mojamura
|
Kupio Mujo burek i prečicom ide kući. Kad je zašao u šumarak, razmota burek i zagrize. Odjednom iz grma začuje glas: - Daj to vamo! Okrene se i pogleda, kad ovaj iz grma opet: -Rek'o sam, daj to vamo! Kaže Mujo: Ma ne dam ti, bolan, to je moj burek. - Ma jebo te burek...daj papir. ---------------------------------------------------------- Leži Mujo na plaži, izvalio se, kad pored njega prođe prezgodna Slovenka, u tanga kostimu. Mujo primijeti da dotična ima istetovirana dva srca na guzi, kad će Mujo: "Eh, da imaš još jedno, bila bi k'o Radenska". Slovenka: "Bi li me onda popio?" Mujo: "Ne bi, al' bi te začepio, da ne izlapiš" ---------------------------------------------------------- Amerikanac kaže: -Ja sam ponosan na CIA, ona sve zna i pre nego što se nešto desi. Francuz kaže: -Ja sam ponosan na Francuskinje, lijepe su, dražesne i... ne daju se lako. Turčin kaže: -Ja sam ponosan na turske tepihe. Lijepi su, skupi i ne može ih svako imati. Bosanac kaže: -Ja sam ponosan na sebe! Ova trojica ga pogledaju, a on reče: -Juče sam jebo Francuskinju na turskom tepihu, a CIA nema pojma o tome. ---------------------------------------------------------------------- Radila Fata kao policajka i dobije menstruaciju u sred posla. Pošto nije smijela napustiti radno mjesto nazove u stanicu i zatraži zamjenu. Tek nakon tri sata stiže kolega da je zamjeni al' mrtav pijan. -Pa čovječe kakav si to došao?? -Joj šuti bona kad si javila da si dobila menstruaciju prvo je šef zvao turu pića, pa zamjenik šefa, pa načelnik, pa sekretar, pa Mensur, pa Suljo... ------------------------------------------------------------------------ Vratio se Mujo iz Njemačke u Sarajevo i hoće pokrenuti biznis, ali već je sve tu, cvjećare, ćevabdžinice, buregdžinice i sl. Razmišlja on i smisli. Otvori Javni Wc sa uslugom brisanja guzice metodom akupunkture. Naišao Haso i gleda u čudu. "Šta je to metoda akupunkture?" Kaže Mujo: "Ništa ti ne brini. Udješ i sve ti piše, na tebi je samo da pratiš upute." Ušao Haso i sad stoji papir sa uputama: 1. Skini gaće - Haso učini tako. 2. Sjedi na školjku - Haso učini tako. 3. Poseri se - Haso učini tako. 4. Sad obriši guzicu prstom i brzo turi prst kroz rupu u zidu - Haso učini tako. Kad ono s druge strane ga netko ubode iglom, a on refleksno prst u usta.... Eto, to ti je ta metoda…