Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pametni molčijo.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:04:39
|
|
|
|
Elysabeth
|
To je že res, ampak starši? Sej nisem ena mala razvajena punčka, se znam postavt zase (zlo dobr!) sam da so bili tiho? Moram priznat da so me zelo razočarali in da je to bilo too much...
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Še kr vztrajam, da sta pametna. Zakva bi se z nekom pričkala o tebi, če jima je pa jasno, da un ne bo spremenil mnenja, onadva pa itak vesta, kdo si in kaj si. A ni res?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:08:55
|
|
|
|
Elysabeth
|
oh, darja pa ne da si me potolažila s tem, sam kar nasmehnila sem se ob branju tvojega posta! To vem, ker moji so taki, pač da nikomur nič ne rečejo in so vedno tiho in si mislijo svoje....sam v igri je njihov otrok - torej jaz in tema je bla tud taka, da cel svet ve, da je blo to kontra od tega kar jaz sem!!! Sej se mi zdi, da so potem kar čutili, da sem jaz to slišala in sedaj hodijo okrog mene kot "mačka okrog vrele kaše", sam jaz si pa mislim in dajem vtis: sorči, too late!
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kokr jst tole dojemam, je tvojima staršema nekdo neki govoru čez tebe, onadva sta bla pa tih, a ne? No, vraga, kva jima je pa reku?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz bi bila tudi užaljena, če gre za to, za kar si mislim, da gre. Ne smetata pustiti nikomur grdo govoriti o svoji hčeri. Saj s tem tisti človek tudi njiju ponižuje, vsaj po moje. Torej meni bi se zdelo prav, da se od takega človeka obrneta stran. Ne da se spuščata na njegovo raven in se z njim kregata, ampak mu dasta jasno vedeti, da tega ne bosta poslušala. Ampak to lahko govorim jaz in zdaj, ko pač imam možnost premislit, preden reagiram. Človek pa v konfliktni situaciji pač ne reagira tako, kot bi si pozneje želel, da bi. Tudi jaz večinoma nikoli ne. Mogoče se jima je pa to zgodilo. Da sta "zmznila", kot se velikokrat v konfliktih človeku zgodi. LKaj pa če bi jima povedala, da si slišala, kaj so govorili?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:13:41
|
|
|
|
rija
|
če sem jaz hči svoje mame, vem, da ona nebi bila niti pod razno tiho in če sem mati svojega otroka, tudi vem, da bi se še stolkla če bi bilo treba....
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:18:14
|
|
|
|
Elysabeth
|
in če sem mati svojega otroka, tudi vem, da bi se še stolkla če bi bilo treba.... Rija...tako se govori. Punce ni bilo nič takega, sam pač sem tak človek, ki je to zelo resno vzel. To je pa to, ker mam prosto popoldne...mar bi kaj pametnega počela, pol ziher ne bi bila doma in tega slišala. Sam sem taka, da se mi nekdo hitro zameri, in hja....sorodnik je ziher odletu!
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:21:27
|
|
|
|
jooly
|
Življenje ni potica.
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:25:36
|
|
|
|
karmy
|
zakaj bi se pa kregala? take ljudi najbolj prizadaneš ko se obrneš in greš in jih ignoriraš...
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:25:37
|
|
|
|
Elysabeth
|
Življenje ni potica. Ok, v prenesenem pomenu štekam prevod...sam kaj mi točno hočeš povedati s tem? Jaz sem še vedno mnenja, da bi mogl starši kaj reči nazaj...in ja....to me je fejst prizadelo...pa niti ne to, kaj je veleumi sorodnik rekel. samo da so starši tiho
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja in zakaj jim pa tega ne poveš? Zakaj pa njiju ne vprašaš, zakaj sta bila tiho, in poveš, kako sta te prizadela?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:28:16
|
|
|
|
purple
|
Tudi meni ne bi bilo vseeno, če se nebi postavili na mojo stran. Včasih pa velja tudi rek: Kdor molči, devetim odgovori. Mogoče pa sta se dražala tega reka.
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:31:23
|
|
|
|
Elysabeth
|
Govort to...se mi zdi brezveze...pač sta taka, da sta tiho. Sam že dolgo nisem bila v takšni situaciji (cca. 10 let), da bi kdo se moral potegniti zame in sem zato zdaj tok šokirana, da kr verjet ne morem. po mojem še spat nam mogla danes...ojej, se že kar vidim s podočnjaki jutri zjutraj. No, ampak dovolj o meni. Kako bi se res ve počutile v taki situaciji, kako bi odreagirale? Bi se vam to sploh zgodilo?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bog ne daj da vpričo mojih staršev, sploh pa mojega fotra govori KDORKOLI slabega za nas 3. To si po moje nihče niti ne bi upal pred mojim fotrom.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:37:55
|
|
|
|
Elysabeth
|
No, to je tisto o čemer govorim. Sam enkrat v lajfu bi rada doživela, da bi moje dva kermu kaj nazaj povedala kar mu gre in se postavila zame...pa da bi mene pohvalila...pa mislim, da tega nam dožvela nikol. Jst ne vem, a je tko težko pohvalt kdaj svojga otroka in to pri 27 letih?????
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:42:02
|
|
|
|
Olivija
|
Kolikor razumem, bi lahko vmes skočila in vsem prisotnim povedala svoje. Evo to bi jaz naredila, sem imela podobno situacijo, ko sta moja dva poslušala pridigo o njuni slabi vzgoji. Sem pač dotični osebi povedala naj si ogleda svoj proivod, ki je pa tudi daleč od popolnosti.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst ne vem, a je tko težko pohvalt kdaj svojga otroka in to pri 27 letih????? A tu te čevelj žuli,da te nista pohvalila.Pa smo tam.Sploh se ne gre za to,da se nista vzela gor zate temveč,da te nista pohvalila?A bi te mogla?Mogoče pa onadva ne čutita tako kot ti,da bi te mogla pohvalit.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa pri svojih 27-ih nisi sama česa rekla Meni bi bilo skrajno čudno, da me pri mojih letih zagovarjajo starši. Saj imam svoj jezik.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo Olivija! a veš, onadva taka sta kot pač sta. Ne znata se, nikoli se nista ali kaj pa vem kaj je vzrok. Pač, v tem smislu ne moreš računati nanju. Nabrž sta čisto OK in ti lahko v kakšni drugi situaciji stojita tesno ob strani. In ti boš ista, če ne boš sama to naredila. Postavit bi se mogla zase, in se boš potem z lahkoto tudi za svojega otroka ali kogarkoli že, ko te bo on potreboval!!
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:48:48
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ni me blo zraven..o, da bi bla zraven, bi mu hiter eno povedala nazaj, mam jezik (včasih še predolgega!)
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ujela pa sem ta del pogovora? Zdaj pa ne razumem Če si slišala, verjetno nisi bila tako daleč, da ne bi mogla še česa povedati Ali pač?
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:51:19
|
|
|
|
Elysabeth
|
Nisem prebrala par postov gor...se sploh ne gre o tem, da me morta pred drugim hvalt. Men bi pomenilo veliko že to, da bi me na samem, ne govorim o tem, kaj pred drugim govorita. Pa sej ne rabm zdej od vas tle slišat tega, da bi mogla bit na moji strani..."napadat" pa me tud ni treba!
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:55:08
|
|
|
|
Rožica I
|
Če sta zmeraj takšne bolj tihe sorte, kot praviš, jima res ni za zamerit. Huje bi bilo, po moje, če bi bila precej zgovorna nasploh, le v tem primeru ne. Verjetno sta tako bolj brihtna kot tisti sorodnik, in se nista hotela prerekati ali pa sta bila tudi onadva ob njegovem govorjenju prizadeta, da sta tako otrpnila... Sama sem bila 1x v podobni situaciji in sem kar tam pred vsemi vprašala fotra, če bo kar pustil, da se tako govori o meni.. Pa se je nekaj ven mazal, potem pa mi je na samem rekel, ko boš stala za tem kar delaš, bom tudi jaz, do takrat pa... (Bivši je takrat imel izpad in me je začel kar na družinskem pikniku žalit, foter pa mi je hotel reči, da dokler se ne razidem z njim, se ne bo vmešaval- za kar mu dam danes prav...)
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?