|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako??
28.6.2005 6:43:09   
dory
..umit glavo pr otrocku? Moj tamal ima svojo glavo velik na tleh :zmeden:,sploh ce pride v kak peskovnik je glava polna peska...zato jo je treba umit...pri tem pa izvaja zivalske krike,pa jo umivava pocasi in pazim,da ne pride nic v ucke...kako ga zrihtat brez kricanja? Kak nasvet bo dobrodosel :)

lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako??
28.6.2005 7:03:25   
Anonimen
Dobro jutro.
Jaz sem pri Tiborju pri tej starosti kar s tušem čez obraz prakticirala. Šok terapija, hitro in učinkovito:). Po sistemu: kar je treba, ni težko. Še rekla sem mu to vedno zraven. Saj najbrž je še premajhen, da bi razumel, kako se glava nazaj drži ali pa brisača čez oči in take finte. Saj je tako hitro konec, da "šok terapija" ne more škodovati. Pa če boš to delala vsak dan, bo najbrž skozi manj šok.
Samo ti moraš biti korajžna zraven, v smislu: Oooo, sja ni nič hudega, glej, je že klonec, eno, konec - pa to s takim spodbudnim glasom.
No ja, nič novega, ampak pri nas je bilo tako, zdaj je pa špricanje s tušem v obraz najbolj smešna zadeva v banji.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako??
28.6.2005 7:09:23   
Skabi
Isto kot pri Splišni.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako??
28.6.2005 7:20:56   
Erdbeere
evo jest tud zko k Splišni...sicer sem tud pri sok terapiji pazila, da ni voda lih v učke tekla...sam je pa blo vedno k bi jo klal

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako??
28.6.2005 7:25:43   
Anonimen
Zgleda da smo vsi delali enako :)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako??
28.6.2005 7:33:27   
kepica
Mi smo pa kupil tisti ščitnik (in to še celo po nasvetu RR-jevk) in se super obnese.Nobenega kričanja.Še zabavno mu je gledat,kako dol s "strehe" teče:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako??
28.6.2005 7:42:17   
dory
mamo scitnik,pa ga zvesto vrze dol :zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako??
28.6.2005 7:58:16   
Urša
Kje se kup ta ščitnik?:ups:
Nika tud joka pri umivanju glave in tud mi to nahit nardimo tko, da spiramo s posodo vode, tuša se boji.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako??
28.6.2005 8:05:52   
mehurčica
Tako kot Splišni. Včasih se še ustraši, ampak je itak hitro mimo. Drugače pa se ponavadi sedaj že smeje-najprej zadrži dih, pol se pa začne smejat in hoče sam prijet tuš in si ga usmerit v obraz.:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako??
28.6.2005 8:14:17   
Anonimen
Jaz tudi kar hrabro polivam s tušem. Najprej lovi sapo, potem se pa že smeje.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako??
28.6.2005 8:32:40   
Vera*
Mi imamo tudi ščitnik.Brez njega ne vem kako bi blo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako??
28.6.2005 8:33:59   
lijalija
Pri nas je kot pri Meti.:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako??
28.6.2005 8:43:47   
maruškaD
Ščitnik se ni obnesel. Sva se pa dogovorila, da je amlo držal glavo nazaj, jaz pa sem mu v roke dala zloženo brisačko in jo je držal čez oči. Pa je kar šlo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako??
28.6.2005 8:57:08   
Anonimen
Ščitnik se dobi v bebi centru.
Teja mismo našega na finto vrgli:)-sedi pod tušem in mu rečemo poglej ptička..medtem kažemo nekam navzgor.tako da nagne glavico nazaj,ker skuša pogledat kje je ptiček,medtem pa na hitro speremo laske.Ker je nagnjena glavica nazaj voda ne gre direkt po obrazku.:)-:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako??
28.6.2005 9:22:30   
Anonimen
Saj ni treba ščitnika. Krpico za umivanje se da na pol, potem pa otročku reče, naj si jo fajn pritisne na očke, da mu ne bo nič šlo v oči. On je zaposlen s tiščanjem, starši ga pa lahko umijejo. Pri naši družini se to uporablja že generacije, pa smo vsi z obcesijo tisto krpo tiščali. To je prakticirala že moja babica, pa moja mami, vse tete, pa tudi sama, če sem kakšnega otročka pazila in ga je bilo treba stuširati.
No, mogoče imamo mi radi umivanje.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako??
28.6.2005 9:41:58   
ma-ja
Jaz jih umijem kar čisto na hitro, manj časa kričita. Predvsem ta mala je kot bi jo klal :((. Ima pa dolge in skraužlane laske in se noče postrižt, počesat in umit. Zjutraj gre ponavadi v vrtec kot na 220V priklopljena.
Nobena finta za umivanje ni uspela, zato je zdaj kar po gestapovsko.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako??
28.6.2005 10:32:07   
Anonimen
Ankica, to je možno pozneje, pri nas (moji starši) smo tudi to počeli in pri sestrinih otrocih tudi, samo pri enem letu pa otrok lahko da tega še ne zna narediti.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako??
28.6.2005 12:18:51   
Pupica
Mi2 jo dava v banjico, z lončkom splakneva glavico, našamponirava, z lončkom po malo splakneva. Potem pa čisto na koncu, ji dam pleničko čez učke, on pa zlije posebno vodico(čisto)čez laske.
Je pa res, da tut če ji umakneva pleničko njo nič ne moti, če ji teče voda čez očke.Vendar mene moti, ker imam skoz občutek, da kljub temu šampon v učkah ni najbolj.
Nekaj časa sva prakticirala tako, da sva jo polgela, vendar se sedaj veliko bolj jeza, če jo poleževa, kot pa če jo kar tako umijeva.

LP:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?