Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:18:51
|
|
|
|
BlackyMouse
|
Pojem mu, pleševa skupaj, mu govorim, kaj trenutno počnem, za igračke govorim, kaj so, kakšne barve, v glavnem rad posluša. Mu kažem tudi fore, obrazne, skratka norčije
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:19:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Kako se z njimi igrate, jih utrudire, animirate? lp S. Ni imel navodil za uporabo?
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:43:51
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Kako se z njimi igrate, jih utrudire, animirate? lp S. Ni imel navodil za uporabo? ah, no. cinizem. dobro da ga otroci ne razumejo...
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:46:30
|
|
|
|
anju
|
vse možne norčije se grem in ko se zasmeji, jih zagnano ponavljam
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:47:27
|
|
|
|
želva
|
Volga, a ti si zdej namest Al bine?
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:54:34
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Kako se z njimi igrate, jih utrudire, animirate? lp S. Ni imel navodil za uporabo? Al pa če se bi vzdržala komentarjev. Mene tudi to zanima ker mi včasih enostavno zmanjka idej.
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 14:56:46
|
|
|
|
biga
|
Ja, pri nas je kar težko, ker se 9-mesečnik ne zanima za nobeno igračo, niti če poje. On bi se samo plazil in hodil ob opori, odpiral predale kuhinje in omare, zelo malo ga lahko zamotim s petjem, plesom, če ga želim zadržati s knjigico ali kako igračo na preprogi, se mi odplazi stran po parih sekundah. Potem pač pustim, da se plazi, malo pa ga nosim okoli in mu opisujem stvari.
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 15:01:49
|
|
|
|
Srečic@
|
VOLGA, A BI PROSIM OBJAVILA TVOJA NAVODILA?!?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 15:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 15:37:58
|
|
|
|
BlackyMouse
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Volga, a ti si zdej namest Al bine?
< Sporočilo je popravil BlackyMouse -- 27.2.2008 15:38:48 >
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 16:07:22
|
|
|
|
tinaaja
|
pogovarjat se, peti pesmice, pogledat kaksno malo igracko, malo razmigavat nogice in rokice, cartat, cartat, cartat .. IZVIRNO SPOROČILO: želva Volga, a ti si zdej namest Al bine? ne namesto, ampak A = B ...
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.2.2008 16:08:06 >
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 16:15:22
|
|
|
|
jaša2
|
naša je zdaj 9m. nima mira niti minute, tak je treba bit fuuuul aktiven. v glavnem, veliko pojeva, pleševa ob glasbi (naj povem, da jih nekaj že kar prepozna, tak če smo kje drugje in ko jih sliši, kar začne poplesavat), se mečeva po postelji, o vsem se pogovarjam z njo, ji razkazujem knjige, stvari v stanovanju...grozno rada trga revije (tak da je stanovanje prekrito s koščki časopisa). itak bavca po celem stanovanju, mačke preganja... pa seveda razne igrice (križ kraž, biba leze...)
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 16:17:52
|
|
|
|
želva
|
Tinaaja, hvala, še dobr da ne sledim preveč
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 17:42:16
|
|
|
|
mateyka
|
grozno rada trga revije (tak da je stanovanje prekrito s koščki časopisa). itak bavca po celem stanovanju, mačke preganja... ah ja, strast trganja revij.. ni boljšga opravka pri nas samo pazit moram , da kej v usta ne zbaše. in naša je tud munjena na taščino mačko. se kr trest začne, k jo vid it mim - mmm, mačko zgrabit, jaaa. sam mačka se je ful boji, k po moje kr ve kaj bi jo čakal
< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.2.2008 17:43:00 >
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 18:08:05
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: želva Volga, a ti si zdej namest Al bine? ne namesto, ampak A = B ... ma kje! Al bina je bistveno boljš solila. in drugače. ne, to ni isti tam odzadi
|
|
|
|
RE: Kako animirate dojenčke? 27.2.2008 22:06:21
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@ Kako se z njimi igrate, jih utrudire, animirate? lp S. Ni imel navodil za uporabo? kak bedna izjava-bedna izjava dneva
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?