|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako čimprej pozabiti bivšega in iti naprej?
25.2.2007 11:56:30   
Anonimen
Kako čimprej pozabiti bivšega fanta in iti naprej?

S fantom sma bila skupaj dve leti,narazen sma šla konec januarja,z njegovo pobudo in z razlogom,da me nima tako rad,kot imam jaz njega,in da najboljše,da se najina skupna pot zaključi.Čeprav je bilo še dva tedna prej vse vredu in mi je takrat rekel,da boljše,kot nama gre takrat,nama ni šlo še nikoli.Laž?
Jaz tega ne morem razumet v sebi,čeprav sem razumsko večino stvari že predelala.
Pred dvema tednoma sem ga klicala ves dan,če si je morda premislil in da ga imam še tako zelo rada,pa je rekel,da ne morema nadaljevati,in da je zaljubljen.Boliiii.Kao je to mogoče?
Včeraj sem ga ponovno klicala,če se lahko dobima na pijači,da se pogovorima(čeprav še sama nevem,o čem se želim pogovarjati).Pa mi ves dan ni dvignil,zvečer pa mi je poslal sms,da naj grema vsak po svoji poti naprej in da mi želi srečo.

Vem,da to,da ga kličem,ni prav.Ampak nekako ne morem pozabiti.Vse bi dala,da bi ga dobila nazaj.Ali pozabila.Ker je to drugo bolj vrjetno,bom vložila ves trud v to.

Ima katera kakšen nasvet,kako naj to storim???

Čisto obupana sem že.Zelo ga pogrešam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako čimprej pozabiti bivšega in iti naprej?
25.2.2007 12:34:10   
polma
Ljubica, vem, da ti je ZELO hudo user posted image !!!! JOkaj, tuli, lahko se sama sebi smiliš, naredi vse, da se res izprazneš do konca. Ker ga tako pogrešaš tudi nisi sposobna it ven s prijatelji, si mislim, ker kar žaluješ za njim. Saj to je normalno, ampak-  naj ne traja predolgo. Škoda je. Ker- nazaj ga ne bo. Saj veš to. zato ga ne kliči, res. Saj sama veš, kako je  ko si zaljubljen.
Če ti bo pomagalo_ Pojdi ven s prijatelji. Ne govori o bivšem, ne govori kako trpiš. Sploh ne omenjaj ničesar, zdaj je te zgodbe konec, ven pojdi zato, da sebe na novo spoznaš. To si ti, mlada ženska. Samostojna in odprta za novo življenje. V teh dveh letih si se spremenila, zato je čas da se na novo spoznaš, Prav tako so se spremenikli tvoji prijatelji, tudi njih na novo spoznaj.
To je prvi korak, da si priznaš, da si zrelejša. pametnejša, imaš več izkušenj. in ne glej več nazaj. fant ti je naredil uslugo, ni te vlekel za nos, zato ne vleci za nos same sebe. Če je bil že on tako odkrit, da ti je proznal da je zaljubljen, potem si tudi ti ne laži v obraz. Tega si ne zaslužiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 12:55:22   
caillou
Pa kaj ni dovolj da  je rekel da je zaljubljen, zaljubljen v drugo ? Jaz bi ga takoj pozabila.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 13:26:01   
*Karmen*
Aspirin, čao!

S fantom sta torej končala na njegovo željo. In bil je toliko fer, da ti je povedal svoje občutke. Vem, da je hudo, vendar je bil vsaj pošten do tebe in ti je povedal, da do tebe ne čuti veliko. Skušaj to sprejeti kot dejstvo in štartaj od začetka.

Seveda je vajin razhod še dokaj sveža zadeva in do danes tega dogodka prav gotovo še nisi pozabila. Vzemi si čas za nekakšno žalovanje. Joči, preklinjaj, obtožuj in vpij, če ti tako lažje. Obdobje žalovanja je čisto normalno obdobje po takšnih dogodkih. Zato zaenkrat ne hiti naprej. Izjoči vse solze, ki jih premoreš. Tako bo tudi bolečina iz dneva v dan manjša.

Najhuje pa je pri razhodu para to, da tisti, ki je bolj prizadet nima kam s svojim časom. Verjetno sta vse dni ali vsaj večino dni preživela skupaj. Skupaj hodila ven, skupaj spala, skupaj jedla, skupaj gojila kakšne konjičke. Sedaj pa je ta čas kar naenkrat ostal prazen in ne veš kako ga zapolniti. Ko boš izjokala vse solze si za vsak dan posebej napiši načrt kaj moraš tisti dan storiti. Začni npr. samo z dvema ali tremi opravili. In se drži "voznega reda". Potem pa dozo opravil postopoma zvišuj. Pa ne pozabi nase! Pojdi na sprehod v naravo. Pojdi k prijateljici ali staršem na kavico. Nauči se kakšne tehnike sproščanja. Pojdi v knjižnico in si sposodi kakšno lahko, prijetno branje.

Enega pravila se pa drži: nikar ga ne kliči in ne moleduj za njegovo ljubezen. Tudi, če si bo kdaj premislil, ne boš nikoli vedela ali se je vrnil, ker si mu veliko pomenila ali se je vrnil zgolj zato, ker si se mu smilila. In vse življenje boš razmišljala o tem zakaj te je takrat zapustil. Mogoče pa je celo to, da bi to storil večkrat. In, verjemi, ni lep občutek, če imaš ob sebi partnerja, ki te zapusti vsakokrat, ko se mu "k... dvigne". Spoštuj sama sebe, sprejmi izgubo in živi naprej. Prej ali slej boš naletela na moškega, ki bo vreden tvoje ljubezni in zaupanja. LP in veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 16:58:32   
1ksantipa
Elanor oz. aspirin, ali kar koli si že. Ali nisi tudi lani enega prebolevala? Torej nisi bila s tem 2 leti. In zakaj ga klicariš? Res nimaš nobenega spoštovanja do sebe?
To ti govorim bolj trdo zato, da te streznim. Sicer sem pa btw. tud jaz spremenila nik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 17:36:26   
Anonimen
Ja,sem.Sam potem sma spet prišla skupaj.Zdaj pa je zavedno konec.In moram priti spet na realna tla.Boli pa vseeno...

(odgovor članu 1ksantipa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 10:04:15   
nejar
Bodi vesela, da ti je odkrito povedal. A bi raje videla, da bi se nadeljevalo, da bi bila v igri ti in še ena druga.
Normalno je, da človeka, ki ga imaš rada ne moreš kar pozabit ampak čas zaceli rane.
Saj ni edini. Pojdi s prijatelji ven, čim več se druži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 11:00:28   
Kanny
Zamoti se z drugimi stvarmi, da boš čim manj razmišljala o preteklosti. Sicer pa tukaj kakšnega recepta ni. Čas je tisti, ki ti bo pomagal pozabiti.

(odgovor članu nejar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2007 21:41:52   
AKŠ
joj še kako te razumem.....

jaz sem bila z bivšim skupaj dobrih 5 let. Od tega sva kar 4leta in pol živela skupaj.....nikoli se nisva kregala - odlično sva se razumela....

oba sva imela službe, a po tolikšnem času je bilo potrebno narest korak naprej - v mislih sem imela družino....

ker sva se o tem pogovarjala kr zadnja tri leta, mi je na koncu povedal, da on ne ve, če bi sploh bil kdaja "ata", kar mu je takšno življenje kot ga imava - brez obveznosti in obilo potepanj odlično....

prejokala sem ogromno noči in se odločila, da s takšnim človekom ne morem nadaljevat....spakirala sem stvari in ga zapustila sama....

tudi za mano je prišlo vse skupaj že čez dva dni...prazna in hladna postelja, nobenih poljubov in objemov...bolelo je kot user posted image . Tud sama sem ga poskušala dobit nazaj, a mi je lepo povedal, da želiva drugačneplati življenja in da je vprašanje kako bi skupno pot lahko nadaljevala....

minil je mesec, dva, trije.....po dobre pol leta pa naletim na sedanjega partnerja....se takoj zaštekvala....in vse se odvije z vesoljno hitrostjo.....po dobre pol leta izvem da bom mami.....

danes sem srečna z mojo družinico, za bivšega pa lahko rečem, da je v svojem svetu - našel si je dekle mlajšo od sebe, ki jo družina ne mika in sta skupaj iz tega razloga srečna.....

roko na srce - hudo je, ampak glej na vse skupaj tako, da se vse zgodi z nekim razlogom....in da prej ali slej boš spet srečna - verjetno še bolj kot si bila z njim. Takrat pa se boš pretekosti le še smejala....

(je pa res, da pozabiti zadev ne moreš kar tako....še vedno se včasih spomnim na lepe skupne tenutke, a vem da je to le del preteklosti in da je sedanjost še lepša)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2007 21:43:11   
AKŠ
aja - kako sem poskusila vse na hitro pustit za sabo?

prijatelji, prijatelji in še enkrat prijatelji - ti so vredni zlata.....(potovanja, žuranja,....)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......