Gina
|
Joj, meggi, pa saj vsi moški takole okrog vandrajo. Eni po službah, drugi po svojem športu, tretji s prijatelji... se že ponavljam kot papagaj. Ampak če je pa to res. Moj sicer hoče, da grem z njim in je užaljen, če ne grem, ampak vedno se mi pa res ne da cel dan s tremi otroki, pa s tem, da je en komaj eno leto star, okrog vandrat z njim, ko on itak med tem športa. Samo to se je res brez veze sekirat, ker itak nič ne spremeniš. Jaz se tudi včasih takole jezim, sploh kadar cel dan dela, potem gre pa še športat, ampak saj vidiš, da ima vsak svoj hobi. Če bi imel službo do zvečer, se pa ženske tolažijo, da itak je bogi, ker za družinico dela. Če gre s frendi ven, pa rečejo, da malo miru pa res rabi. Če gre spat, rečejo, revček je utrujen od hude službe, mora malo počivat. Če gre pred hišo avto rihtat rečejo, kako je priden, avto rihta za nas. V glavnem imajo prav, bolje je tako gledat, ker spremenila ga ne boš. Če se boš jezila, bosta kvečjemu šla skregana spat, pa ti boš slabe volje in slabo boš spala. On se bo mulil ali te ignotriral, naslednjič pa naredil isto, ker moški ne znajo drugače. Če se ne boš jezila, ti bo veselo povedal, kako se je fino imel, obnovil ti bo ves dan in čudno se mu bo zdelo, da se ne jeziš, zato te bo zmasiral in te crkljal. Zdaj pa razmisli, kaj je boljše.:zmeden2:
|