Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 20.5.2013 6:35:41
|
|
|
|
matkica
|
parni likalnik čistiš z kisom za vlaganje.
|
|
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 20.5.2013 8:49:50
|
|
|
|
mate0ja
|
Jest tudi čisitim z alkoholnim kisom. Zmešam ga z vodo približno 1:1 in nalijem v rezervuar za vodo. Likalnik segrejem na maksimum in potem čistim s tipko za paro. Grozno veliko svinjarije gre ven.
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 29.5.2013 20:44:02
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Jest tudi čisitim z alkoholnim kisom. Zmešam ga z vodo približno 1:1 in nalijem v rezervuar za vodo. Likalnik segrejem na maksimum in potem čistim s tipko za paro. Grozno veliko svinjarije gre ven. Tudi pri nas takole čistimo likalnik in vse ostale male gospodinjske aparate ( avtomat za čaj, za kavo, grelec vode...)v katerih se zaradi prekuhavanja vode, nabira vodni kamen. Tudi mene vedno znova preseneti koliko vodnega kamna se nabere noter- imamo pa pri nas tudi precej trdo vodo, ker imamo svoj rezervoar.
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 30.5.2013 10:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne prenesem vonja po vročem kisu, tako da v DMu kupim tekočino za čiščenje vodnega kamna v malih gospodinjskih pripomočkih (Denkmit - rumena flaška), mešanico vlijem v rezervoar, jo spustim malo čez in pustim par minut, potem pa dam na najmanjšo toploto in spuščam vodo čez likalnik ... potem ponovim postopek 2x še z navadno vodo in ven gre neomejeno svinjarije ... je pa res, da odkar vanj vlivam samo vodo iz Britte je neprimerno boljše.
|
|
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 30.5.2013 10:21:46
|
|
|
|
monniq
|
Isto kot Otika :)
|
|
|
|
RE: Kako čistiš parni likalnik 10.6.2013 18:50:31
|
|
|
|
orchid
|
Najbolj naravno čistilo vodnega kamna je alkoholni kis ali limona, vendar če nekateri ne prenesete vonja, potem si kupite čistilo... Kljub temu, da v navodilih piše, da lahko uporabljate navadno vodo iz pipe, uporabite destilirano vodo ali kar filtrirano vodo (kot Britta varianta), bolj boste ohranili likalnih s parno postajo. Pa prijetno likanje vam želim. Lp,
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.