Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 11.12.2007 17:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga zmeraj čistim z zobno pasto.-dam jo zobno ščetko ,pa ne na tisto,ki jo uporabljam za umivanje zob ,pa malo vodice,da se lepo speni,ko drgneš nakit,potem ga pa samo vse sperem Pa je potem srebrni nakit skoraj kot nov.
|
|
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 11.12.2007 18:01:30
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz ves nakit sčistim z zobno pasto in krtačko, najprej namakam kake 2 ure pol pa sčistim z zobno pasto. Pa je čist uredu.
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 11.12.2007 19:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot predhodnici, samo da ga jaz potem še zavrem v enem lončku.
|
|
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 11.12.2007 23:00:31
|
|
|
|
Magi*
|
drugače pa v Mullerju prodajajo neko čudo za srebro pucat. tisto deluje najbolje.
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 12.12.2007 7:35:23
|
|
|
|
Peteršilj
|
z zobno pasto ga zdgrem
|
|
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 12.12.2007 8:17:37
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz pa vato namocim v kis in vanjo zavijem nakit. Pustim cez noc in zjutraj se malo podrgnem z vato, ce je slucajno se kje kaksna crna pika.
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 12.12.2007 12:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zobna pasta al pa kis menda delata čudeže.
|
|
|
|
RE: Kako čistite srebrn nakit? 12.12.2007 21:50:32
|
|
|
|
lotoska
|
Najlažje čiščenje srebrnega nakita sem sama preizkusila in je fenomenalnen učinek, postopek pa je otroško lahek. V stekleno skledo sem položila plast alu folije iz kuhinje, dodala zvrhano žlico soli in nalila toliko vode, da so bili predmeti potopljeni. Sama sem na foljio zložila moj nakit, počakala par minut in ga pobrala iz vode, ter ga takoj zloščila z mehko (kuhinsko krpo).
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.