja, ta ima pa srečo. Veš kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti! Pa kako jo ima rad...!"
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?