Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:42:57
|
|
|
|
Taanikaa
|
pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim
< Sporočilo je popravil christy -- 4.3.2009 13:45:31 >
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:49:32
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto. enako
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto. enako Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:05:16
|
|
|
|
Katjusa
|
jst tud tko posebi gobica (uporabljam hrbtno stran)+pril+ sterilizator
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:09:23
|
|
|
|
potepinček
|
Dam jih v pomivalni stroj.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:18:08
|
|
|
|
piule
|
tekočina za čiščenje otroških stekleničk
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:18:12
|
|
|
|
cgorjanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Dam jih v pomivalni stroj. enako.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:26:30
|
|
|
|
nia5
|
Pril in voda, le da jih z gobico umijem z mehkim delom, drugače postanejo flaške ful motne.
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:30:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
cet + voda z gobico samo za stekleničke potem pa dam še v sterilno vodo chicco; včasih pa samo spahnem pod vodo in dam v sterilno vodo....
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 15:07:34
|
|
|
|
ema111
|
[/quote] Didlinaa Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj. [/quote] dobra ideja
< Sporočilo je popravil ema111 -- 4.3.2009 15:08:40 >
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:28:12
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: piule tekočina za čiščenje otroških stekleničk Isto. Flaško ali pa dudo sem splahnila,namočila za pol ure v to tekočino in je bil cel dan mir...
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:31:51
|
|
|
|
pipic
|
Pomivalec
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:35:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Dam jih v pomivalni stroj. enako. Jaz imam pa obe varianti - v glavnem ročno umivam - pril + gobica - včasih pa zložim v pomivalni stroj.
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 18:33:12
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema111 Didlinaa Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj. dobra ideja se sploh spomnila nato nisem
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 19:03:10
|
|
|
|
želva
|
pril i voda, občasno pomivalec in občasno prekuham(bolj redko)
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 4.3.2009 20:16:07
|
|
|
|
keke
|
samo z vročo vodo in gobico brez kakršnega koli ceta (pril...),lepo pod pipo vročo vodo dobro z gobico podrzam in to je to.brez kemikalij!!!
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 4.3.2009 20:43:32
|
|
|
|
benika
|
Dam jih v pomivalni stroj. Enako
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 8:45:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: keke samo z vročo vodo in gobico brez kakršnega koli ceta (pril...),lepo pod pipo vročo vodo dobro z gobico podrzam in to je to.brez kemikalij!!! enako...s tem da imam namesto gobice krtačo za čiščenje stekleničk in ko se spomnim jih (stekleničke in žlice) prekuham.
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 10:07:41
|
|
|
|
cupacups
|
jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 11:49:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl katera flaška pa je to, da je cena 1 cuclja enaka ceni ene flaške s cucljem?
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 20:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cupacups jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl katera flaška pa je to, da je cena 1 cuclja enaka ceni ene flaške s cucljem? No, pristavim še svoje mnenje, ko sem že prva napisala za zamenjavo teh stekleničk. Naš otrok je dobil prva dva zobka pri 4,5 mesecih. Pri 8 mesecih smo imeli že 8 zobkov, tako da so bile zamenjave cucljev nujne prej kot v 2 mesecih kakor je priporočeno.Ker otrok z zobki grize vse povprek, cuclji se toliko hitreje obrabijo... In mi je finančno gledano bolje da kupim kar novo stekleničko in to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?