|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaki
20.11.2007 16:00:13   
sončnica13
Ali ga 15 mesečnik že sme jest in koliko? Naš ga je sicer že jedel in ni bilo nobene reakcije, me je pa zaskrbelo to, da menda po njem lahko nivo sladkorja v krvi zelo naraste.
Ali katera kaj ve o tem?

Je bil namreč v nedeljo na obisku moj stric, ki ima sladkorno in je rekel, da ko je pojedel kaki, da mu je sladkor ful šel gor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaki
20.11.2007 16:03:56   
pety78
Naš ga je lani ful jedel, bi pa je tudi toliko star, kot vaš. Letos ga pa ne povoha. user posted image  user posted image Kar je bilo najbolj narobe so bili fleki na oblačilih. user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 18:38:55   
aezzy
naša ima 15 mesecev in ga  obožuje. dala sem ji ga ze lani, ko je imela 4 mesece.
sladkor bo pokuril ne skrbi, potem tudi drugih sladkih stvari ne sme jesti user posted image ?
daj mu ga, lahko pa da mu sploh ne bo všeč.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 19:36:05   
Anonimen
Prav te dni so bili dnevi obolelh za sladkorno,na veliko se je govorilo o tej bolezni.trije zdravniki so izjavili,da je mišlenje,če sladkorni bolnik je sladke jedi,da mu škoduje.Pravijo,da opzarjajo sladkorne bolnike,da naj ne jejo sladkih zadev zato,ker sebodo preveč zredili in to je,prekomerna teža je prvi povod za nastanek sladkorne.
drugič.Otroku daj kaki,ker je poln vitaminov in zdravih snovi.ne poslušaj ne stricov ne tet,ki si včasih marsikaj domišljajo.

Kaki je eden od najbolj zdravih sadežev,zastoj se mu ne reče,tudi,Zlato jabolko.Naš jih tudi do pet na dan poje,pa jaz tudi.

(odgovor članu aezzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 20:59:56   
mojsoncek
Nas ga letos pri 18 mesecih niti povoha ne... lansko leto (pri sestih mesecih) ga je pa z veseljem jedel (zmiksanega).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 20:37:29   
sončnica13
Hvala, ste me pomirile, ker ga naš mali zelo rad je. To sem vedela, da ima veliko vitaminov, sem se le bala da ga mu je potrebno kaj omejit.
Hvala in lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2007 11:14:50   
Beti S
Naša ima 7 m pa ga ful rada je. Zdravnica je rekla da naj ji kar dam kivi in kaki, baje je oboje zelo zdravo.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?