|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako čistite tuš kabino?
22.5.2007 9:24:04   
Mešamdrek
Mislim na steklo od tuš kabine.Jaz sem probala že veliko čistil.Saj takoj ko pomijem je ok,ko pa se prvič tuširamo pa je ponovno polno vodnega kamna.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako čistite tuš kabino?
22.5.2007 9:35:03   
Anonimen
jaz pošpricam s čistilom in pustim.. Je pa res, da se kopava največ v banji, tako da je tuš kabina redko "umazana" in seveda zaradi tega tud redko temeljito očiščena.. Ponavadi res kar tko naredim- našpricam in potem splaknem... Banjo pa pomivam s coca-colo..user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2007 9:54:29   
Mešamdrek
 [/quote]Banjo pa pomivam s coca-colo..user posted image user posted image

A res?Prvič slišim.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2007 10:45:32   
Anonimen
Ja.. user posted image user posted image Boljše kot vsako čistilo!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2007 12:05:10   
kobacaj

Midva ko se greva tuširat vsakič po steklu pobriševa s krpo za steklo, res da malo dlje traja samo ko se navadiš to ni več problem. Ko pa čistim kopalnico gre pa z Ajaxom vse stran, na koncu pa še s Steleksom in suho krpo in je kot nova.

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2007 12:14:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Banjo pa pomivam s coca-colo..user posted image user posted image

Zanimivo. Jaz tudi prvič slišim. Čeprav bi se mojemu user posted image zdelo greh coca colo za kaj takega ponucat.user posted image

Jaz imam isti problem s tuš kabino, tako da glede tega ne vem nič svetovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2007 14:18:14   
Anonimen
In potem si lahko predstavljate, kaj naredi cocacola z vašimi črevi user posted image .

JAz pošpricam cilit BAng, splahnem in je kot novo, brez drgnjenja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2007 14:31:50   
Anonimen
JAz pošpricam cilit BAng, splahnem in je kot novo, brez drgnjenja

In kaj naredi Cilit bang z vašimi dihali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2007 14:57:45   
Anonimen
Al bina z mojimi nič user posted image , ker puca ati

Takrat, ko špricam ne smrdi, ko pa splahujem, pa se že tudi razkadi user posted image .

Manj škode ziher kak čiki, pa cocacola, če ju vsak dan uživaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2007 23:59:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

In potem si lahko predstavljate, kaj naredi cocacola z vašimi črevi user posted image .

user posted image Sej zato pa moj dragi zmeri, ko se preveč nažre ali ga pa kaj šraufa, mora popit coca colo, da mu je boljš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2007 11:32:32   
G in T
Čistilo Conti je resnično super. Tudi vodni kamen gre stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2007 19:13:21   
natasarobi
Jaz imam posebno čistilo od Kolpa sana - pošpricam in zbrišem. Meni čistilo malo smrdi, je pa učinkovito.

COCA COLA - sem brala, da je idealna za čiščenje odtokom (v odtok zlišej en liter, počakaš cca 5 minut in potem spustiš vodo).

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.