Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:13:50
|
|
|
|
ameli
|
Moj :duda: je zadnje dni pravi divjak. Šviha po bušiju 1oo na uro. Najbolj čutim zvečer in zjutraj, ko sem v postelji. Najbolj močno čutim, ko se vležem na bok. Tudi mene ne boli, moram reči, da se mi zdi to super občutek:bravo:
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:19:18
|
|
|
|
jazz
|
Boste videle kako je šele fajn čutit, ko bodo miceni celo nogco porinli ven in jo skoz po trebuščku potegnili... uf, kako pogrešam take brcke. Če bom še veliko na to študirala, bomo moral še punčko naročiti. UŽIVAJTE V BRCIKAH!!!
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:19:45
|
|
|
|
drejci
|
...sem v 33 tednu in tudi pri meni je moja pikica kr aktivna...kr čez cel dan...sam sem pa v zadnjem tednu ugotovila, da se ti gibi malce razlikujejo od prejšnjih...prej se mi zdi je bilo bolj čutiti brcanje, sedaj pa sploh ne znam opisat...raztegovanje, ene vrste utripanje v spodnjem delu trebuha, tko kot, da bi me za nekaj potegnila,..potem imam pa občutek, da me tišči na wc in kot, da me nekaj ščemi,..saj pravim sploh ne znam opisat,...a ima še katera tak občutek?
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:36:10
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Moj je kar aktiven :sloncek:, kadar se umirim ga ful čutim. Včasih brcne, da se prav zdrznem, večino časa pa se samo preteguje. Zadnje čase pa čutim, kot eno tresenje, za sekundo ali dve :zmeden2:. LP :sloncek:
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:46:30
|
|
|
|
benika
|
Teja++, pri meni je isto kot pri tebi. Mali je bolj lene sorte, razen zvečer. Drugače pa se res bolj preteguje kot pa brca.
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 12:50:54
|
|
|
|
Sugy
|
Tudi jaz sem opazila, kako se po 30 tednu zacnejo spreminjati te brce. To zdaj niso vec prave brce, ker otrocek nima vec toliko prostora, in so bolj premiki po trebuhu. Je pa vsak dan mocnejsi, vsak dan ga bolj cutim. Vcasih se mi premika cel trebuh, valovi, se strese,... cudovito je biti noseca! :)
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 13:49:11
|
|
|
|
Andy13
|
Prav lepo vas je brati. Noseča sem 23t in brce čutim po vsakem obroku in pa zjutraj, zvečer. Včasih me kar strese - tako brcne;, pa očka tudi uživa v brcah...vsaka brca me tako osreči, da ne znam opisati. :love:
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 14:05:01
|
|
|
|
cuma
|
Premikanja in brcike so pri nas zelo pogoste! Zjutraj, dopoldan, popoldan, zvečer...nima fiksne ure, se pa oglasi vsake pa ur in spomni mamico, da je zraven! Občutki so različni: od pravih brc, ki se običajno pojavijo v enakomernih intervalih, do gibov na več mestih hkrati in nekakšnega pretegovanja, pa do utripanja...:love: Najlepše je ležati na hrbtu in gledati gol trebušček na katerem se delajo hribčki, ki včasih poniknejo včasih pa potujejo levo ali desno. :bravo: Lp cuma
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 14:24:22
|
|
|
|
2ursae
|
pri meni v 33. tednu je isto: ni več brcanja, ampak bolj kot kotaljenje, kot je opisala cuma - počasi se pojavi hribček in potem ponikne :bravo:. Samo pri meni se to ne dogaja v spodnjem delu trebuha, ampak zgoraj, precej nad popkom :) Vedno se oglasi zjutraj, čez dan pa brez kakšnega posebnega reda, pač kadar se mu zlušta. Še nekaj me zanima: slišala sem, da lahko :love: sliši otročkovega srčka, če prisloni uho na trebuh. A kaj veste od katerega tedna naprej je to možno? Ker moj :love: pravi, da ni ničesar še slišat :zmeden: pozdravčke vsem :muca:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2005 15:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 16:59:00
|
|
|
|
nogometas
|
Tiste, ki imate posteljico spredaj ležečo, verjetno ne čutite otroka premočno brcati, lahko pa fino brcne v mehur in rebra ;) Meni je najhuje, ko se "preteguje" in mi razteguje trebuh, ki me v spodnjem delu kar precej boli, tako da imam tak občutek, da je koža premajhna in tišči... Je pa aktivna skoraj skoz, kak dan se sprašujem, če sploh kaj drema ta otrok... :duda::duda::duda:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2005 19:35:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 21:07:19
|
|
|
|
Pia67
|
Podobno se dogaja tudi meni, najbolj hecen občutek pa je, ko se ji kolca. Kakih 20 minut po obroku gospodična pridno kolcajo (ker je že obrjena, kolca spodaj levo, brca pa v desno rebro), potem mal "zašejka", pretegne svoje udke. Simpatična je takrat, če je seveda razpoložena, ko daje kontra, pritisnem njeno nožico in ona tišči nazaj, potem popustim in jo čez trenutek presenetim, vrne mi 2 brci ali pa na dolgo potegne z nogico. Očitno ji je tesno. Še zlasti zdaj, ko je večer se počutim premajhno zanjo. Zato se grem tuširat, ker potem prav uživa, ko jo masiram z oljem in se prav uživaško preteguje. Pia
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 5.8.2005 21:23:11
|
|
|
|
popek24
|
:)-hola hop! Pozdravljene spet drage uživačice. Vidim da vam nosečnost ne dela preglavic, prav nasprotno-da se počutite uredu in tako kot jaz občudujete svoje male razgrajače/ice. 2URSAE:nekje sem prebrala da otrokov utrip lahko sliši očka če prisloni uho na trebuh v 35.tednu. Ne vem če to pri vseh drži, lepo bi bilo slišat, ja. Naš mali boksar ima v 32. tednu ravno tak način premikanja kot opisujete. Ne brca več tako kot prej, ampak je vse bolj podobno pretegovanju, obračanju,... Lepo je gledat kako vleče nogice in rokice in se guzi na vse strani, pa me zanima ali katera loči s čem brcne. Baje da se proti koncu nosečnosti prav vidi ali je nogica, ali rokica,... Lep začetek avgusta in se kaksen dan pod toplim soncem. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 6.8.2005 11:44:52
|
|
|
|
2ursae
|
Oj, popek, jaz žal ne razločim, ali je komolec ali kolenček :ups:. Sem pa tudi slišala, da je možno kasneje jasno videti, za kateri del telesa gre - menda se lahko pojavi celo stopalce ali pa cela dlan. To pa bo nekaj! Se mi je pa že večkrat zgodilo, da se mi je trebuh totalno prevesil na eno stran (največkret desno)in na tej strani je bilo vse trdo. Izgleda pa kot kakšna bula :)-. Po mojem se je :duda: zleknil pač na eno stran. To traja kakšno minutko, dve, potem gre pa nazaj na sredino. Ful hecn. Moram pa še povedat, da je moj :love: danes v tišini zelo pozorno poslušal pri trebuhu in srčkov utrip tudi slišal :bravo:! pozdravček :muca:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2005 13:33:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 6.8.2005 13:36:17
|
|
|
|
KIRA
|
kakor kdaj, včasih bolj, včasih manj. odvisno kaj delam, pa če se otroček kaj obrača in če sem sploh pozorna na brce...
|
|
|
|
Kako čutite svojega otroka? 6.8.2005 18:58:22
|
|
|
|
Aleksandrin
|
nalin: pri pupici al puncic, neki tazga- ful vesoljsko zgleda...:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2005 22:58:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?