Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 27.2.2010 21:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ful idej no, naš je opremljen z ostanki
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 27.2.2010 21:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi bolj minimalistično opremila (ni treba v modernem stilu, ampk s čim manj neptrebne navlake) pa čim manj odprtih polic ... pač da mi nebi bilo treba pol dopusta za čiščenje in brisanje prahu porabit ...
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 28.2.2010 0:03:26
|
|
|
|
rija
|
odvisno kje je in kakšen stil je.
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 2.3.2010 9:33:20
|
|
|
|
2violina
|
Pretežno naravni materiali - les in kamen.
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 7:39:35
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija odvisno kje je in kakšen stil je. Se strinjam, vikend na morju, v hribih ali v prekmurski ravnici vse drugače. Seveda če imaš možnosti in denar ter da že zunanjost izgleda primerna pokrajini. Pa seveda najpomembnejše, včeš ti mora bit tak slog, saj greš tja na oddih . Vseeno pa mi imamo minimalistično, ostanke, rastavne eksponate, nekaj na hitro
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 7:47:19
|
|
|
|
uškinamama
|
sem pozabila na to temo Vikend bo na štajrskem , v okolici radenc. Najbolj me zanima praktičnost (ko prideš na oddih , da si res na odihu), ogrevanje na tajmer, ki ga naročiš prek telefona ? - ima katera. Res bom vesela vsake malenkosti , ki se jo boste spomnile.
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 7:51:03
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama sem pozabila na to temo Vikend bo na štajrskem , v okolici radenc. Najbolj me zanima praktičnost (ko prideš na oddih , da si res na odihu), ogrevanje na tajmer, ki ga naročiš prek telefona ? - ima katera. Res bom vesela vsake malenkosti , ki se jo boste spomnile. A ti bi imela pameten vikend ?
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 7:53:32
|
|
|
|
uškinamama
|
Mika , jaz sem tudi čudno gledala (ampak jaz sem blond) , ko sem to poslušala...mah, sto let za kačami. Sicer pa je ravno ta teden sejem dom- oprema, bo treba it kaj pogledat.
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 8:35:15
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Mika , jaz sem tudi čudno gledala (ampak jaz sem blond) , ko sem to poslušala...mah, sto let za kačami. Sicer pa je ravno ta teden sejem dom- oprema, bo treba it kaj pogledat. Ti kr poglej na sejmu. poznam nekoga, ki ima pametno hišo. Ampak to je predrago. Za moje pojme vstran vržen denar. Ta oseba ima vse na daljinsko upravljanje od luči, žaluzij, centralne...kar pač lahko. Mogoče lahko nastaviš samo ogrevanje in je cenovno sprejemljivo.
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 9:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ogrevanje je res fajn tako ... mi imamo priliko vsake tolko najet kočo na Veliki Planini in je sploh pozimi kar kriza, ko prideš gor in preden se tista reč ogreje lahko v bundi in kapi notri kosilo kuhaš ipd.
|
|
|
|
RE: Kako bi opremili vikend? 3.3.2010 9:57:40
|
|
|
|
Hope2
|
Še ceneje je, da soseda angažiraš za kurjavo Mi imamo klimo, pa električni radiator in ene 2 kaloriferja. Čez zimo vedno gledamo, da pridemo dopoldan, zalaufamo gretje in se do večera lepo pogreje. Mi je škoda denarja za te pametne stvari, je pa odvisno tudi kolikokrat boste rabili zadevo v mrzlih dneh. Mi je ne veliko in nam potem to čisto zadostuje. V Času ogrevanja pa gremo kam na sprehod, kosilo, na obisk, v trgovino, na kavico ali tortico....
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?