ronja
|
Kaj to pomeni, veš verjetno ti bolj kot jaz, ker ga boljše poznaš... Ljudje resujemo zadeve in se odzivamo razlicno, tako, da je povsem vseeno kaj bi me naredile, pomembno je, kaj bos ti naredila. Podpis. Smo v različnih situacijah in se različno odzivamo in ni vsak odziv za vsakega in az vsako situacijo dober. Če vseeno želiš vedet, kaj bi sama naredila: direkt bi ga vprašala: a me varaš? A šmiraš s kakšno? Nekaj v tem smislu. Če ne bi imela glih takega občutka, ampak samo da nekaj ni ok, potem pa: "Zdi se mi, da ni vse ok, kaj je narobe?" itd... Če bi lubi od mene zahteval izpiske, bi se mu režala (ne vem niti, a se jih za kartične telefone da dobit:D). Ne predstavljam si, da bi to resno mislil, isto bi bilo po moje obratno. Če bi bilo resno mišljeno, bi me prizadelo, da mi ne zaupa, ker mu trenutno res ne dajem povoda za to. Enako obratno. Zgodi se lahko vedno, so pa določeni faktorji tveganje;). Če bi pa nekaj začel šmirat, pa pričakujem, da bi mi če ne že prej, vsaj potem, ko bi posumila in mu povedala, da nekaj ni ok, razložil, kaj se dogaja. Enako obratno, kolikor vem. Nama ni problem, če drugi vzame telefon, si pa ne brskava po njih ali puliva iz rok. To ma vsak par drugače urejeno, eni so bolj touchy glede "zasebnosti", eni smo bolj flegma. Po moje ljudje ne grejo narazen niti zaradi dvomov, niti samo zaradi prevare - narazen grejo, ker ne znajo več bit skup tako, da bi si dali to, kar rabijo. Ali ker se nehajo met radi ali ker si grejo že preveč na živce, si ne zaupajo, dvomijo,... ma kup razlogov je. Na tvojem mestu bi se namesto "iti narazen zaradi dvomov" raje vprašala, ali je ta zveza res tisto pravo, neglede na to, ali kaj je v ozadju ali ne. POdpis, to sem hotela napisat. In to, kar je frodica napisala, da ni treba, da te vara, da ti ni fajn v odnosu in da samo zaradi prevare tudi ni treba it, če ti je sicer fajn. Ne rabiš nekih družbeno sprejetih dokazov in opravičil. Če nisi srečna, če ne znata skup it naprej, ne rabiš nikogaršnjega blagoslova, da gresta naprej narazen. Kar se tiče varanje, vedno zagaovarjam tezo, da te punca, s katero je, ne more prizadet, če on ni za, tako da ona nima s tem nič. Saj vsake toliko koga od nas povabijo kam, pa to ne pomeni, da gremo;).