Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:42:57
|
|
|
|
Taanikaa
|
pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim
< Sporočilo je popravil christy -- 4.3.2009 13:45:31 >
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:49:32
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto. enako
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 13:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: christy pril+voda..je pa res da sem za stekleničke imela posebno gobico (navadno viledo gobico malo),s katero umivam samo stekleničke+prekuham stekleničke kadar se spomnim Jaz isto. enako Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:05:16
|
|
|
|
Katjusa
|
jst tud tko posebi gobica (uporabljam hrbtno stran)+pril+ sterilizator
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:09:23
|
|
|
|
potepinček
|
Dam jih v pomivalni stroj.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:18:08
|
|
|
|
piule
|
tekočina za čiščenje otroških stekleničk
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:18:12
|
|
|
|
cgorjanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Dam jih v pomivalni stroj. enako.
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:26:30
|
|
|
|
nia5
|
Pril in voda, le da jih z gobico umijem z mehkim delom, drugače postanejo flaške ful motne.
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 14:30:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
cet + voda z gobico samo za stekleničke potem pa dam še v sterilno vodo chicco; včasih pa samo spahnem pod vodo in dam v sterilno vodo....
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 15:07:34
|
|
|
|
ema111
|
[/quote] Didlinaa Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj. [/quote] dobra ideja
< Sporočilo je popravil ema111 -- 4.3.2009 15:08:40 >
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:28:12
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: piule tekočina za čiščenje otroških stekleničk Isto. Flaško ali pa dudo sem splahnila,namočila za pol ure v to tekočino in je bil cel dan mir...
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:31:51
|
|
|
|
pipic
|
Pomivalec
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 17:35:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cgorjanc IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Dam jih v pomivalni stroj. enako. Jaz imam pa obe varianti - v glavnem ročno umivam - pril + gobica - včasih pa zložim v pomivalni stroj.
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 18:33:12
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema111 Didlinaa Se podpišem, s tem da po 2 mesecih kupim novo stekleničko, ker je ceneje kot pa posamezno samo cucelj. dobra ideja se sploh spomnila nato nisem
|
|
|
|
RE: KAKO ČISTITE STEKLENIČKE 4.3.2009 19:03:10
|
|
|
|
želva
|
pril i voda, občasno pomivalec in občasno prekuham(bolj redko)
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 4.3.2009 20:16:07
|
|
|
|
keke
|
samo z vročo vodo in gobico brez kakršnega koli ceta (pril...),lepo pod pipo vročo vodo dobro z gobico podrzam in to je to.brez kemikalij!!!
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 4.3.2009 20:43:32
|
|
|
|
benika
|
Dam jih v pomivalni stroj. Enako
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 8:45:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: keke samo z vročo vodo in gobico brez kakršnega koli ceta (pril...),lepo pod pipo vročo vodo dobro z gobico podrzam in to je to.brez kemikalij!!! enako...s tem da imam namesto gobice krtačo za čiščenje stekleničk in ko se spomnim jih (stekleničke in žlice) prekuham.
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 10:07:41
|
|
|
|
cupacups
|
jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 11:49:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl katera flaška pa je to, da je cena 1 cuclja enaka ceni ene flaške s cucljem?
|
|
|
|
RE: Kako čistite stekleničke 5.3.2009 20:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cupacups jest tud s cetom..pa s tisto krtacko za flaske....pa tud na vsake 2 mesca zamenjam komlet flasko ker je cist ista cena kokr cucl katera flaška pa je to, da je cena 1 cuclja enaka ceni ene flaške s cucljem? No, pristavim še svoje mnenje, ko sem že prva napisala za zamenjavo teh stekleničk. Naš otrok je dobil prva dva zobka pri 4,5 mesecih. Pri 8 mesecih smo imeli že 8 zobkov, tako da so bile zamenjave cucljev nujne prej kot v 2 mesecih kakor je priporočeno.Ker otrok z zobki grize vse povprek, cuclji se toliko hitreje obrabijo... In mi je finančno gledano bolje da kupim kar novo stekleničko in to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?